Menu

Lening

Lening, krediet berekenen

Lening nodig, bereken lening voor verbouwing, auto of voor inrichting huis. Krediet op maat voor u gemaakt naar uw wensen en mogelijkheden.

Lening Auto

Is uw auto kapot en zoekt u een krediet hiervoor? Natuurlijk kan dat maar denk er ook aan dat de levensduur van de auto vaak korter is dan de levensduur van het krediet. Uiteraard maken wij eerst een klantenprofiel , wie bent u, wat heeft u, wat kan u, wat is verantwoord om te lenen. Voorbeeld: U wenst een krediet voor auto van € 10.000, de auto is 7 jaar oud, de lening loopt 10 jaar. Hoe groot is de kans dat het krediet net zo lang loopt als de auto. M.a.w. red de auto het tot zijn 17e verjaardag. Het is niet de bedoeling dat u het krediet nog heeft nadat de auto al op de sloop ligt. Wellicht bent u in staat om tussendoor extra af te lossen zodat alles op koers ligt. Wij helpen u graag met een krediet maar wij willen het ook zo transparant mogelijk aanbieden zodat u weet wat u verplichtingen zijn en kunnen worden.

Lening Verbouwing 

U wil een uitbouw realiseren of de boel schilderen, dubbel glas plaatsen of andere verbouwingen regelen.  Al deze zaken kan u met een krediet regelen en ook nog het belasting voordeel pakken. Als u de gehele hypotheek overhoop moet halen met de benodigde kosten zoals notaris, taxatie en dure adviezen dan is een krediet te overwegen. We kunnen deze gewoon in 10 of 15 jaar aflossen en u pakt gewoon maandelijks uw fiscale voordeel. Boetevrij aflossen mag altijd. U bepaald zelf de looptijd.

Lening voor inboedel

U bent toe aan nieuwe meubels, tv, bedden en kasten weg met de oude troep. U heeft er jarenlang mee gedaan het wordt tijd voor nieuwe inboedel.  Heel makkelijk te financieren tegen een lage rente. Uiteraard is dit krediet niet fiscaal aftrekbaar maar u betaald een lage rente op dit moment.

Call Now Button