Menu

Eerste hypotheek

Eerste hypotheek

Eerste hypotheek

Eerste hypotheek op je eerste woning als starter? Er zijn 3 belangrijke zaken die je absoluut moet weten voordat je een hypotheekaanvraag gaat doen.

  • Wat is uw maximale hypotheek? 
  • Waarde van uw droomwoning?
  • Wat is de laagste hypotheekrente

Kan u op inkomen € 500.000 aan uw eerste hypotheek krijgen? Indien de marktwaarde van het huis € 250.000 bedraagt dan is die € 250.000,- uw maximale hypotheek. Is de waarde hoger dan kan u op uw eerste eigen huis meer hypotheek krijgen. Is de waarde lager dan de vraagprijs dan is de eerste hypotheek ver weg. Gelukkig is overbieden sinds juli 2022 niet meer nodig. Wel heeft u vaak eigen geld nodig voor de kosten koper. Als starter voor uw eerste hypotheek is eigen geld lastig.. LexWonen helpt u, no cure no pay met een specifieke startershypotheek

Indicatie woningwaarde eerste huis wordt niet je bod

Nu jij weet hoeveel de hypotheekrente bedraagt voor je eerste woning, en nu jij een indicatief woningwaarde overzicht hebt van je droomhuis en verkochte huizen in die regio moet je nog weten wat je moet bieden. Vul hieronder alles in en ontvang van ons gegevens wat je zou moeten bieden op je eerste huis. Ook ontvang je de maandlast van je eerste eigen woning.

 

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerste hypotheek afsluiten lees eerst dit

U gaat uw eerste huis kopen en heeft al een leuke woning gezien. Alleen een hypotheekberekening is niet voldoende. Als u een woning heeft gevonden geef ons dan de adresgegevens en u ontvangt GRATIS een indicatie van de woningwaarde. Weet dat u voor de eerste hypotheek via Lexwonen € 595,- aan hypotheekadvies betaald.

Hoger bieden hoeft niet meer

Eerste huis kopen

Eerste huis kopen

Omdat overbieden niet meer de norm is sinds juli 2022 is het een stuk makkelijker geworden voor jouw starterswoning. Soms is het handig om nog iets hoger te bieden maar vaak kan je dat meefinancieren in je eerste hypotheek. Wij helpen u met het eerste huis en de eerste hypotheek. Hoger bieden dan vraagprijs is dus niet meer actueel. Wilt u echt uw eerste huis kopen dan moet u hier verstandig mee omgaan. Als de woningwaarde hoger is kan u meer bieden zodat u deze kosten kan meefinancieren in de hypotheek. LexWonen helpt u.

Als eerste hypotheek te laag is

Kan u geen eerste huis kopen omdat uw hypotheek te laag is overweeg dan eens om een huis te kopen met broer of zus. Samen met uw broer of zus is het makkelijker om uw eerste huis te kopen omdat er meer inkomen is.

Berekenen marktwaarde essentieel

Eerste hypotheek afsluiten kan dus alleen als u de woningwaarde weet. Lex Wonen, erkend aankoopbemiddelaar helpt u 7 dagen per week met de aankoop, hypotheek, koopakte met ontbindende voorwaarden en met de notaris. En goed onthouden, gaat de hypotheek niet door dan heeft u aan ons geen kosten. Verder bestaan er geen domme vragen. Als iedereen alles had geweten dat had iedereen zelf zijn eerste hypotheek kunnen regelen.

✔ Waar moet ik aan denken bij de eerste hypotheek?

Als u uw eerste huis koopt dan is de woningwaarde belangrijk omdat u anders geen bod kan uitbrengen.

✔ Hoe weet ik wat de waarde van een woning is?

De waarde van uw huis wordt onderzocht door LexWonen.

✔ Is een eerste hypotheek afsluiten nu gunstig in deze tijd⭐?

Een huis kopen is qua maandlast gunstig omdat de hypotheekrente laag is. Rentevastperiode van 10 jaar bedraagt 1,16%.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button