Menu

Persoonlijke lening voor hypotheekkosten

Persoonlijke lening voor hypotheekkosten

Persoonlijke lening voor hypotheekkosten

Huis kopen lukt niet omdat u geen geld heeft voor alle kosten. Normale kredieten verlagen uw maximale hypotheek aanzienlijk, hoe kan je dat oplossen? Onze persoonlijke lening voor hypotheekkosten is voor de meeste huizenzoekers de enige oplossing om een woning te kunnen kopen. Misschien heeft u te veel kredieten die u in de weg zitten? Lees verder hoe u toch kan kopen.

LexWonen regelt een persoonlijke lening voor hypotheekkosten en de hypotheek zodat huis kopen haalbaar is. 

Persoonlijke lening voor kosten koper

Persoonlijke lening voor kosten koper

Hoe dan een persoonlijke lening voor de kosten koper?

LexWonen werkt met werkelijke lasten van de lening en dat is een andere toetsing. U moet dan wel een bank hebben die op deze wijze wil en kan werken. Bereken uw maximale hypotheek inclusief persoonlijke lening voor kosten koper, Lex Wonen regelt het. Dus u krijgt van ons exact de maximale hypotheek door waarvoor u kan zoeken naar een eigen huis en u heeft geen omkijken naar de hypotheekkosten!

Ik wil de kosten koper met een persoonlijke lening financieren, hoeveel hypotheek kan ik dan nog krijgen?

  • Hidden
  • Voor hoeveel geld kan ik een hypotheek krijgen als ik de kosten koper apart meefinancier?


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een persoonlijke lening voor hypotheekkosten?

Een persoonlijke lening voor de kosten koper kost u tussen de € 50,- en de € 105,- per maand gedurende 10 jaar. Het is een aflopend krediet die u ten alle tijde kosteloos mag aflossen. Doordat u direct rente betaald en aflost volgens een vast schema betaald u een lage rente.

Waarom kan ik via mijn eigen bank of adviseur geen lening afsluiten voor de hypotheek?

Eigen bank rekent met 2% lasten

Eigen bank rekent met 2% lasten

Omdat wij met deze lage lasten kunnen rekenen voor een hypotheek kan u een persoonlijke lening afsluiten voor de kosten koper. Bijna alle banken werken met een 2% toetsing van een lening. Banken gaan er vanuit dat u dus 2% per maand betaald voor een lening, dat is dus 24% per jaar.

Lex Wonen rekent ongeveer met 09% per maand inclusief aflossing. Waar het op neer komt is dat wij dagelijks klanten helpen aan een lening voor de kosten koper. U kan veel meer lenen met een persoonlijke lening dan met een doorlopend krediet bij welke bank dan ook!

In sommige situaties kan u een woning kopen zonder eigen geld als wij correct onder de marktwaarde voor u aankopen.

Persoonlijke lening voor kosten koper regelen?

Heeft u een huis gezien of wilt u uw maximale hypotheek weten rekening houdend met een persoonlijke lening voor de kosten koper? Vul hierboven uw gegevens in en ontvang gratis de uitslag. U kan ons ook gewoon de adresgegevens mailen van uw droomhuis i.v.m. woningwaarde. Let op! Het gebeurd regelmatig dat u moet overbieden op een huis. Vraag ons om ALLE INFORMATIE.

Hypotheekkosten financieren en dure leningen omzetten

Het kan zijn dat u dure leningen heeft in de vorm van doorlopend krediet, lening bank, lease telefoon etc. Deze zaken verlagen de hypotheek aanmerkelijk. Het is dan meestal beter op dit soort contracten over te zetten naar een goedkopere persoonlijke lening (PL). Doet u dat niet dan zal uw maandlasten niet passen bij de hypotheek tenzij uw inkomen dermate hoog is en u daar geen last van heeft.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Inkopen in huis van ouders

Lees meer
Call Now Button