Menu

Polyamorie en Hypotheek

Update 15 januari 2023

Polyamorie is een levenswijze waarbij mensen meerdere liefdesrelaties hebben en wonen in één huis. Alle partners stemmen er mee in dat ze samen een seksuele relatie hebben. Ook een hypotheek voor deze groep mensen is mogelijk. De meeste geldverstrekkers zullen dit niet doen. Polyamorie en hypotheek is via lexwonen mogelijk tot 4 partners en of gelijk gestemde.

Polyamorie en Hypotheek

Polyamorie en Hypotheek

Polyamorie en hypotheek met 4 geliefden

Polyamoreuze relatie en wilt u samen een huis kopen? Nooit gedacht aan een Polyamoreuze hypotheek? Polyamorie en een hypotheek kunnen gewoon samen gaan. Uiteraard zijn er wel voorwaarden voor een hypotheek met Polyamoreuze partners.

Voorwaarden hypotheek voor Polyamoreuze liefdesrelaties

Polyamoreus leven en hypotheek

Polyamoreus leven en hypotheek

Enkele voorwaarden om een hypotheek met 4 gelijk gestemde partners te krijgen:

  1. iedereen moet onder één dak slapen en ingeschreven staan op dat adres
  2. als iemand de woning verlaat dan zal meestal het huis verkocht moeten worden
  3. vraag altijd vooraf toestemming aan de gemeente of u met 4 eigenaren daar mag wonen
  4. bestemmingsplan moet altijd 100% woonbestemming zijn
  5. elke aanvrager is voor 100% verantwoordelijk voor de gehele hypotheeksom

LHBTI’s of Swingers kunnen ook een huis kopen

De huidige maatschappij houd nog geen rekening met mensen die anders denken of doen. Groepen mensen zoals LHBTI en Swingers kunnen ook met 3 of 4 personen een huis kopen. Steeds vaker melden zich koppels bij ons die eerst individueel een woning hebben gekocht. Swingers willen op den duur samen wonen en kiezen er voor om graag samen een huis te kopen. Lexwonen regelt hypotheken ook hypotheken voor Swingers en LHBTI’s tot aan 4 aanvragers. Moeten er woningen verkocht worden? U krijgt op maximaal 1 huis een overbruggingskrediet.

Polyamoreuze hypotheek is niet anders dan een woning kopen met vrienden of ouders

Lexwonen doet dagelijks hypotheken met vrienden of familieleden. Er is technisch geen wezenlijk verschil tussen een Vriendenhypotheek met 4 personen of Polyamorie en hypotheek. Omdat toch een slordige 160.000 mensen een Polyamorische relatie onderhouden hebben wij er een blog over gemaakt. Bijna niemand weet dat een 4 persoonshypotheek met Polyamoreuze partners mogelijk is.

Bereken eens wat jullie kunnen lenen voor de hypotheek zodat je de mogelijkheden weet. Lexwonen helpt u met hypotheek en aankoop van de woning.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Polyamorie en een huis kopen

Polyamorie en een huis kopen

 

Verschil non monogame hypotheek met monogame hypotheek

Non monogaam leven was tot voor kort een gedoe om een hypotheek te verkrijgen. Nu wij hier een speciale blog aangemaakt hebben zijn er al weer veel hobbels weggewerkt. Het verschil tussen een non monogame hypotheek en een monogame hypotheek zit hem onder andere in de aantal personen in de hypotheek. Een standaard hypotheek voor monogame stellen is altijd 2 personen. Non monogame relaties hebben een hypotheek voor minimaal 3 personen. Het maximale aantal toegestane aanvragers in een Polyamoreuze relatie is 4 personen. Lexwonen regelt wekelijks hypotheken voor Polyamoreuze stellen. Verder kan het zijn dat de woning in box 1 komt of in box 3.

Wij zijn met 3 personen en hebben een Polyamoreuze relatie samen, kunnen wij een hypotheek krijgen voor 3 personen?

Een hypotheek voor Polyamoreuze relaties is geen enkel probleem tot 4 personen. Belangrijk is wel dat iedereen de voorwaarden kent. Eigenlijk zijn het hele normale voorwaarden. Het is logisch dat iedereen ingeschreven staat bij de gemeente. Het wijk niet af van monogame relaties en een hypotheek. Gaat iemand de woning verlaten dan zal meestal de woning verkocht moeten worden. Lees hier alles over Polyamorie en samen een huis kopen met 1 Hypotheek. Bel gerust en leg de situatie uit.

Wij zitten met 2 huizen en hebben een Polyamoreuze relatie, hoe gaat dat dan met de hypotheek i.v.m. verkoop woningen?

Gaat u met 3 of 4 personen een huis kopen en heeft u de overwaarde van 2 oude woningen nodig om één huis te kopen? U krijgt slechts op 1 woning een overbruggingshypotheek. Één woning zal dus eerst verkocht moeten worden. Ga altijd eerst contact opnemen met lexwonen en een notaris. Zaken moeten goed geregeld worden. Lees hier meer over hypotheken voor Polyamoreuze stellen en overwaarde woning.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button