Menu

Hypotheekadviseur Rhenen

Hypotheekadvies Rhenen

Hypotheekadvies Rhenen

Lex Wonen, hypotheekadviseur Rhenen⭐ helpt jou met de hypotheek, aankoop woning, taxatie en de notaris in de regio van Rhenen. Kan je geen woning vinden?

Ook buiten Funda om hebben wij woningen voor jou. Denk aan de regio Ede Veenendaal. Financieel advies, net even anders omdat het probleem in Rhenen de woning is en minder het inkomen.

GRATIS biedcertificaat en financieringsopzet bijgeleverd voor verkoper. Altijd 7 dagen per week bereikbaar 16 uur per dag. Met minder bereikbaarheid kan jij namelijk niet kopen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:


 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Biedcertificaat en financieringsakkoord gratis

Biedcertificaat en financieringsakkoord gratis

Alles onder 1 dak

Omdat alles onder één dak is weet jij straks alles over jouw droomhuis en de hypotheek. Bijkomend voordeel is dat wij binnen 15 minuten, 7 dagen per week,  bij jouw droomhuis kunnen zijn om de situatie te beoordelen. Het bod wordt steeds belangrijker in Elst(U), Achterberg en Rhenen. Ondanks dat wij landelijk werken zijn wij ook actief als hypotheekadviseur Veenendaal.

No cure no pay in Rhenen

Bijkomend voordeel is dat u geen kosten betaald als de woningfinanciering niet door gaat. Lexwonen gaat degelijk inventariseren en legt alle problemen op tafel. Samen gaan we kijken naar een oplossing. Krijg jij van ons groen licht om te kopen en te financieren in Rhenen dan kan je aan de slag gaan.

Optimaliseren hypotheekrente is méér hypotheek

Kom je net iets te kort aan hypotheek? Door het optimaliseren van de hypotheekrente delen kunnen wij met gemak jouw maximale hypotheek 4% tot 10% oprekken. Wij leggen het je graag uit hoe je in Rhenen een huis moet kopen.

Maximale hypotheek weten?

Wilt jij weten voor hoeveel geld je kan kopen omdat je moet overbieden? Erkend aankoopbemiddelaar en hypotheek in regio Rhenen 7 dagen per week!

Kenmerken hypotheekadviseur Rhenen Lex Wonen

Kenmerken hypotheekadviseur Rhenen

Kenmerken hypotheekadviseur Rhenen

Belangrijkste kenmerken van financieel adviseur Rhenen en aankoopbemiddelaar Lexwonen:

 1. Zowel aankoop, regelen koopakte, notaris en hypotheek
 2. Je krijgt een biedcertificaat met akkoord bank berekening (goed voor de verkoper)
 3. Méér hypotheek door optimalisatie hypotheek delen
 4. Akkoord hypotheek binnen 3 dagen als alles compleet is
 5. Dagelijks, 7 dagen per week bereikbaar vanaf 04.15 uur in de ochtend

Punt 1 en 4 worden door 87% van de huizenkopers van Rhenen het hoogste gewaardeerd.

Hypotheek Rhenen tot 4 aanvragers

Heb jij te weinig inkomen of te weinig spaargeld voor de hypotheek? Lex Wonen regelt hypotheken tot 4 personen. Huis kopen met 3 of 4 personen betekent dat jullie alle kosten kunnen delen en ruimer kan kopen. Denk aan een huis kopen met ouders, vrienden of broer of zus tot 4 aanvragers in Rhenen.

Hypotheekadvies Rhenen

Kennis van huis en hypotheek.  Direct bod doen op huis in Rhenen is mogelijk onder voorbehoud van financiering. Meer zekerheid en snel een akkoord op de hypotheek.

BKR nodig

Wij hebben altijd van u een BKR opgave nodig om uw maximale hypotheek correct te berekenen. Hypotheekadviseur Rhenen doet meer dan geld regelen. Hypothecair advies en aankoopadvies in Rhenen zodat u uw spaargeld als starter voor andere zaken kan gebruiken.

Overbieden is standaard in Rhenen

Moet u boven de vraagprijs bieden? Het is gebruikelijk in de regio van Rhenen dat u door overbieden van een huis eigenaar wordt.

Klanten vertellen over Lex Wonen

Transparantie en meningen van klanten zijn belangrijk voor ons vak. Zonder vertrouwen van de klant zou ons bedrijf niet kunnen bestaan. Hypotheekadviseur Lex Wonen vind het belangrijk dat mensen kunnen lezen wat klanten vertellen over ons bedrijf. 

Reviews Hypotheekadviseur Rhenen

Reviews Hypotheekadviseur Rhenen

Vragen aan hypotheekadviseur Rhenen

Onderstaande vragen worden mij dagelijks gesteld door klanten die in de gemeente Rhenen een huis willen kopen.

 • Huis gezien maar wat is de maandlast?
 • Hoeveel eigen middelen heb ik nodig voor huis in Rhenen?
 • Wat is de waarde van de woning?
 • Hoe zit het met ontbindende voorwaarden?
 • Is alles eigendom?
 • Mag ik geld lenen om te kopen?
 • Mag iemand mij schenken?

Leuk huis gezien en en wilt u GRATIS woninginformatie en hypotheekinformatie?

Altijd 7 dagen bereikbaar als hypotheekadviseur Rhenen

U heeft dus alle werkzaamheden onder één dak in Rhenen. Handig, veel goedkoper en we kunnen veel sneller schakelen. BOUWKUNDIGEN EN TAXATEURS kunnen wij snel de opdracht geven om aan het werk te gaan.

De werkzaamheden

Uiteraard kan jij alle werkzaamheden zelf doen. BKR toets, maximale hypotheek toets en eigen geld toets binnen 1 minuut geregeld.

 • BKR Status Toets
 • Hypotheek Toets
 • Marktwaarde en eigen geld Toets

Méér zekerheid op hypotheek

Zorgt voor meer zekerheid op een hypotheek in Rhenen. Direct bod uitbrengen na onze toetsten. Wij zijn uniek in Nederland betreffende onze toetsen. Geen hypotheek krijgen na onze inventarisatie is onmogelijk.

Hogere hypotheek in Rhenen door optimaliseren

Door optimaliseren van de hypotheekdelen kan u een hogere hypotheek krijgen.

Het probleem in Rhenen met huis kopen

Voor een hypotheek Rhenen heb jij zeker € 50.000,- aan eigen geld nodig of overwaarde. Door turbulente woningmarkt kan lexwonen.nl jou helpen met hypotheek en aankoop.

Hypotheekadviseur Rhenen en zijn werk

Financieel advies 7 dagen per week in Rhenen

Financieel advies 7 dagen per week in Rhenen

Hypotheekadvies en hypotheek aanvragen en vervolgens maar wachten op de bank is echt 2016. Klanten doen wij tekort als wij uitsluitend op deze wijze zaken zouden doen in Rhenen. Sinds 2021 binnen 1 dag acceptatie akkoord berekening bank.

Geld zit in huizen

Het geld ligt op straat en zit letterlijk in de huizen. Wij verdienen ons zelf terug door het financieel advies als hypotheekadviseur Rhenen zijnde en als erkend aankoopbemiddelaar.

WIJ ZORGEN VOOR DE JUISTE AANKOOP VAN DE WONING EN DE HYPOTHECAIRE LENING. Natuurlijk is een lage rente belangrijk maar dat krijgt u overal dus ook bij ons.

Lokaal hypotheekadvies Rhenen

Wij zijn hypotheekadviseur Rhenen alsmede erkend aankoopbemiddelaar in de gehele regio. Doordat wij sinds 1972 in Veenendaal  woonden en vanaf 1988 te Elst (U) gemeente Rhenen kennen wij de huizenmarkt als geen ander. 

Marktwaarde in Rhenen belangrijk!

Als je tegenwoordig  hypotheekadvies geeft moet je eigenlijk ook de marktwaardes van de woningen in je hoofd hebben. Zou dit niet het geval zijn dan zou het zo maar kunnen zijn dat de klant een vracht eigen geld mee moet nemen. 

Wij kennen de markt als geen ander  v.w.b. de marktwaarde van uw woning alsmede het juiste bod.

Lage hypotheekrente

Door de lage rentes kan u veel meer kopen, overweeg nieuwbouw mogelijkheden. Gaat u alleen verbouwen? Denk ook even aan de woninginrichting zoals verlichting en schapenvachtenOmdat u veel kan meefinancieren via ons houd u geld over voor woninginrichting.

Inkomens uit PGB en W.W. geen hypotheek mogelijk

Geniet u een inkomen uit een persoon gebonden budget of uit W.W. dan kan dit inkomen niet worden meegenomen als toetsinkomen voor de hypotheek.

Met IVA-uitkering hypotheek Rhenen mogelijk

Wilt u in Rhenen een huis kopen en u ontvangt een WIA uitkering dan is een hypotheek soms mogelijk. Een WIA kent twee soorten uitkeringen.

 • 1. WGA-uitkering.  Men gaat er vanuit dat u in de toekomst weer herstelt en kan gaan werken. Met deze uitkering geen hypotheek mogelijk.
 • 2. IVA-uitkering. Hier gaat men er vanuit dat u niet meer aan het werk komt en is de zekerheidsfactor op een blijvende uitkering het grootst. Een hypotheek kunnen wij regelen.

U koopt een woning met bepaalde zekerheden

Wij geven u geheel transparant de transactiegegevens van uw droomwoning in Rhenen, Elst en Achterberg en van soortgelijke woningen in de omgeving. U ziet dan wat de huidige eigenaar heeft betaald. Ook berekenen  wij voor u uit wat de huidige marktwaarde is.

Helaas zal je veel moeten overbieden in Rhenen.

Droomhuis gezien?

Bouwkundige keuring Rhenen

Bouwkundige keuring Rhenen

Uiteraard gaan wij ook al uw droomwoningen bezichtigen zodat we beter kunnen inzoomen. Wij kijken mee met andere ogen dan dat u kijkt. Wij adviseren altijd een bouwkundige keuring(welke wij voor u kunnen regelen)zodat u weet wat u te wachten staat. Meer bouwkundige zekerheid en veiligheid.

Bouwkundige keuring snel en vakkundig

U moet weten welke toekomstige kosten u waarschijnlijk te wachten staan. Ken uw woning en zorg er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Bouwkundige keuring is gewenst. Ook in Rhenen wordt er vaak overboden op een huis.

Hypotheekadviseur Rhenen en onderzoek plicht

Als Hypotheekadviseur Rhenen blijft het bij ons niet alleen maar bij Hypotheek berekenen, hypotheekadvies en hypotheek aanvragen en vervolgens zorgen dat het geld van de hypotheek bij de notaris komt.

Als u een woning koopt dan heeft de koper een onderzoek plicht, dat houdt in dat wij u begeleiden met bezichtiging woningen, ontbindende voorwaarden, regelen notaris en bouwkundige keuring.

Hypotheek Rhenen

Hypotheek Rhenen

Hypotheek Rhenen

Een Hypotheek Rhenen is anders dan een hypotheek uit Ede. De plaatsen grenzen aan elkaar maar een wereld van verschil in aankoop woning. In Ede kunnen wij makkelijker een huis kopen zonder dat u spaargeld in de hypotheek nodig heeft dan in Rhenen.

Weinig te koop in Rhenen

In Rhenen hebben wij meer tijd nodig omdat er weinig koophuizen te koop staan. Vraag ons gerust om meer informatie over een hypotheek Rhenen.

Zijn er erfdienstbaarheden

Een erfdienstbaarheid is een last, vaak gaat het over het toestaan dat je buurman via jouw grond naar zijn huis kan lopen. Dit noemt men recht van overpad en is een onderdeel van een erfdienstbaarheid. Men vindt dit op veel plaatsen in Nederland.

Kadaster vermeld

In principe staan erfdienstbaarheden in het kadaster echter zijn ze ontstaan door verjaring dan staat dat er niet in. U moet dit altijd expliciet vragen aan de verkopende makelaar en dit per mail opvragen. Alles wat u per mail doet heeft u zwart op wit. Dit is met name belangrijk als er zich problemen achteraf voordoen.

Kettingbeding

Een erkend aankoopbemiddelaar (hypotheek en aankoopspecialist) wil alles weten over uw droomwoning. Een van die zaken is een kettingbeding. Het kan zijn dat u verplicht bent om de heesters te laten staan in de voortuin, deze worden dan vaak onderhouden door de gemeente waarvoor u een jaarlijkse bijdrage betaald.

Vermijd een boete

Het gaat dan om het aanzicht van de wijk . Op straffe van een boete mag u die heesters niet weghalen. Een kettingbeding staat ook altijd in de koopakte. Hij gaat altijd over van de ene koper naar de andere koper. Wel handig als u alles vooraf weet.

Hypotheek met familie

Wilt u een huis kopen met broer of zus? U kan bijna nergens terecht voor een hypotheek met eigen familie. Wij regelen een hypotheek met broer, zus, moeder of vader. Let op er mogen niet meer dan twee schuldenaren zijn. Vraag ons gerust om info.

Online hypotheekadvies en nog ouderwets

Wij kiezen er voor om een combinatie van online webcamadvies en een persoonlijk advies te geven in Rhenen, Achterberg en Elst (U). Alle risico’s, uw wensen en uw bestaande regelingen via werkgever worden in kaart gebracht. Wat u immers al heeft hoeft u niet meer te regelen. Bel ons gerust voor info of maak nu online uw hypotheekberekening.

Betaal niet teveel in Rhenen

Geef ons gerust de adresgegevens door van uw droomwoning en u ontvangt van ons geheel gratis de marktwaarde gegevens en overige kadaster gegevens. Kom beslagen te ijs. Kom bij uw hypotheekadviseur Rhenen. U moet zeker weten dat u niet teveel geld betaald.

Lage hypotheekrente acties

 • Hypotheek 20 jaar rentevast periode 1,2%
 • Een 10 jaar hypotheekrente 0.9%

Van hypotheekadviseur Rhenen Lex van de Straat Wonen ontvangt u ouderwets de laagste hypotheekrente. 

Huis verkopen om hoge hypotheekrente

Betaald u een hoge hypotheekrente? Waarom verkoopt u niet de woning en koop iets naar u zin?

Zoek andere woning

Huis kopen op een leuke plek en lage hypotheeklasten. Neem gerust contact op met uw hypotheekadviseur Rhenen. Slim onder de boeterente uitkomen en een fijn huis naar uw zin in Rhenen. Waarom hypotheekrente afkopen als u ook andere woning boetevrij kan kopen.

Vergunningen, inschrijvingen en documenten van Hypotheekadviseur Rhenen

Voordat wij met u zaken gaan doen moet u van ons o.a. het dienstverleningsdocument hebben ontvangen. Hieronder een pdf met alle benodigde documenten zodat u weet wat het kost en de algemene voorwaarden en dienstenwijzers.

Neem snel contact op met uw hypotheekadviseur Rhenen

 

Ik kan geen huis kopen in Rhenen omdat ze voor mijn neus verkocht worden. Hoe kan ik toch een huis kopen in Rhenen?

U moet een tactisch bod uitbrengen boven de vraagprijs welke u wel kan meefinancieren in de hypotheek. Als u weet welke woning u wil kopen kan u dat berekenen.

Is het voldoende om alleen een hypotheekadviseur in de arm te nemen als ik een huis in Rhenen wil kopen?

Nee, u moet ook een aankoopmakelaar hebben omdat u de woningwaarde moet weten anders kan u geen bod uitbrengen.

Welke stappen moet ik nu zetten als ik in Rhenen een huis wil kopen?

De volgende stappen moet u nemen: Maak eerst de maximale hypotheekberekening, vraag een werkgeversverklaring op, bkr gratis opvragen via bkr.nl, salarisstrook klaar leggen en afspraak maken voor bezichtiging van uw droomhuis.Laagste hypotheekrente en geen eigen geld voor hypotheek

 

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Online Hypotheekadvies

Lees meer
Call Now Button