Menu

Zonder werkgeversverklaring huis kopen

Zonder werkgeversverklaring een huis kopen kan bij Lex Wonen als jij minimaal 3 jaar ergens hebt gewerkt. Dit hoeft niet bij de huidige werkgever te zijn.

Ook kan het zijn dat jij nog geen vast dienstverband hebt en geen intentieverklaring krijgt. Via een UWV verzekeringsbericht en middels het optimaliseren van de hypotheekrente kan je toch kopen.

Zonder werkgeversverklaring huis kopen

Zonder werkgeversverklaring huis kopen

Werkgeversverklaring meestal niet nodig

Hieronder enkele voorbeelden hoe het makkelijk en snel kan. Heeft u het UWV verzekeringsbericht gedownload m.b.v. uw DigiD mail ons deze dan.
Werkt u langer dan 36 maanden en heeft u altijd een bestendig inkomen gehad? Zo ja dan is uw toetsinkomen het gemiddelde van de laatste 24 maanden.

Werkt u korter dan 24 maanden bij diverse werkgevers  dan wordt het gemiddelde genomen van de laatste 2 jaar genomen.  Alles staat vermeld op het UWV bericht. Wij voeren enkel het pdf in en er komt direct uit wat u kan lenen. Geen gezeur met werkgeversverklaringen.

Meerdere werkgevers gehad de laatste jaren?

Misschien heeft u wel veel werkgevers gehad de laatste tijd en denkt u dat een huis kopen niet lukt. Heeft u bij diverse werkgevers gewerkt en denkt u dat een hypotheek niet lukt? Belangrijk is dat u drie jaren werkt, wellicht met af en toe een maandje niet. Een hypotheek is altijd mogelijk ook zonder een werkgeversverklaring.

Let op! Je hebt veel eigen geld nodig. Overbieden huis is het heden en de toekomst.

BKR gaat van uw toetsinkomen af

Heeft u leningen of kredieten deze gaan van uw hypotheek af. Vertel ons altijd wat er loopt, Vanaf 25 mei 2018 kan u gratis bij de Bkr een opgave doen. Vraag altijd een Bkr opgave aan, het gebeurd vaker dat oude zaken per ongeluk er nog in staan.

Hypotheek zonder werkgeversverklaring

Twijfelt u over uw mogelijkheden? Vraag een verzekeringsbericht op bij de UWV. Al heeft u 6 banen per jaar gehad via Lex Wonen altijd een hypotheek zonder werkgeversverklaring.

Werkgeversverklaring ouderwets

Soms is het handiger om een werkgeversverklaring te hebben. Kan u ons aantonen dat u al drie jaren werkt?  Heeft u nog geen DigiD? Ga dan snel een DigiD aanvragen.

Hypotheek zonder werkgeversverklaring en zonder eigen geld

Weet u voor hoeveel u een hypotheek kan krijgen dan kan u via ons ook zonder eigen geld een woning kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis onder bod: Wat nu?

Lees meer
Call Now Button