Menu

Makelaar Wijk bij Duurstede

Makelaar in Wijk bij Duurstede voor aankoopbemiddeling 

Makelaar Wijk bij Duurstede zijn is een hele uitdaging. Of u nu een woning koopt in “De Geer”, Zuidwijk of in het pittoreske centrum, als Erkend aankoopbemiddelaar heeft u aan onze de juiste partij.

Makelaar Wijk bij Duurstede

Makelaar Wijk bij Duurstede

Ik heb geen spaargeld voor de hypotheek. Ik heb mijn eigen middelen nodig om in te richten Als erkend aankoopbemiddelaar kunnen wij u zeker helpen. Het is vaak mogelijk om zonder eigen geld nog een eigen woning te kopen. Bel ons nu!

Onze werkzaamheden

Als eerste gaan wij bepalen uw maximale hypotheek op basis van uw inkomen. Vervolgens komen de risico’s aan bod en uw wensen. Vervolgens zoekt u leuke woningen uit en gaat deze bezichtigen. Nadat u uw droomwoning hebt gevonden gaan wij mee met de tweede bezichtiging. Op het moment dat wij mee gaan naar uw droomwoning weten wij eigenlijk al heel veel over de woning. Wat heeft de huidige eigenaar betaald en wat heeft de rest van de straat betaald in het verleden? Wat is de huidige marktwaarde? Wat wordt de aankoopprijs.

Taxatieprijs minus Aankoopprijs is minder eigen geld nodig

De huidige regels van 2019 zijn: Aankoop woning € 200.000, totale maximale hypotheek 100% van de marktwaarde. doordat Lexwonen.nl als bevoegd Erkend aankoopbemiddelaar fungeert en mede als hypotheek adviseur kunnen wij direct vertellen hoeveel eigen geld u in de hypotheek moet stoppen van de bank. Indien aankoop woning € 200.000 en we hebben een taxatierapport van € 208.000 dan kan u € 208.000,-(onder voorwaarden) aan hypotheek ontvangen.

Dat betekend dat u ruim € 8000 meer hypotheek krijgt om de kosten te dekken. U gaat dit met alleen de bank, tussenpersoon, hypotheekketen of makelaar niet redden. U heeft altijd meerdere partijen nodig. Doordat wij alle werkzaamheden doen behalve de taxatie is dit wel mogelijk.

Bel ons nu

Ontbindende voorwaarden eigen geld art. 20 in koopakte

Wij laten altijd in de koopakte vermelden onder art. 20: Indien de bank meer dan € 3000(als voorbeeld) aan eigen geld vraagt gaat de koop niet door. Op deze wijze zijn onzekerheden gedekt. Stelt u zich eens voor dat de taxateur onregelmatigheden tegen komt waardoor de waarde van de woning € 10.000 zakt. Alles moet goed worden omschreven zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Als u te weinig inkomen heeft

Heeft u te weinig inkomen om te kopen in Wijk bij Duurstede overweeg dan eens om met ouders een hypotheek af te sluiten. Samen onder één dak, 1 grote hypotheek.

Update 5, september 2019

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button