Menu

Video hoe je een huis koopt zonder eigen geld

Een huis kopen zonder eigen geld is mogelijk onder voorwaarden. Bekijk deze video van een kleine 2 minuten en schakel lexwonen.nl  is als u een huis heeft gevonden en wil kopen zonder eigen geld of met minder eigen geld.

Ik heb te weinig eigen geld om een woning te kopen , staat in deze video exact waar ik op moet letten als ik een huis wil kopen?

Bekijk deze video nauwkeurig. U kan een huis kopen zonder eigen geld als de koopsom waar u het huis voor koopt lager is dan de taxatiewaarde. Bekijk de video en vraag lexwonen.nl vrijblijvend om info over waarde en maximaal te lenen.

Ik heb een huis gezien welke ik wil kopen zonder eigen geld, hoe moet ik nu verder zaken gaan doen met de makelaar?

Laat ons altijd berekenen of de woningwaarde voldoende is en wat u kan lenen. Wij vertellen u vervolgens wat u moet bieden en wij regelen de taxatie, koopakte en de notaris en de financiering zonder eigen geld. Bekijk deze video nauwkeurig en bel ons 7 dagen per week als er vragen zijn.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button