Menu

Met hypotheek akkoord op zak huis kopen

Huis kopen met hypotheek op zak

Huis kopen met hypotheek op zak

Hoe vaak heb je er al naast gezeten? Hoeveel huizen zijn er al bezocht en hoe vaak ging de makelaar met een ander in zee? Met hypotheek akkoord op zak huis kopen via Lexwonen kom je verder. Net dat stukje meer zodat de makelaar ook ziet waarom jij de beste keuze bent.

Het is niet alleen het bod maar ook alles er omheen. Je kan van alles roepen en schreeuwen maar met een gefundeerd biedcertificaat kunnen ze niet om je heen. Wat vind de bank van jouw hypotheekaanvraag? Met een akkoord hypotheekberekening op zak is het makkelijker kopen, ik leg het je uit.

Aan wie zou jij je huis verkopen?

Huis verkopen met zekerheid

Huis verkopen met zekerheid

Als jij een eigen huis in de verkoop hebt gezet, met wie zou jij een deal sluiten? Zou jij akkoord gaan met het hoogste bod? Of zou jij akkoord gaan met een koper die met een financieel akkoord op zak alles aan jou laat zien. Een volledige financiële inzage zodat het eigen geld en de eventuele overwaarde inzichtelijk is inclusief taxatie. Méér zekerheid voor verkoper. Dus hoe het verhoogde bod tot stand komt.

Dit alles getekend met een financieel akkoord berekening van de bank.  Ik weet het wel, je keuze valt op de persoon die jou het akkoord op de hypotheek kan laten zien. Dat regelen wij.

Voorbehoud financiering is bescherming

Mocht de marktwaarde van het aan te kopen huis achteraf hoger zijn dan kunnen wij gewoon een hogere hypotheek krijgen onder voorwaarden. Alles moet natuurlijk passen op het inkomen. Mocht de taxatie om wat voor reden ook zwaar tegenvallen dan beschermt het voorbehoud van financiering jouw bod, daar zorgen wij voor.

Voorbeeld hoe je met hypotheek akkoord huis kan kopen

Met hypotheek akkoord op zak huis kopen

Met hypotheek akkoord op zak huis kopen

Starter

Laten we een makkelijk voorbeeld nemen. Jullie kunnen een hypotheek krijgen van € 500.000,- voor de eerste woning. Jullie hebben je zinnen gezet op een huis in Veenendaal met een vraagprijs van € 450.000,-.

Onze check bevestigt dat de taxatiewaarde € 475.000,- bedraagt. Bod van € 500.000,- betekent in dit geval dat je maar € 25.000,- aan eigen geld nodig hebt. Taxatiewaarde bepaald je maximale hypotheek. Vraagprijs bepaald niet je maximale hypotheek. Met die € 25.000,- op zak kan je de woning kopen.

Doorstromer

Jij hebt een woning en hebt een overwaarde van € 100.000,-. Op inkomen kan jij € 350.000,- hypotheek krijgen en je wil een huis kopen van € 400.000.

Wij gaan eerst een check doen qua woningwaarde van aan te kopen huis en de huidige woning. Je kan niet eerder een hypotheek regelen als je de taxatie van beide woningen niet op zak hebt.

Maximale hypotheek is taxatiewaarde nieuwe woning

Ongeacht het inkomen kan je niet meer lenen dan de waarde van het huis. Stel nu dat de taxatiewaarde van jouw droomhuis € 440.000,- bedraagt? Je maximale hypotheek bedraagt € 350.000,- dat betekent dat je maximaal € 450.000,- kan bieden op dat huis. Voorbehoud financiering wordt dan € 350.000,- dat is namelijk je maximale hypotheek.

Akkoord financiering op zak van specialist

Akkoord hypotheek binnen

Akkoord hypotheek binnen

Met een hypotheek akkoord op zak van Lexwonen meer kans. Met gespecialiseerd aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur sta je met 2-0 voor.

Wat is een hypotheek akkoord verklaring en is dit document gratis te verkrijgen als wij een huis vinden?

Met een hypotheek akkoord verklaring kan u makkelijk een huis kopen. Dit biedingsdocument laat zien dat de bank akkoord gaat met je financiering. Ook vermeld het de eventuele overbruggingshypotheek en je eventuele benodigde eigen geld wat er ook daadwerkelijk is. Regelen wij uw hypotheek dan zit er aan het biedcertificaat en akkoordverklaring financiering geen kosten.

Wij hebben een huis op het oog, kunnen wij al een bezichtigingsafspraak maken en hoe verder als wij dat huis willen kopen?

Maak de hypotheekberekening hierboven dan krijgt u van ons de benodigde documenten. Het kan zijn dat wij nog aanvullende documenten opvragen, dit is afhankelijk van het huis en uw persoonlijke situatie. U kan altijd een bezichtigingsafspraak maken, liefst zo snel mogelijk. Zo’n afspraak is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. U mag nog geen bod uitbrengen, deze gaan tegenwoordig per mail omdat u moet overbieden. Wij bespreken alles met u, lees snel alle info in deze blog.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button