Menu

Vergelijk tarieven van hypotheekadviseurs

Vergelijk altijd tarieven van hypotheekadviseurs en geldverstrekkers en zoek de goedkoopste uit. Hieronder ziet u het tarief van het regelen van hypotheken van starters voor hun eerste woning. Vergelijk dit met het tarief van Lexwonen¬† en bespaar minimaal de helft . Hypotheekadvies ‚ā¨ 995,- voor een starter is het goedkoopste tarief onder geldverstrekkers en hypotheekadviseurs in Nederland.

Hoe makkelijk tarieven vergelijken van hypotheekadvies

Vergelijken van prijzen van hypotheekverstrekkers en hypotheekadviseurs is een hele klus. Hierboven ziet u van wat grote spelers de tarieven voor starters. Kleinere bedrijven hebben meestal hogere tarieven. U kan dit heel makkelijk opzoeken. Zoek in Google op Vergelijkingskaart hypotheek en zet daar achter de naam van de bank. U ziet dan direct de gehanteerde tarieven van de hypotheekadviseurs en kan u dus deze bedragen vergelijken.

Vergelijk kosten van hypotheekadviseurs en de werkzaamheden

Vergelijk niet alleen de hypotheektarieven die in rekening wordt gebracht maar vraag naar de werkzaamheden die ze doen. Lexwonen neemt een stuk aankoop, koopakte en taxatieregeling gelijk mee. Dit is belangrijk omdat u straks geen problemen wil dat er eigen geld bij moet. Als financieel adviseur in Amersfoort hadden wij in 2022 een halve klus aangenomen. Omdat de woning te laag getaxeerd was moest er ‚ā¨ 45.750,- eigen geld bij. U kan ook zeggen dat er te duur is gekocht. Vergelijk dus niet alleen de tarieven maar ook de werkzaamheden. Lexwonen is hypotheekadviseur en aankoopbemiddelaar en onze tarieven zijn maximaal de helft van andere geldverstrekkers of adviseurs.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button