Menu

Wel hoge huur maar geen hypotheek krijgen

Wel hoge huur maar geen hypotheek krijgen

Wel hoge huur maar geen hypotheek krijgen

Waarom kan ik geen hypotheek krijgen terwijl ik wel de hoge huur kan betalen‚≠ź? Het is een vraag die ons wel 100 keer gesteld wordt per maand. Vaak zeggen jonge stellen dat ze meer huur betalen dan dat hun vrienden aan hypotheek hebben. De huizenmarkt is van dienaard dat huizenprijzen te hoog zijn voor zelfs 2 keer modaal inkomen. Ook huurprijzen zijn ontzettend hoog en er is bijna geen woning te huur.

Oplossing om toch een hypotheek te krijgen

Wellicht heeft er nog nooit aan gedacht maar weet u dat Lexwonen hypotheken regelt voor 4 personen. Samen met ouder een huis kopen en samen in 1 hypotheek is een financiering die wij dagelijks regelen. Hoge huurprijzen zijn ook met 2 personen zelfs niet op te brengen. Helaas is de hypotheekrente hoger dan eind 2021. Hoge huurprijzen hoeft niet meer als je met 4 personen 1 huis koopt. Denk ook aan huis kopen met 3 of  4 vrienden.

Het voordeel is dat je veel meer woning kan krijgen met zijn allen. Bereken maar een en vergelijk zelf jullie huurprijzen met een hypotheek.

Bereken hypotheek met maximaal 4 personen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Ik wil GRATIS het Whitepaper “Huis kopen samen met familie of vrienden tot 4 personen“ ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wel kunnen huren en niet kunnen kopen is onzin

Uiteraard moet je wel weten met wie je een huis koopt. Koop je samen dan ben je ook allemaal eigenaar en moet je ook daadwerkelijk onder een dak wonen. Gaat iemand de woning verlaten dan meestal de woning verkocht moeten worden. Overweeg en neem contact op met Lexwonen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button