Menu

Een huis kopen met een lening er naast

Een woning kopen met een lening ernaast

Een woning kopen met een lening ernaast

Een huis kopen met een lening ernaast is lastig via de bank. Via LexWonen krijgt u méér hypotheek ondanks de lening ✅. Wij maken veel mensen blij omdat een hypotheek vaak naast een krediet kan en mag blijven lopen. Ook is het mogelijk om naast de hypotheek een lening te plaatsen voor de kosten, het bespaard u spaargeld.

Bereken GRATIS hoeveel hypotheek u kan krijgen ondanks uw leningen of kredieten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Direct antwoord, gegarandeerd HOGERE hypotheek via onze bank.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een huis kopen met een lening er naast kan

Het is wel belangrijk dat u geen negatieve BKR heeft gehad. Dit kan u zelf gratis opvragen via BKR.nl. Hier staat alles op wat u nodig heeft om een hypotheek te kunnen krijgen terwijl er een lening loopt. Mail ons later deze BKR gegevens zodat u een juiste berekening krijgt en precies weet voor hoeveel geld u een huis kan kopen met de lening er naast.

Waarom is via LexWonen een huis kopen met een lening ernaast wel mogelijk

Huis kopen naast bestaand krediet kan

Huis kopen naast bestaand krediet kan

Wegingsfactor lening via LexWonen minder zwaar

Omdat de wegingsfactor van de lening via LexWonen minder zwaar is dan via uw adviseur of de bank, kan u toch een huis kopen. Dat betekent dat er minder zwaar gekeken wordt naar een lening als die naast een hypotheek loopt. Lees snel hieronder een voorbeeld van het probleem en de oplossing om toch een huis te kunnen kopen met een bestaande lening ernaast.

Voorbeeld en onze oplossingen huis kopen met lening

Huis kopen met een lening ernaast kan

Huis kopen met een lening ernaast kan

Stel dat uw qua inkomen een huis kan kopen van € 400.000.- kk.  Helaas heeft u een krediet met een limiet  van € 15000,- .  Uw maximale hypotheek bedraagt nu € 316.000. Uw droomwoning van € 350.000 gaat niet lukken. Als u nu uw huidige krediet omzet naar een persoonlijke lening dan rekenen wij met lagere lasten dan banken doen. Wij regelen dat voor u. Hierdoor wordt uw maximale hypotheek ongeveer € 363.000,-.

Door slim omzetten van alle kredieten in 1 persoonlijke lening gaat dit lukken omdat:

  • Van één groot krediet is de betaalde rente lager dan meerdere kleintjes
  • Omdat een persoonlijke lening aflopend is en tussendoor niet verhoogd kan worden kan u veel meer lenen naast de hypotheek

Deze oplossing is niet voor iedereen geschikt. Uw persoonlijke situatie is afhankelijk of deze mogelijkheid ook bij u past. Het is een van de mogelijke voorbeelden.

Uw droomwoning wordt te duur aangeboden, als wij hem voor u goedkoper aankopen wellicht mogelijk. Wellicht heeft u al best veel geld afgelost, mail ons deze info zodat wij u verdere mogelijkheden kunnen uitleggen. Een huis kopen met een lening er naast moet wel leuk blijven in de toekomst.

Als u geen geld heeft voor de kosten koper?

Wilt u een huis kopen maar u heeft geen geld voor al die kosten? Naast de hypotheek kunnen we nog een specifieke lening zetten voor deze kosten. U moet rekening houden dat uw maximale hypotheek wel lager wordt. Krediet van € 10.000,- betekent ongeveer € 22.000,- minder aan hypotheek.

Ons totaal aanbod van werkzaamheden

Aankoop& Hypotheek onder één dak

Aankoop& Hypotheek onder één dak

Doordat wij ook kadastraal onderzoek plegen en zodoende belangrijke koopsom informatie naar boven halen kopen wij uw woning vaak goedkoper aan. Ook door onze bezichtigingen kunnen wij u goed adviseren. LexWonen helpt u tevens met het overbieden op huizen zodat u toch kan kopen.

Vervolgens regelen wij de koopakte, ontbindende voorwaarden, bouwkundige keuring, taxatie, notaris en gaan wij mee de woning inspecteren op de dag van de overdracht. Wordt de woning overgedragen zoals is besproken conform de koopakte.

Mail ons  snel voor meer informatie! Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Als huis kopen met een lening ernaast niet lukt?

Kan u ondanks onze inspanningen toch geen huis kopen met een krediet? Weet u dat een hypotheek met ouders dagelijks door ons wordt geregeld?

Een huis kopen met een lening er naast moet verantwoord blijven.

 

Kan ik een huis kopen terwijl ik een bestaande lening heb?⭐

Ja een huis kopen met een bestaande lening is vaak mogelijk onder voorwaarden.

Waarom kan ik bij jullie wel een huis kopen ondanks een krediet?

LexWonen hanteert een andere wegingsfactor zodat uw hypotheek hoger wordt en u toch een woning kan kopen.

Hoeveel kan ik bij jullie meer lenen als ik een bestaande lening van € 25.000,- er naast laat lopen?

Nadat we de lening zo goedkoop mogelijk hebben gemaakt kan u tussen de € 55.000,- en de € 90.000,- meer lenen voor een huis.

Gaan jullie de lening dan omzetten?⭐

Heeft u een doorlopend krediet of meerdere kredieten dan is het belangrijk dat alle kredieten bij elkaar worden omgezet naar 1 persoonlijke lening. Door omzetting kan u toch een huis kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button