Menu

Lastig huis kopen

Lastig huis kopen

Lastig huis kopen

U heeft al een aantal pogingen gedaan om een huis te kopen maar zelfs een bezichtiging plannen werd knap lastig. U weet niet waar u beginnen moet en er staan steeds minder huizen te koop. Heeft u overwaarde of eigen geld? Lees hoe u lastige zaken kan omzeilen zodat u meer kans heeft op een woning. Maak eerst snel een berekening voor hoeveel geld u een huis kan kopen en ontvang GRATIS antwoord op het juiste bod om te kunnen kopen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lastig een huis kopen

Als u alle weet over uw droomhuis en gedachten van de verkopende partij dan hoeft een huis kopen niet lastig te zijn. Overweeg om geen financieringsvoorbehoud op te laten nemen in de koopakte. Hier zijn mogelijkheden voor zonder dat u risico loopt.

Moeilijkheid bij woning kopen

Moeilijk huis kopen?

Moeilijk huis kopen?

De moeilijkheid zit hem in de indicatie woningwaarde en marktwaarde. Als u weet hoeveel eigen geld en of overwaarde u heeft dan heeft u een makkelijkere basis om een huis te kopen. LexWonen helpt u met overbieden op een huis.

Door informatie uit kadaster en onze taxateurs waar wij mee werken wordt het allemaal snel duidelijker. Uw vijand is de tijd die u heeft om te kopen en het vergaren van informatie. Denkt u bij u zelf: Morgen weet ik meer? Jammer, uw bod komt te laat of u kan uw bod niet onderbouwen. Lastig kopen als u niet alles weet rondom uw hypotheek en het huis.

Probleem is uw bod

Hoe moet u een bod uitbrengen? U moet altijd zorgen dat het voorbehoud van financiering lager ligt dan de vraagprijs. Hiermee geeft u aan dat u eigen geld of overwaarde inbrengt. U hoeft dus niet uw gehele bod te financieren. Voor een verkopend makelaar is dat belangrijk omdat de kans op een afwijzing van uw hypotheekverstrekker aanmerkelijk kleiner wordt.

LexWonen helpt 7 dagen in de week klanten die het lastig vinden om te kopen. Lex Wonen heeft 7 slimme tips en doorslaggevende aankoopverhalen welke uw bod onderbouwen.

Aan wie zou u verkopen?

Als u zelf nu een huis te koop zou zetten? Aan wie zou u dan het liefste uw huis verkopen?

  1. Aan diegene die het hoogste bied?
  2. Aan de persoon die minder bied maar niet alles hoeft te financieren?

Kiest u voor optie 1? Lees niet verder en beproef uw geluk. Kiest u voor 2? Ga naar de homepagina van LexWonen voor neer hypotheekinformatie en handige blogs. Denk aan hypotheek samen met ouders zodat er meer inkomen is.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button