Menu

Bereken hypotheek indien geen vast contract wel werk

Bereken jullie hypotheek indien geen vast contract maar er is wel werk!

Huis kopen zonder vaste baan

U heeft een leuke woning gezien waar u een hypotheek voor wil krijgen. Het probleem is dat u geen vast contract heeft. Heeft u bijvoorbeeld een half jaar contract maar u kan van de drie voorgaande jaren middels jaaropgaven uw inkomen aantonen dan kan u gewoon hypotheek krijgen. Alleen sinds 2021 zal je wel hoger moeten bieden.

Wat is maximale hypotheek

U heeft geen vaste baan? Bereken hypotheek indien geen vast contract wel werk op contractbasis. Het is van belang dat u eerst weet voor hoeveel geld u kan gaan zoeken naar een woning. Heeft u  een huis gevonden app ons de adresgegevens. Als de woning wordt aangekocht onder de marktwaarde dan heeft u geen eigen geld nodig in de hypotheek. Komt u tekort op inkomen dan kunnen wij u  ook nog helpen met een starterslening.

Van bezichtiging tot notaris

Heeft u een woning gezien dan gaan wij eerst in het kadaster kijken i.v.m. marktwaarde van het huis en wie de eigenaar is. Vervolgens doen wij ook de aankoopbemiddeling van de woning. Om zeker te weten dat u geen onvoorziene kosten krijgt kunnen we de woning beter bouwkundig laten keuren. Vervolgens komt het taxatierapport en gaan wij gezamenlijk de ontbindende voorwaarden bespreken. Wij zorgen ervoor dat alles op juiste wijze in de koopakte komt.

Inspectie woning en Notaris

In de laatste week voor de overdracht controleren wij de afrekeningsnota van de notaris. Op de laatste dag vlak voor de overdracht doen wij de woninginspectie om te controleren of de woning wordt overgedragen zoals is besproken.

Meer weten over onze werkzaamheden? Ga naar onze homepage

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button