Menu

Hypotheekadviseur Rhenen

Hypotheekadvies Rhenen

Hypotheekadvies Rhenen

Lex Wonen, hypotheekadviseur Rhenen⭐ helpt u met de hypotheek, aankoop woning, taxatie en de notaris in de regio van Rhenen. Omdat u alles onder één dak heeft weet u straks alles over uw droomhuis en de hypotheek. Bijkomend voordeel is dat u geen kosten betaald als de woningfinanciering niet door gaat. Wilt u weten voor hoeveel geld u kan kopen? Wilt u de waarde van een huis weten in verband met een uit te brengen bod?

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.


 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Hypotheek Rhenen tot 4 aanvragers

Heeft u te weinig inkomen of te weinig spaargeld voor de hypotheek? Lex Wonen regelt hypotheken tot 4 personen.

Hypotheekadvies Rhenen

Kennis van huis en hypotheek.  Direct bod doen op huis mogelijk onder voorbehoud van financiering. Meer zekerheid en snel een akkoord op de hypotheek. Wij hebben altijd van u een BKR opgave nodig om uw maximale hypotheek correct te berekenen. Hypotheekadviseur Rhenen doet meer dan geld regelen. Hypothecair advies en aankoopadvies in Rhenen zodat u uw spaargeld als starter voor andere zaken kan gebruiken.

Moet u boven de vraagprijs bieden? Het is gebruikelijk in de regio van Rhenen dat u door overbieden van een huis eigenaar wordt.

 

Klanten vertellen over Lex Wonen

Transparantie en meningen van klanten zijn belangrijk voor ons vak. Zonder vertrouwen van de klant zou ons bedrijf niet kunnen bestaan. Hypotheekadviseur Lex Wonen vind het belangrijk dat mensen kunnen lezen wat klanten vertellen over ons bedrijf. 

Klik hieronder om onze beoordelingen te zien.

Reviews Hypotheekadviseur Rhenen

Reviews Hypotheekadviseur Rhenen

Vragen aan hypotheekadviseur Rhenen

Onderstaande vragen worden mij dagelijks gesteld door klanten die in de gemeente Rhenen een huis willen kopen.

 • Huis gezien maar wat is de maandlast?
 • Hoeveel eigen middelen heb ik nodig voor huis in Rhenen?
 • Wat is de waarde van de woning?
 • Hoe zit het met ontbindende voorwaarden?
 • Is alles eigendom?
 • Mag ik geld lenen om te kopen?
 • Mag iemand mij schenken?

Leuk huis gezien en en wilt u GRATIS een woningwaarde rapport van uw droomhuis? 

Vul postcode en huisnummer in van uw droomhuis. Ontvang WAARDERAPPORT MET 5 REFERENTIE woningen.


 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alles onder 1 dak bij hypotheekadviseur Rhenen

U heeft dus alle werkzaamheden onder één dak in Rhenen. Handig, veel goedkoper en we kunnen veel sneller schakelen. BOUWKUNDIGEN EN TAXATEURS kunnen wij snel de opdracht geven om aan het werk te gaan. Uiteraard kan u alle werkzaamheden ook zelf doen. BKR toets, maximale hypotheek toets en eigen geld toets binnen 1 minuut geregeld.

 • BKR Status Toets
 • Hypotheek Toets
 • Marktwaarde en eigen geld Toets

Zorgt voor meer zekerheid op een hypotheek in Rhenen. Direct bod uitbrengen na onze toetsten. Wij zijn uniek in Nederland betreffende onze toetsen. Geen hypotheek krijgen na onze inventarisatie is onmogelijk.

Het probleem in Rhenen met huis kopen zonder eigen middelen

Voor een hypotheek Rhenen heeft u zeker € 10.000,- aan eigen geld nodig. Door onze Turbo hypotheek of Drie luik hypotheek heeft u geen eigen middelen nodig. Wij helpen u met aankoop en hypotheek.

Hypotheekadviseur Rhenen en zijn werk

Hypotheekadvies en hypotheek aanvragen en vervolgens maar wachten op de bank is echt 2016. Klanten doen wij tekort als wij uitsluitend op deze wijze zaken zouden doen in Rhenen. Het geld ligt op straat en zit letterlijk in de huizen. Wij verdienen ons zelf terug door het financieel advies als hypotheekadviseur Rhenen zijnde en als erkend aankoopbemiddelaar.

WIJ ZORGEN VOOR DE JUISTE AANKOOP VAN DE WONING EN DE HYPOTHECAIRE LENING. Natuurlijk is een lage rente belangrijk maar dat krijgt u overal dus ook bij ons.

Wij zijn hypotheekadviseur Rhenen alsmede erkend aankoopbemiddelaar in de gehele regio. Doordat wij sinds 1972 in Veenendaal  woonden en vanaf 1988 te Elst (U) gemeente Rhenen kennen wij de huizenmarkt als geen ander. Als je tegenwoordig  hypotheekadvies geeft moet je eigenlijk ook de marktwaardes van de woningen in je hoofd hebben. Zou dit niet het geval zijn dan zou het zo maar kunnen zijn dat de klant een vracht eigen geld mee moet nemen. Via Lex Wonen geen eigen geld nodig voor de hypotheek.

Wij kennen de markt als geen ander  v.w.b. de marktwaarde van uw woning alsmede de passende hypotheken en Startersleningen. Hieronder de voordelen voor u als klant.

Woonboerderij laten bouwen regio Rhenen

Heeft u er ooit aan gedacht om een mooie woonboerderij te laten bouwen. Aannemer en architect staan vrijblijvend klaar  voor nieuwbouw woonboerderij.

Door de lage rentes kan u veel meer kopen, overweeg nieuwbouw mogelijkheden.

Gaat u alleen verbouwen? Denk ook even aan de woninginrichting zoals verlichting en schapenvachtenOmdat u veel kan meefinancieren via ons houd u geld over voor woninginrichting. 

Inkomens uit PGB en W.W. geen hypotheek mogelijk

Geniet u een inkomen uit een persoon gebonden budget of uit W.W. dan kan dit inkomen niet worden meegenomen als toetsinkomen voor de hypotheek.

Met IVA-uitkering hypotheek Rhenen mogelijk

Wilt u in Rhenen een huis kopen en u ontvangt een WIA uitkering dan is een hypotheek soms mogelijk. Een WIA kent twee soorten uitkeringen.

 • 1. WGA-uitkering.  Men gaat er vanuit dat u in de toekomst weer herstelt en kan gaan werken. Met deze uitkering geen hypotheek mogelijk.
 • 2. IVA-uitkering. Hier gaat men er vanuit dat u niet meer aan het werk komt en is de zekerheidsfactor op een blijvende uitkering het grootst. Een hypotheek kunnen wij regelen.

Weinig eigen geld nodig bij Hypotheekadviseur Rhenen

Lex van de Straat Wonen kent de markt in de regio Rhenen uitstekend. Wij zorgen voor een slimme en juiste aankoop van de woning t.o.v.waarde van de woning (taxatierapport). Voorbeeld: Door onze ervaring en opleiding kunnen wij de waarde van de woning goed inschatten al vorens wij een bod gaan uitbrengen.

Uiteraard mag u ook zelf de aankoop regelen maar er zitten dan risico’s aan. Vervolgens laten we een taxatierapport maken en gaan wij voor u in onderhandeling. Indien de aankoopprijs lager is dan de marktwaarde heeft ugeen of weinig eigen geld nodig voor uw hypotheek  in Rhenen indien u  het Lex van de Straat Wonen laat regelen. Bel voor info!

U koopt een woning met bepaalde zekerheden

Wij geven u geheel transparant de transactiegegevens van uw droomwoning in Rhenen, Elst en Achterberg en van soortgelijke woningen in de omgeving. U ziet dan wat de huidige eigenaar heeft betaald. Ook berekenen  wij voor u uit wat de huidige marktwaarde is.

Uiteraard gaan wij ook al uw droomwoningen bezichtigen zodat we beter kunnen inzoomen. Wij kijken mee met andere ogen dan dat u kijkt. Wij adviseren altijd een bouwkundige keuring(welke wij voor u kunnen regelen)zodat u weet wat u te wachten staat. Meer bouwkundige zekerheid en veiligheid.

U moet weten welke toekomstige kosten u waarschijnlijk te wachten staan. Ken uw woning en zorg er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook in Rhenen wordt er vaak overboden op een huis. Lees hier meer over het  overbieden op een woning.

Hypotheekadviseur Rhenen en onderzoeksplicht

Als Hypotheekadviseur Rhenen blijft het bij ons niet alleen maar bij Hypotheek berekenen, hypotheekadvies en hypotheek aanvragen en vervolgens zorgen dat het geld van de hypotheek bij de notaris komt. Als u een woning koopt dan heeft de koper een onderzoeksplicht, dat houdt in dat wij u begeleiden met bezichtiging woningen, ontbindende voorwaarden, regelen notaris en bouwkundige keuring.

Hypotheek Rhenen

Een Hypotheek Rhenen is anders dan een hypotheek uit Ede. De plaatsen grenzen aan elkaar maar een wereld van verschil in aankoop woning. In Ede kunnen wij makkelijker een huis kopen zonder dat u spaargeld in de hypotheek nodig heeft dan in Rhenen. In Rhenen hebben wij meer tijd nodig. Vraag ons gerust om meer informatie over een hypotheek Rhenen.

Bouwkundige keuring in Rhenen

Wij zelf kijken met u mee naar zaken die niet aanwezig horen te zijn in een huis. Denk aan lekkage sporen, onderhoud kozijnen, scheuren en achterstallig onderhoud. Als hypotheekadviseur Rhenen zijnde wil je gewoon alles weten.

Daarnaast is een bouwkundige keuring altijd belangrijk. Het gaat niet alleen om de huidige staat van onderhoud maar ook om de te verwachten onderhoudskosten de komende jaren. Als financieel adviseur is het dan direct al handig om hierop in te haken. Eventuele kosten van een bouwdepot inclusief de maandelijkse lasten kan dan gelijk meegenomen worden.

Het gaat er dus ook om wat zich de komende jaren zich financieel afspeelt in het huis. Kan ik alles nog betalen. Ook als er een verborgen gebrek aan het licht komt dan moet u kunnen aantonen dat u aan uw onderzoeksplicht hebt voldaan middels een bouwkundig rapport.

Zijn er erfdienstbaarheden

Een erfdienstbaarheid is een last, vaak gaat het over het toestaan dat je buurman via jouw grond naar zijn huis kan lopen. Dit noemt men recht van overpad en is een onderdeel van een erfdienstbaarheid. Men vindt dit op veel plaatsen in Nederland.

In principe staan erfdienstbaarheden in het kadaster echter zijn ze ontstaan door verjaring dan staat dat er niet in. U moet dit altijd expliciet vragen aan de verkopende makelaar en dit per mail opvragen. Alles wat u per mail doet heeft u zwart op wit. Dit is met name belangrijk als er zich problemen achteraf voordoen.

Kettingbeding

Een erkend aankoopbemiddelaar (hypotheek en aankoopspecialist) wil alles weten over uw droomwoning. Een van die zaken is een kettingbeding. Het kan zijn dat u verplicht bent om de heesters te laten staan in de voortuin, deze worden dan vaak onderhouden door de gemeente waarvoor u een jaarlijkse bijdrage betaald. Het gaat dan om het aanzicht van de wijk . Op straffe van een boete mag u die heesters niet weghalen.

Een kettingbeding staat ook altijd in de koopakte. Hij gaat altijd over van de ene koper naar de andere koper. Wel handig als u alles vooraf weet.

Hypotheek met familie

Wilt u een huis kopen met broer of zus? U kan bijna nergens terecht voor een hypotheek met eigen familie. Wij regelen een hypotheek met broer, zus, moeder of vader. Let op er mogen niet meer dan twee schuldenaren zijn. Vraag ons gerust om info.

Bodemverontreiniging Rhenen

Staat uw huis niet op vervuild grond? Wel handig om te weten of er bodemverontreiniging is. Een verkopend makelaar is u verplicht om dit mede te delen. Vraag er wel altijd om.

Online hypotheekadvies en nog ouderwets

Wij kiezen er voor om een combinatie van online webcamadvies en een persoonlijk advies te geven in Rhenen, Achterberg en Elst (U). Alle risico’s, uw wensen en uw bestaande regelingen via werkgever worden in kaart gebracht. Wat u immers al heeft hoeft u niet meer te regelen. Bel ons gerust voor info of maak nu online uw hypotheekberekening.

Geef ons gerust de adresgegevens door van uw droomwoning en u ontvangt van ons geheel gratis de marktwaarde gegevens en overige kadaster gegevens. Kom beslagen te ijs. Kom bij uw hypotheekadviseur Rhenen. U moet zeker weten dat u niet teveel geld betaald.

Lage hypotheekrente acties

 • Hypotheek 20 jaar rentevastperiode 1,52%
 • Een 10 jaars hypotheekrente 1,1%

Van hypotheekadviseur Rhenen Lex van de Straat Wonen ontvangt u ouderwets de laagste hypotheekrente. 

Betaald u een hoge hypotheekrente? Waarom verkoopt u niet de woning en koop iets naar u zin? Huis kopen op een leuke plek en lage hypotheeklasten. Neem gerust contact op met uw hypotheekadviseur Rhenen. Slim onder de boeterente uitkomen en een fijn huis naar uw zin in Rhenen.

Vergunningen, inschrijvingen en documenten van Hypotheekadviseur Rhenen

Voordat wij met u zaken gaan doen moet u van ons o.a. het dienstverleningsdocument hebben ontvangen. Hieronder een pdf met alle benodigde documenten zodat u weet wat het kost en de algemene voorwaarden en dienstenwijzers.

Neem snel contact op met uw hypotheekadviseur Rhenen

Lex van de Straat Wonen is uw aanspreekpunt en uw hypotheekadviseur Rhenen. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. Het begint met de cijfers maar op datzelfde moment wilt u toch alles weten over uw droomwoning. Transparantie met aankoop, hypotheek en BKR toetsing.  Bel ons snel voor alle info over de huizenmarkt en de hypotheekmarkt in Rhenen.

Gaat u een huis kopen in de regio Rhenen of daar buiten? Neem snel contact op met Lex van de Straat uw Hypotheekadviseur Rhenen. Lees meer over ons.

 

 

 

Ik kan geen huis kopen in Rhenen omdat ze voor mijn neus verkocht worden. Hoe kan ik toch een huis kopen in Rhenen?

U moet een tactisch bod uitbrengen boven de vraagprijs welke u wel kan meefinancieren in de hypotheek. Als u weet welke woning u wil kopen kan u dat berekenen.

Is het voldoende om alleen een hypotheekadviseur in de arm te nemen als ik een huis in Rhenen wil kopen?

Nee, u moet ook een aankoopmakelaar hebben omdat u de woningwaarde moet weten anders kan u geen bod uitbrengen.

Welke stappen moet ik nu zetten als ik in Rhenen een huis wil kopen?

De volgende stappen moet u nemen: Maak eerst de maximale hypotheekberekening, vraag een werkgeversverklaring op, bkr gratis opvragen via bkr.nl, salarisstrook klaar leggen en afspraak maken voor bezichtiging van uw droomhuis.Laagste hypotheekrente en geen eigen geld voor hypotheek

 

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Re-integratie en ziektewet geen hypotheek mogelijk

Lees meer
Call Now Button