Menu

Starters krijgen goedkoopste hypotheekadvies

Het goedkoopste hypotheekadvies krijgen starters voor ‚ā¨ 995,- via Lexwonen omdat starters geen overwaarde hebben en de woningprijzen hoog zijn. Starters kunnen alle hypotheekkosten bijna niet betalen. Het is dat de hypotheekrente hoog is op dit moment waardoor mensen minder kunnen lenen. Voor een starter bied dit uitkomst omdat er ruimte is om te kopen. Door de lage hypotheekadviesprijzen blijft er geld over voor andere zaken voor een starter op de woningmarkt.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‚ÄėOverbieden huis‚Äô whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Starters genieten van goedkope hypotheekprijzen

Landelijk krijgen starters goedkope hypotheek adviesprijzen via Lexwonen omdat een starter geen hypotheekverleden heeft. Dit scheelt aanmerkelijk veel tijd. Wij hoeven geen oude hypotheektermijnen te implanteren in het nieuwe advies. Het scheelt veel vragen en heel veel tijd met het hypotheekadvies. Een startende huizenzoeker begint kaal en kan gewoon een hypotheek voor 30 jaar afsluiten en in 30 jaar fiscaal vriendelijk behandelen.

Starters krijgen dus het goedkoopste hypotheektarief omdat de werkzaamheden sneller gaan. Belangrijk voor starters zijn de Life Events. Hoe ziet de situatie er u uit en bij:

  • Echtscheiding
  • Baanverlies
  • Kinderen krijgen
  • Overlijden partner
  • Verhuizing

Bovenstaande gebeurtenissen samen met de BKR bepaalt of een starter de mogelijkheid heeft om een goedkope hypotheek af te sluiten.

Waarom zijn jullie de helft goedkoper dan de bank

Omdat starters relatief snel een hypotheek kunnen afsluiten en omdat Lexwonen geen dure panden heeft willen wij deze grote bezuinigingen verrekenen met starters. Banken en andere geldverstrekkers hebben hogere kosten die toch verrekend moeten worden. Deze kosten heeft Lexwonen niet en door effici√ęnte maatregelen zijn starters goedkoper uit en krijgen hypotheekadvies hier aan de koffie en aan de telefoon.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button