Menu

Speciale hypotheken

Speciale hypotheken

Speciale hypotheken

Specifieke hypotheken via LexWonen zodat er toch mogelijkheden zijn om een huis te kopen. Speciale hypotheken omdat er geen of bijna geen banken of adviseurs zijn die u hiermee kunnen helpen. Bent u alleenstaand of samen en het inkomen is niet voldoende voor een hypotheek? Lees de oplossing.

Aparte hypotheken

Met speciale hypotheken moet u denken aan :

  1. Hypotheek met ouders
  2. Hypotheek met broer of zus
  3. Speciale hypotheek met vrienden
  4. Hypotheek met minder eigen geld

Speciale hypotheek zodat kopen kan

Een specifieke hypotheek welke wij wekelijks regelen is een hypotheek met ouders. U kan maximaal met 4 familieleden kopen. Sommige huizenkopers hebben een ander probleem en dat heeft te maken met eigen geld.

Gaat u overbieden en u moet ook de kosten koper betalen dan kan u in de situatie komen dat de hypotheek niet door gaat. Door de specifieke werkzaamheden van LexWonen kunnen wij bij banken terecht die deze oplossingen specifiek in de algemene voorwaarden hebben staan. Bijzondere hypotheken voor specifieke situaties regelen wij dagelijks.

Speciale hypotheken speciale voorwaarden

Omdat LexWonen Speciale hypotheken regelt zoeken wij echt naar de specifieke voorwaarden van de banken. Elke bank heeft zijn eigen aparte voorwaarden. Lees ook eens meer over LexWonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button