Menu

Bakkie koffie en eerste huis kopen

Bakkie koffie en eerste huis kopen

Bakkie koffie en eerste huis kopen

Onder het genot van een bakkie koffie uw eerste huis kopen? Dat kan zeker en dan ook nog de goedkoopste hypotheek en hypotheekadvies van heel Nederland. Hypotheekadviseur Lexwonen heeft rechtstreekse aansluiting bij de grootste en gangbare geldverstrekkers en bijna geen kosten. Werken vanuit huis en onder het genot van een bakkie koffie uw eerste hypotheek afsluiten.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerste hypotheek afsluiten onder genot van kop koffie

Als u gebak meeneemt doen wij de koffie en de hypotheek regelen inclusief de aankoop van uw eerste woning. Lexwonen regelt geen standaard hypotheken.  Gaat u naar de bank of een adviseur dan zal u zien dat alles over 30 jaar looptijd berekend wordt. Consumenten weten niet beter maar dat is niet verplicht. U mag een hypotheek in 10, 20, 30 of 40 jaar aflossen. Met name de startershypotheek mag u in 40 jaar aflossen waardoor u gedurende gehele looptijd relatief lage hypotheeklasten heeft.

Klanten die bij lexwonen de aankoop en hypotheekregelen voor het eerste huis weten exact hoe hun hypotheek werkt. Uw droomhuis gezien? Lexwonen gaat zelfs tijdens de lunch kijken naar de marktwaarde van de woning.

Eerste huis kopen bij Lex aan tafel

Bakkie koffie en eerste huis kopen betekent dat er tijd is voor het invullen van uw wensen en mogelijkheden. Waarom zou u de woning niet in 22 jaar aflossen in plaats van 30 jaar? Of als u een jaar of 25 bent, waarom dat niet in 40 jaar aflossen omdat u gewoon de laagste hypotheeklasten wenst.

Vrijheid van extra aflossen of aflossingsvrij

Relaxt eerste huis kopen

Relaxt eerste huis kopen

Er zijn nog steeds veel klanten die een oogje hebben op een woning en deze gedeeltelijk aflossingsvrij willen kopen. Wij ontvangen dagelijks consumenten die gewoon niet op de hoogte waren van de mogelijkheden. De meeste klanten hebben een naar beeld van een hypotheek. Ze zien het als een noodzakelijk kwaad die ook nog eens bij een bank moet worden afgesloten. Banken zijn ook al niet meer populair.

Lexwonen helpt u hier aan tafel onder het genot van een kop koffie met het eerste huis kopen en de eerste betaalbare hypotheek vanaf € 995,-. Het beeld over geldverstrekkers zal u gaan bijstellen als u in een ontspannen sfeer een woning koopt en een hypotheek afsluit.

Koffie op maar huis is niet haalbaar

Is uw eerste huis niet haalbaar? U bent niet voor niets op de koffie gekomen. Lexwonen heeft een unieke hypotheek bij grote geldverstrekkers voor 4 personen. Een huis kopen met ouders tot 4 personen is mogelijk. In plaats van ouders mag u ook kopen met 4 vrienden, broers of zussen. Het aantal van 4 personen is het maximum.

Lexwonen vraagt nooit vooraf een handtekening

Iedereen die via lexwonen iets heeft geregeld vraagt altijd wanneer er nu getekend moet worden. Lexwonen.nl houdt het lekker makkelijk en simpel. Wij zijn van mening dat als een klant beter en goedkoper uit kan dat hij dan zelf de keuze mag maken om tussentijds te vertrekken. Als wij zeggen dat wij de goedkoopste zijn en de lekkerste koffie hebben met een passende hypotheek dan moeten wij dat waarmaken.

Wanneer tekenen van overeenkomsten?

Is het eerste huis gekocht samen met ons of door u alleen? Vlak voor de hypotheekaanvraag worden onderstaande documenten getekend.

  1. Akkoord hypotheekadvies
  2. Dienstverleningsopdracht hypotheek
  3. Hypotheekaanvraag
  4. Bankgarantie

Meer weten over onze werkzaamheden? Neem contact op met lexwonen, kijk ook even naar ons dienstverleningsdocument met alle hypotheekadviesprijzen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button