Menu

Lening voor kosten koper

U zit te denken aan een lening zodat u de kosten koper kan betalen? In sommige situaties kan dat handig zijn. Het kan ook zijn dat een lening niet bij u past omdat de betaalbaarheid in gevaar komt.

Oplossing : Passend krediet en aankoop onder marktwaarde

Wij zijn zelf geen voorstander om uitsluitend kredieten te regelen voor de kosten koper. Lex Wonen regelt hypotheken anders:

  • Aankoop onder marktwaarde
  • Klein aanvullend krediet

Koop je een huis € 4.000,- onder de marktwaarde dan heb je € 4.000,- minder eigen geld nodig. Het restant kan je dan met een lening oplossen zodat je de hypotheek kosten kan betalen.

Bereken direct voor hoeveel geld je kan kopen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lening voor kosten koper
Lening voor kosten koper

Iedereen kan ik helpen aan een huis

Door het juiste bod, eigen geld en een stukje krediet kan je verantwoord een eigen woning kopen inclusief de kosten koper.

Verantwoord Krediet voor kosten koper

Een tijdelijk krediet om de kosten koper te betalen is niet erg als deze lening ruim past. U moet wel vooraf bedenken of de maandlasten haalbaar zijn. Dat een hypotheek en een lening passen volgens de bank wil nog niet zeggen dat alles voor u betaalbaar is. Uw uitgavenpatroon bepaald mede de haalbaarheid van een hypotheek. Hier is ook een stukje werk weggelegd voor ons als adviseur. Bel ons gerust voor meer informatie over een lening voor de kosten koper.

Als inkomens niet toereikent zijn

Kan u geen huis kopen omdat de inkomens te laag zijn kijk dan eens naar de mogelijkheid om met familie een huis te kopen. U kan maximaal met 4 personen een hypotheek krijgen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button