Menu

Corona en huis kopen

Wilt u een woning kopen en een hypotheek afsluiten in de Corona tijdperk? Wij gunnen iedereen zijn of haar woning maar denk even na of het Corona virus (COVID-19) een probleem kan worden voor de betaalbaarheid van de hypotheek. U moet zich het volgende afvragen:

Hypotheek afsluiten in Corona tijd

Hypotheek afsluiten tijdens Corona

Hypotheek afsluiten tijdens Corona

Lex wonen begrijpt u wel. U heeft een geweldige woning gezien en uw eigen geld voor de kosten koper is geen probleem. U zit al jaren bij de huidige werkgever en een mooie toekomst is u beloofd. Uw droomhuis past binnen uw financiële situatie. U moet uw zelf afvragen of  de gevolgen van baanverlies een problemen kan opleveren i.v.m. betaalbaarheid van de hypotheek.

Heeft u hier geen antwoord op? Bent u niet zeker van uw antwoord? Vraag jezelf af of het niet verstandiger is om nog even een half jaar te wachten met een huis kopen.

COVID-19 ???? en huis kopen denk goed na

Er zijn situaties te bedenken dat een huis kopen in de Corona tijd toch zinvol zou kunnen zijn. U huurt een woning voor € 1100,- per maand samen met uw partner. U heeft een leuke woning gezien en de hypotheeklast zal netto niet meer dan € 790,- per maand bedragen.

Het zou een reden kunnen zijn, ik herhaal  “kunnen zijn”, dat een hypotheek toch verantwoord is. Een correcte inventarisatie is hier voor nodig. Wellicht heeft u slechts 50% van de woningwaarde nodig aan hypotheek

Corona virus is gewoon onvoorspelbaar en er is nog te weinig bekend over dit virus om een goede belangenafweging te kunnen maken. Lex Wonen regelt hypotheken en aankoop via mobiel op dit moment.

Huis kopen Lex Wonen

Wilt u toch graag een woning kopen en meer weten over uw maximale hypotheek en de waarde van uw droomhuis?

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk ook even op onze homepagina welke werkzaamheden wij allemaal uitvoeren. U zal versteld staan van de soorten hypotheken die wij regelen. Hypotheekadvies via telefonie.

Hypotheekadvies Lex Wonen in Corona tijd

Gedurende de komende tijd geven wij hoofdzakelijk telefonisch hypotheekadvies. Wij mailen u tijdens het advies de hypotheekmogelijkheden. Voordat de hypotheek wordt aangevraagd vragen wij u om onze kant op te komen.

Wij moeten uw legitimatie controleren en een kopie maken voor de bank. Vervolgens gaat u alle hypotheekdocumenten ondertekenen op gepaste afstand. Omdat het advies reeds doorgenomen is via de telefoon kunnen wij sneller werken.

Heeft u een leuk huis gezien en wilt u meer weten over het berekenen van woningwaardes?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button