Menu

Zoveel is dat huis niet waard

Zoveel is dat huis niet waard

Zoveel is dat huis niet waard

U zoekt al lang naar een woning maar uw bod wordt niet geaccepteerd. Iemand heeft wel € 30.000,- méér geboden maar zoveel is dat huis niet waard volgens u. 

Wie bepaald hoeveel een huis waard is?

U kan vinden dat een huis een bepaalde prijs niet waard is maar als dat er voor geboden wordt dan vliegen de woningprijzen langzaam omhoog en kruipt de waarde dus wel omhoog. Waarde van een huis wordt door iedereen die een bod doet bepaald.

Wellicht is er 8 weken geleden een bod gedaan op een huis iets verder in de straat. Wellicht is daar € 30.000 minder op geboden maar dat betekent niet dat soortgelijke woning op dit moment niet zoveel waard is.

Kopers bepalen hoeveel een huis waard is

Kopers bepalen waarde huis

Kopers bepalen waarde huis

Er zijn zoveel kopers voor één huis, er word echt overboden op een huis. U heeft iemand nodig die u helpt met het bod en de hypotheek. Laat de waarde van een huis even varen en ga op zoek naar een huis die ruim past op uw inkomen. LexWonen helpt u met woningwaarde huis en hypotheek. U bepaald of u dat huis zoveel waard vindt.

Bereken standaard hypotheek

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Taxateur bepaald de waarde van een huis

LexWonen gaat dagelijks in overleg met allerlei partijen voor wat betreft de woningwaarde en of er nog huizen te koop komen die nog niet een website staan. Onze waarde betekent voor u dat wij alle aspecten bespreken met de verkopende partij. U heeft meer kans op een eigen woning en ook nog eens voor de prijs die u er voor wil betalen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button