Menu

Starters kansloos

Zijn starters kansloos op de woningmarkt? Nee hoor, een startershypotheek met 4 personen zodat een huis kopen lukt. Via lexwonen ben je nooit kansloos als je starter bent. Alleen kopen of met partner is meestal onmogelijk als er geen € 100.000,- eigen geld is. Bereken eerst hoeveel jullie kunnen lenen voor eerste woning en je ziet dat starters niet kansloos zijn bij lexwonen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hogere hypotheek krijgen

Hogere hypotheek krijgen

Starters kansloos op de woningmarkt?

Via lexwonen hebben starters altijd een kans door een startershypotheek met 4 personen te regelen. Met 4 personen is er veel meer kans op een groot huis met voldoende privacy.

Te weinig inkomen en niet kansloos

Ben je starter met weinig inkomen? Met vrienden een huis kopen tot 4 personen is een van de meest aangevraagde hypotheken. Het is uiteraard verplicht om samen onder een dak te gaan wonen en om ingeschreven te staan bij de Gemeente. Dit biedt kansen voor starters op de woningmarkt.

Riant kopen met ouders is niet kansloos

De op 1 na meest aangevraagde hypotheek is de hypotheek samen met ouders. Samen met ouders een woning kopen en met zijn allen in 1 hypotheek kan. Je bent nooit kansloos om te kopen via lexwonen.

Kansloze starters krijgen de kans van hun leven

Het klinkt misschien raar om iemand met € 35.000,- bruto jaarsalaris als kansloos te bestempelen maar zo is dat niet bedoeld.  Het is gewoon een dure tijd. In 2019 kon ik voor een starter nog een riant appartement kopen van 104 m2. Voor 2 starters een ruime starterswoning. Op dit moment kansloos met dit inkomen. Hoe mooi is het om met gelijk gestemde die je goed kent om samen een huis te kopen. Jullie pakken dan de kans om als starter mee te delen in overwaarde van vastgoed.

Meestal kopen familie en vrienden samen een woning om de kans op overwaarde na 1o jaar te verzelveren. Daarna gaat ieder zijn eigen gang. Zo kansloos zijn starters op de huizenmarkt niet bij Lexwonen. Wilt u echt alleen kopen of met een partner? U zal dan echt € 90.000 gezamenlijk bruto inkomen moeten hebben en een flinke zak met eigen geld.

Klopt het dat een kansloze starter toch een huis kan kopen met meerdere starters, met zijn allen in 1 hypotheek💵?

Starters zijn nooit kansloos via lexwonen omdat hij speciaal voor starters hypotheken regelt met maximaal 4 personen. Je kan met 4 startende huizenkopers kans maken op een woning tot € 1.000.000,-. Lees hier alles over!

Wat gebeurd er als 1 starter het huis verlaat?

Meestal moet het huis dan verkocht worden. Koop je met zijn vieren en 1 persoon vertrekt dan heeft hij recht op gedeelte van de overwaarde. Je kan dit niet zo erbij lenen. Ook is het vaak zo dat het inkomen van de overgebleven aanvragers niet toereikend is voor de hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button