Menu

Zelf huis verkopen

Zelf je huis verkopen en je bespaart duizenden euro’s aan kosten en beter contact met de klant. Niemand kan beter iets over uw huis vertellen dan u zelf. Bel ons voor info.

Wel de publiciteit maar lage kosten

Lexwonen.nl heeft duizenden starters die zich hebben aangemeld bij ons voor twee zaken. 1. Een woning. 2. Hypotheek.  Door onze multimedia boost via Google ,Facebook, Funda, Twitter, You Tube en onze eigen database met starters is uw woning vaak snel verkocht. Voor al deze activiteiten betaald u eenmalig € 950,00 en zorgen wij er voor dat al deze media ingeschakeld worden. Professionele fotograaf komt foto’s maken voor Funda en wij zelf maken beelden voor de overige media. Deze pagina “Zelf huis verkopen” wordt maandelijks bijna 10.000 keer op gezocht via Google.

Onze klanten en Multimedia boost

Starters op de woningmarkt zoeken altijd een woning en hypotheek. Op Google zoekt de starters al deze werkzaamheden. Doordat wij een hoge ranking hebben binnen Google met diverse pagina’s word uw woning maximaal onder de aandacht gebracht. Zoek bijvoorbeeld in Google op de volgende pagina’s: starterslening Veenendaal, starterslening Lunteren, huis te koop Rhenen, huis te koop Veenendaal. Overtuig u zelf van onze hoge rankings welke goed zijn voor uw woningverkoop. Alle starters zoeken tegenwoordig via de telefoon op Google, onze website is mobielvriendelijk met al zijn pagina’s. Zelf huis verkopen is “de oplossing ” voor goedkope en snelle verkoop van uw woning.

Wat bieden wij de woningzoekers

Als een woningzoeker op onze website komt kan hij een snelle berekening maken of zijn woning haalbaar is zodat er geen kijkers komen waarbij van tevoren al vast staat dat hun hypotheek niet lukt. U krijgt dus geen nieuwsgierigen of toerisme op uw dak. Hier zijn wij uniek in. Wij mogen en kunnen deze formule volgen omdat wij ook een Afm vergunning hebben inzake hypotheken. Zie hieronder een rekenmodule, ze worden ook door ons persoonlijk gecontroleerd.

Alles onder 1 dak

Doordat wij de meeste zaken zelf doen en zorgen dat alles geregeld wordt heeft deze pagina ” zelf huis verkopen” een grote uitstraling. Een koper of verkoper hoeft nergens meer heen. Ook als u een makelaar zoekt die alles uit uw hand neemt, wij regelen alles. Via onze eigen media boost campagne via Google is de snelste verkoop geweest binnen 4 uur na plaatsing advertentie. Nog nooit zijn we met een woning blijven zitten. Bel gerust om meer info.

Zelf huis verkopen een succes voor koper en verkoper

Steeds meer mensen kennen ons succes. Het is de multimedia boost die er voor zorgt dat uw woning op de miljoenen mobiele telefoons te zien zijn en ook daadwerkelijk bekeken wordt door starters en doorstromers.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button