Menu

Stabiele maandlasten

Stabiele maandlasten gedurende langere periode is de grootste hypotheekwens. Slim gebruik maken van een combinatie van hypotheekdelen en aflossingen. Top 3 wensen hypotheek.

  • Stabiele hypotheeklasten
  • Meer aflossen beginperiode i.v.m. ander huis in de toekomst
  • Meer zekerheid van lage lasten gedurende langere periode
stabiele maandlast

stabiele maandlast

Stabiliteit in maandlasten

Stabiele hypotheeklasten gedurende langere periode is mogelijk door een combinatie van annuïteiten hypotheek en lineaire hypotheek af te sluiten.

Het kenmerk van een annuïteiten hypotheek is dat hij gedurende de looptijd duurder wordt omdat u minder belastinggeld terug krijgt. In het begin betaald u minder en langzaam loopt dat op.

Het kenmerk van een lineaire hypotheek is dat deze gedurende de looptijd goedkoper wordt. Helaas zijn de aanvangslasten bij een lineaire hypotheek hoger dan bij een annuïteitenhypotheek.

Combinatie annuïteiten en lineair de oplossing voor stabiele lasten

Stabiliteit voor uw hypotheekuitgave is niet alleen een kwestie van 20 jaar de boel vast timmeren. Nee, een uitgekiende slimme combinatie van lening delen die voor langere periode vastgezet kunnen worden is handig.

Door lineaire hypotheek lost u meer af bij aanvang looptijd

Is uw droomwens om nu een huis te kopen en over een jaar of 7 groter te gaan wonen? Ons advies is zeker om dan een lineaire hypotheek te nemen. Ja uw maandlasten zijn hoger dan bij annuïteitenhypotheek maar dat is geen weggegooid geld. U lost meer af waardoor groter wonen in de toekomst makkelijker gaat.

Uw overwaarde is hoger door slimme aflossingen. Gebruikt u ook nog eens uw belastingteruggave i.v.m. hypotheekrente aftrek als extra jaarlijkse aflossing dan heeft u een geweldige start. Verhouding schuld eigendom is prima geregeld omdat alles sneller uw eigendom wordt.

Minder spaargeld in hypotheek stabiele wens hypotheekklant

Stabiliteit in de hypotheekuitgaven worden steeds belangrijker gevonden door de huizenkoper. Op plek 2 staat het eigen geld wat er nodig is voor de hypotheek. Lex Wonen kan u helpen aan een stabiele hypotheek waarin u minder eigen vermogen om een huis te kopen nodig heeft.

Wij helpen klanten met de aankoop van de woning onder de marktwaarde zodat u al snel een € 7.000,- bespaart.

Maak snel een GRATIS ONLINE BEREKENING voor hoeveel geld u kan lenen.

U wil een huis kopen zonder eigen geld in de hypotheek omdat u uw spaargeld anders wil gebruiken?

Lees hier hoe u zonder eigen geld in de hypotheek een huis kan kopen. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen zonder eigen geld? Bereken eerst en lees dan onze tips en succesverhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Velden met een * verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Huis kopen zonder eigen geld’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stabiele hypotheeklasten

Stabiele hypotheeklasten

Lex Wonen voor passende hypotheek zonder eigen geld

Passende stabiele maandlasten en een hypotheek volledig toegespitst op uw toekomstige droomhuis, daar gaan wij voor. Kijk ook even op de homepage van Lex Wonen naar al onze werkzaamheden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button