Menu

Lagere hypotheek door mobiel bellen

Een lagere hypotheek door mobiel bellen gaat in 2017 van start. Als u een nieuw telefoonabonnement afsluit kan het maar zo zijn dat u € 5.000 minder aan hypotheek ontvangt.

Een nieuwe telefoon is eigenlijk een krediet op afbetaling. Telefoonaanbieders worden dus gezien als kredietaanbieders en voor hun gelden dezelfde eisen als aan “normale kredietverleners”. Er zijn ook nu nog veel mensen die moeite hebben met hun betalingen en dus ook achterstanden hebben opgelopen.

BKR

Lagere hypotheek door mobiel bellen

Lagere hypotheek door mobiel bellen

 

Het bedrag van de lening wordt binnenkort doorgegeven aan de BKRAchterstallige betalingen worden niet doorgegeven aan de BKR zoals dat vroeger wel het geval was. Om een lagere hypotheek door mobiel bellen te voorkomen kan u het beste via de site van de BKReen opgave aanvragen. Pak uw geldige legitimatie er bij i.v.m. BSN-nummer. Bij het afhalen van de BKR opgave bent u verplicht om u zelf te legitimeren. De boodschap van de BKR is strikt persoonlijk.

Juiste volgorde van werken

Eerst BKR opvragen, bereken maximale hypotheek, maximale starterslening eventueel, bezichtigen en kadastraal onderzoek en vervolgens onderhandelingen inclusief bepalen koopakte. Indien u deze volgorde van werken niet aanhoudt dan riskeert u dus dat u heel vel werk heft verricht en nog eens een hoop geld kwijt bent i.v.m. het aangaan van afspraken met derden.

Bereken hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button