Menu

Aannemer Rhenen bouwt wat jij kan kopen

Wellicht klinkt het logisch.  Een aannemer die bouwt op basis van wat jij aan spaargeld hebt en wat jij kan lenen. Maar als je goed op let gebeurd het andersom. Het bouwbedrijf of aannemer vertelt jou wat een bepaalde woning kost. Aannemer Rhenen bouwt wat jij kan kopen. Hoe gaat een financiering nieuwbouw? Bouwbedrijf P. van Brenk gaat uit van jouw budget. Net zo lang berekenen tot dat alles past met je hypotheek en of spaargeld.

Aannemer Rhenen en nieuwbouw

Aannemer Rhenen

Aannemer Rhenen

Voorbeeld hoe Peter van Brenk, aannemer Rhenen, zijn nieuwbouwwoningen aan u voorstelt. Maar voordat u naar bouwbedrijf P. van Brenk gaat laat eerst even berekenen hoeveel je kan lenen. Ook de overwaarde van de huidige woning en aanwezige spaargeld is belangrijk om te weten. Let op, op dit moment zijn het aantal bezichtigingen 75% lager dan voorheen. Het kan zo zijn dat de opbrengst van je oude woning een stuk minder is. Ga nooit uit van volledige mogelijke financiering. Heeft u een stukje grond en bent u op de hoogte van uw maximale hypotheek?

Nieuwbouw Rhenen, Elst, Veenendaal en de regio naar draagkracht

Bouwbedrijf Rhenen P. van Brenk

Bouwbedrijf Rhenen P. van Brenk

Neem contact op met Peter van Brenk als u een stuk grond heeft of een optie op grond heeft. Samen met Peter, bouwbedrijf P. van Brenk, gaan jullie om de tafel. Wellicht had u al een huis gezien op zijn website maar past dit niet. Soms zijn er alternatieve mogelijkheden want aannemer Rhenen bouwt wat jij kan kopen. Nieuwbouw huis kopen in Rhenen met jouw eigen wensen en passend bij je inkomen en mogelijkheden.

Juiste volgorde Nieuwbouw huis bouwen

  1. Optie of bezit op bouwkavel
  2. Brochure opvragen bij P. van Brenk
  3. Afspraak maken met Peter van Brenk op kantoor Rhenen
  4. Wensen en vooral mogelijkheden uitwerken zodat het 100% naar je zin is
  5. Tekeningen worden eventueel aangepast
  6. Offerte maken als je 100% tevreden bent, vervolgens de aannemingsovereenkomst

Er zijn nog meer werkzaamheden zoals tekening indienen bij welstandscommissie van de Gemeente. Uiteraard ook de opleveringsdatum. Aannemer Rhenen bouwt op deze wijze nieuwbouw huis op budget.

Extra werkzaamheden aannemer Rhenen

Zelf de regie hebben tijdens de bouw is mogelijk maar je moet zo weinig mogelijk zaken gaan wijzigen tijdens de bouw. Zaken zijn besteld en alles is ingepland. In deze tijd is het lastig om snel spullen geleverd te krijgen. Worden er wijzigingen aangebracht dan zal er een meerprijs zijn. Houdt er rekening mee dat je de meerprijs altijd uit eigen zak moet betalen. Zo maar meer hypotheek krijgen van de bank gaat niet.

Verhoogde inschrijving als je nieuwbouw huis bouwt

Ga je nieuwbouw bouwen regel met je bank, hypotheekadviseur Rhenen of je eigen bank  een verhoogde inschrijving. Als de woning klaar is en je wil nog extra werkzaamheden dan kan je na de oplevering daar geld van afhalen. Je hoeft dan niet meer naar de notaris maar er dient wel een taxatierapport gemaakt te worden. Ook worden er weer advieskosten gemaakt. Een verhoogde inschrijving kost u niets en is gewoon handig als je plotseling geld nodig hebt. Aannemer Rhenen, Peter van Brenk bouwt in de volgende regio’s.

Uiteraard bouwt bouwbedrijf en aannemer Peter van Brenk en zijn team in een straal om deze plaatsen heen. Informeer vrijblijvend over jouw budget met Peter van Brenk. Aannemer Rhenen bouwt wat jij kan kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button