Menu

Lockdown Hypotheek

Gedurende Intelligent Lockdown ⭐periode, i.v.m. Corona tijdperk,  een huis kopen en een hypotheek afsluiten op 1,5 meter via Lex Wonen⭐. Intelligent hypotheekadvies via Lex Wonen. Alles wat u moet weten voor het juiste bod, de bezichtiging en hypotheek afsluiten onder voorbehoud van social distance.

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lockdown Hypotheek gedurende Corona tijdsperk

Lockdown Hypotheek gedurende Corona tijdsperk

Lockdown Hypotheek en een huis kopen

Het is een nare tijd voor alle Nederlanders. Ook als u een huis zoekt in deze onzekere tijd.

Hypotheekadvies 7 dagen per week gedurende de Intelligent Lockdown periode kan u helpen. U wilt nu weten wat u kan kopen en de waarde van uw droomhuis. hypotheek op afstand per mail, video en What’s App.

Legitimatiecontrole volgt hier bij ons. op afspraak gooit u de legitimatie bij ons door de deur, Lex Wonen controleert de legitimatie op gepaste afstand en u ontvangt deze schoon terug na 5 minuten via de achterdeur op tafel. Wij respecteren dus de 1,5 meter afstand zodat hypotheek afsluiten gedurende de lockdown periodelukt.

Dalende huizenprijzen betekend kansen voor starters

Door  Covid 19, Corona virus, staan de verkoopprijzen van huizen onder druk. Er wordt al niet meer overboden op een woning. Aankopen onder de marktwaarde of de vraagprijs is sinds 10 april 2020 steeds vaker aan de orde. Betaal niet te veel voor uw droomhuis. Bel Lex Wonen 7 dagen per week.

Stijgende hypotheekrentes door Intelligent Lockdown

Helaas stijgen de hypotheekrentes sedert 20 maart als gevolg van de Corona virus. Gelukkig kan u goedkoper een huis aankopen want stijgende rentes verlagen de maximale hypotheek.

Intelligent Hypotheekadvies tijdens Corona tijdperk

Social Distancing Hypotheek

Social Distancing Hypotheek

Omdat Lex Wonen begrijpt dat u veel vragen heeft gedurende de Lockdownperiode helpen wij alle klanten 7 dagen per week met de aankoop van hun huis en met de zogenaamde Lockdown hypotheek.

Lockdown hypotheek afsluiten op afstand

Door deze verschrikkelijke periode zijn de woningwaardes aan het dalen, dit geeft wel perspectief voor starters op de woningmarkt. Door een intelligente hypotheek af te sluiten kan u veel eigen geld besparen in de hypotheek.

Goed hypotheekadvies op 1,5 meter afstand

Social distancing door afstand te houden van 1,5 meter mag geen probleem zijn om via LexWonen een hypotheek af te sluiten.

Druk met uw werk, geen tijd om ons te bezoeken?

Hypotheekadvies op afstand omdat u weinig vrije tijd heeft is ook geen probleem. Alles via internet en mobiel is geen enkel probleem.

Hoe kan ik een huis bezichtigen tijdens de Corona tijd

Als u een huis gaat bezichtigen vraag dan aan de verkopende makelaar of hij de deuren wil openen. Kom zelf nergens aan. Makelaar moet zelf later alles schoonmaken. Het kan zijn dat uw eerste bezichtiging digitaal gaat. Na akkoord woning en uitkomst onderhandelingen gaat u alsnog voor het eerst het huis bezichtigen.

Lex Wonen helpt u met kopen en het afsluiten van een Intelligent Lockdown Hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button