Menu

Bel hypotheek

De bel hypotheek is voor huizenkopers die snel hypotheekadvies en aankoopadvies nodig hebben omdat huizen snel verkocht zijn. Bel advies is echt trendy 2022 en is eigenlijk voor de eerste fase voldoende om te kunnen bieden op een huis. Je hebt zelf al een adviseur gebeld of de bank voor een berekening. Overal heen gebeld maar over 2 dagen pas antwoord? Telefonisch hypotheek informatie voor jouw persoonlijke situatie. Wat kan je verwachten met een bel hypotheek, ook wel telefonisch hypotheekadvies en aankoopadvies genoemd:

  1. Snel per telefoon je maximale hypotheek
  2. Wat je minimaal moet bieden met biedcertificaat
  3. Ontbindende voorwaarden en koopakte
Bel hypotheek

Bel hypotheek

Bieden dient meestal schriftelijk te gebeuren. Voordat je de koopakte tekent heb je alle documenten voor elkaar. Telefonisch of via WhatsApp hypotheekdocumenten bespreken. Tijd is geld. 

Bel hypotheek dagelijks bereikbaar

Telefonisch hypotheekadvies en aankoopadvies kan 7 dagen per week en is eigenlijk nog de enige wijze om een woning te kopen. Op het moment dat je met iemand een afspraak wil maken ben je al te laat. Bellen met de bank betekent meestal dat je volgende week aan de beurt bent via internet. Een verkoper wacht daar anno 2022 niet op. Lexwonen is volledig ingericht op de bel hypotheek voor huizenkopers. Ook het biedcertificaat is een belangrijk document.

Waar vraagt bel hypotheek naar?

  1. Inkomen
  2. Leningen
  3. De eventuele woning
  4. Gescheiden
  5. Je werk
  6. Eventuele overwaarde huidige woning

Direct weten waar je aan toe bent, direct een indicatie goedkeuringsverklaring van de bank en een biedcertificaat. Alleen op deze wijze maak je een kans. Door stijgende hypotheekrentes wekelijks je maximale hypotheek berekenen.

Telefonisch hypotheekadvies voor je bod

Telefonisch hypotheekadvies

Telefonisch hypotheekadvies

Weten wat je moet bieden? Je wil een bod uitbrengen en wil weten wat je moet bieden. Het is logisch dat je ons doorgeeft wat de inkomens zijn. Overbieden op een huis kan alleen als wij alles weten. Stel nu dat je niet samen kan kopen? Via lexwonen kan je ook samen met ouders een huis kopen. Ook met vrienden of andere familieleden samen in 1 hypotheek.

Bel hypotheek en voorbehoud van financiering

Hoe kan je het beste zonder ontbindende voorwaarden een bod uitbrengen. Via de bel hypotheek weet je snel waar je aan toe bent. Dus Lexwonen bellen, vragen en laten berekenen. Vervolgens maken wij een biedcertificaat. Verkopende makelaars moeten weten hoe jij aan het geld komt. Alleen dan maak je kans.

Telefonisch hypotheekadvies bel Lexwonen

Bel lexwonen voor telefonisch hypotheekadvies. Snel weten waar je aan toe bent vanaf 07.00 uur tot 21.15 uur van maandag tot en met zondag. Dus 7 dagen bellen voor hypotheekadvies. Belt u met ons en de case is te ingewikkeld? Het kan zijn dat wij u doorverwijzen naar andere gespecialiseerde vaklieden. Denk bijvoorbeeld aan kopers die vaak gescheiden zijn etc. Bel voor hypotheekadvies en aankoopadvies, snel resultaat.

Wat is het voordeel als ik bel hypotheek van Lexwonen bel of ik maak een afspraak met een andere adviseur of bank?

Bel hypotheek van lexwonen verteld jou gelijk hoeveel je kan lenen en wat je zou moeten bieden op een woning. Hierbij kunnen we uiteraard niet uitgaan van de bouwkundige staat. Overwaarde en of spaargeld nemen we gelijk mee. Omdat je vaak 50% van het bedrag dat je hoger bied dan de vraagprijs kan meefinancieren is het handig om alles vooraf te weten. Maak je met bank of adviseur een afspraak dan ben je vaak al te laat om te kopen.

Ik heb een woning gezien en ik wil een bod uitbrengen, hoe kan ik nu snel bieden op die woning?

Suggestie: Lees deze blog over Bel hypotheek van Lexwonen. Hij neemt snel alles met je door, 7 dagen per week. Aan de hand van de uitkomst wordt er een biedcertificaat gemaakt zodat de verkopende makelaar kan zien hoe je de woning kan financieren. Woningwaarde etc. je bod en overwaarde en of spaargeld wordt vermeld. Uiteraard wordt het een getekende biedcertificaat die gemaakt is door een intermediair met AFM vergunning. Lexwonen heeft vergunning onder: Vergunning nummer Afm 12043600. KvK 52642836. Biedcertificaat is 3 maanden geldig en bestemd voor 1 woonadres.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button