Menu

Meer hypotheek krijgen

Meer hypotheek krijgen

Meer hypotheek krijgen

Je wil meer hypotheek krijgen omdat de hypotheek niet haalbaar is. Lexwonen is uniek met hogere hypotheek aanvragen omdat wij hypotheken regelen tot 4 personen. Meer hypotheek krijgen gaat makkelijker als je met 3 of 4 personen een huis koopt.

Meer hypotheek krijgen, hoe dan?

Woningen zijn onbetaalbaar geworden, Lexwonen.nl kan hier niets aan veranderen. Wat wij wel doen is hele families samen in 1 hypotheek stoppen. Meer hypotheek krijgen omdat je met meer mensen een woning koopt. Je zit al snel tussen de € 500.000,- en € 1.000.000,- wat je kan lenen met 4 personen. Bereken eens hoeveel jullie meer kunnen lenen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Meer hypotheek krijgen met 4 personen Meer hypotheek krijgen met 4 personen[/caption]

Met meer aanvragers kopen dan meer hypotheek

De meeste huizenkopers hebben hier nog nooit aan gedacht. Sinds 2018 doen wij al hypotheken met 4 personen. Een huis kopen met ouders is de meest afgesloten hypotheek. Verder regelt lexwonen veel:

  1. huis kopen met vrienden tot 4 aanvragers
  2. hypotheek met broers en zussen tot 4 personen
  3. huis kopen met de buren, nieuwbouw riante woning
  4. Startershypotheek voor eerste woning

Hogere hypotheek kan met 4 personen

Meer lenen door met 4 personen een hypotheek af te sluiten is DE OPLOSSING om toch een riante woning te kunnen kopen. Wel zijn er enkele belangrijke voorwaarden.

  • Iedereen dient op dat adres daadwerkelijk te wonen
  • Je kan niet zo maar de woning verlaten
  • Uitsluitend bestemmingsplan WONEN
  • Hypotheekrente niet aftrekbaar in box 1

Hogere lening krijgen en de notaris

Vaak moet er eigen geld worden meegenomen i.v.m. kosten koper. Ga altijd naar de notaris om zaken te omschrijven. Ook moeten er zaken zoals het erfrecht besproken worden. Hoe gaat het met overlijden en de opgebouwde overwaarde. Raadpleeg altijd een notaris en of een fiscalist.

Als 4 kopers uit elkaar gaan

Hebben jullie besloten om de woning te verkopen dan wordt de hypotheek afgelost. Diegene die het meeste eigen geld in de woning heeft gestopt heeft ook recht op de meeste overwaarde. Via de notaris kan je vooraf ook andere regelingen treffen.

Meer hypotheek krijgen via Lexwonen.nl met 4 personen

Via lexwonen kan je meer hypotheek krijgen door de hypotheekconstructie met 4 personen. Er is geen bank waar u zelf terecht kan voor deze specifieke hypotheken.  Huizenprijzen dwingen kopers om creatief na te denken. De huizenmarkt is zelfs voor tweeverdieners lastig.

Wij willen meer hypotheek zodat we ons droomhuis kunnen kopen, hoe werkt zo’n hogere hypotheek met vieren?

Meer hypotheek met 4 personen werkt hetzelfde als een hypotheek alleen of samen. Rekenkundig gaan wij eerst kijken voor hoeveel jullie kunnen lenen. Meer hypotheek betekent ook meer maandlasten. Het is belangrijk dat die hogere hypotheeklasten aanvaardbaar zijn voor jullie.

Wij willen meer hypotheek en de overwaarde van 1 woning inbrengen zodat we genoeg kunnen lenen, is dat mogelijk?

Ja, jullie mogen de overwaarde van de oude woning inbrengen, let wel op dat je slechts op 1 woning een overbruggingshypotheek krijgt. Is voor de financiering alle overwaarde nodig dan zal je eerst een huis moeten verkopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button