Menu

Makelaar Ede

Makelaar Ede zijn is een hele uitdaging. Er is heel veel veranderd qua woningwaardes en v.w.b. eigen geld meenemen in de hypotheek. Wat moet u allemaal weten om een huis te kopen? Ook in Ede zijn er veel wijken bijgekomen zoals Enka, Luntersche Buurtbos en Kernhem. De woonsituatie is totaal anders dan 15 jaar geleden. Bel ons voor meer informatie over woningen in Ede. Als makelaar Ede worden wij regelmatig benaderd door klanten. Ook zijn wij actief als hypotheekadviseur Veenendaal.

Wat doet een(aankoop)makelaar

Een makelaar koopt uw woning aan en onderzoekt wie de eigenaar is, of de prijs redelijk is, onderzoekt of er gebreken zijn en kijkt in het kadaster i.v.m. eigendom en erfdienstbaarheid. Hij zorgt er voor dat de koopakte naar u zin is incl. de ontbindende voorwaarden.  Feitelijk heb je deze nodig tenzij u dat zelf kan. Bel ons voor info!

Wat doet een hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur (bank-tussenpersoon-hypotheekketen) verteld u wat uw maximale hypotheek is met of zonder starterslening en brengt u op de hoogte van de door u te lopen risico’s.  Hij brengt uw wensen in kaart maakt een objectief verslag incl. een klantprofiel. Ook gaat een hypotheekadviseur bekijken wat u zelf allemaal al geregeld heeft of wat er via de werkgever is geregeld. Hij verteld u niets over uw woning omdat dat zijn vak niet is.

Wat doet u zelf

Regelen taxatierapport, notaris, en vele documenten voor de bank zoals werkgeversverklaring, salarisstrook, identificatie, arbeidscontract.

Wat doet lexwonen.nl

Alle werkzaamheden zoals hierboven omschreven doen wij voor u. U heeft 1 aanspreekpunt, u weet direct of- en hoeveel eigen geld u nodig heeft. Doordat wij Erkend Aankoopbemiddelaar zijn doen wij alle werkzaamheden. In volgorde: Bepalen maximale hypotheek op basis van inkomen, bezichtigingen, maken klantprofiel, wensen en risico’s, kadaster informatie, regelen taxatie en eventueel bouwkundige keuring, onderhandelingen voeren, ontbindende voorwaarden met u doornemen als mede de lijst van zaken, regelen notaris, oplevering woning. Bel ons voor uw persoonlijke situatie of mail ons uw situatie!

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button