Menu

Energieverbruik aanpakken

Energieverbruik aanpakken

Energieverbruik aanpakken

Energieverbruik aanpakken door aanschaf Airco, spouwmuurisolatie en warmtepomp waardoor 50% besparing op je energiekosten. Eventuele zonnepanelen indien mogelijk. De oorlog van Poetin in Oekraïne zorgt voor een inflatie die je sinds de Tweede wereld oorlog niet meer hebt gehad. Gasprijzen en stroomprijzen zijn verdriedubbeld.

Zit je nu nog in je vaste contract periode bij jouw energieleverancier? Kijk even wanneer dit afloopt. Lexwonen legt jou uit hoe jij jezelf kan helpen. Bespaar echt honderden euro’s per maand. Aanschaf warmtepomp en Airco meefinancieren in de hypotheek. Let goed op, alles uit eigen ervaring. Kennis opgedaan aan installateurs en andere vaklui.

Hoe energieverbruik aanpakken?

Ik geef je een succesvol voorbeeld. Je ziet hieronder de plaatsing van de airco boven de kast.

Energiezuinige airco voor verwarmen

Energiezuinige airco voor verwarmen

Middels een afstandsbediening zet je de airco niet op koelen maar op (Heat) verwarmen.  Airco aanzetten en de temperatuur van de CV zet je op 20 graden. Hieronder zie je links de huidige temperatuur van 22,5 graden op de thermostaat staan. Rechts onder zie je dat de thermostaat staat ingesteld op 20 graden. Je ziet dus dat ondanks dat de CV uit staat dat de huidige temperatuur 22,5 graad is.

Energieprijzen vergelijken

Energieprijzen vergelijken

Energieprijs Stroom goedkoper dan Gasprijs

Energieverbruik aanpakken door meer stroom te gaan verbruiken dan gas. Gas is 5 keer duurder dan stroom. Vergelijken van energieprijzen heeft pas zin als je alles hebt toegepast. Je ziet dus op de thermostaat 22,5 graden staan, deze temperatuur is in de achterkamer. Ongeveer 7 meter van de airco vandaan om de hoek.

 

Voorkamer staat airco

Hier een foto van de voorkamer/zitkamer waar het 23 graden is. Energieverbruik aanpakken door airco te laten verwarmen. Iedereen denkt dat een airco energie slurpt. Ga je de airco gebruiken om te koelen dan is hij duurder. Verwarmen middels een airco is veel goedkoper en efficiënter.  Hierbij worden geen fossiele brandstoffen gebruikt, maar duurzame energie. Dit maakt het een milieuvriendelijk apparaat.

Stroomverbruik aanpakken door zonnepanelen 

Vervolgens ga je het stroomverbruik aanpakken middels zonnepanelen. Zonnepanelen leveren stroom terug en wordt afgetrokken van je rekening. Besparing is 50% op de huidige lasten. Wacht niet tot dat je een nieuw maandlasten voorstel krijgt.  Ga duurzame oplossing zoeken met lexwonen omdat de huizenmarkt hierom vraagt.

Wat kost duurzame investering?

Het mooie is dat je al deze producten kan meefinancieren in de hypotheek. Ga je een huis kopen dan moet je het direct goed doen. Door de oorlog in Oekraïne en de verhoging van de energieprijzen is er een wachttijd op zowel de zonnepanelen als de airco’s. U betaald ongeveer € 9.500.- tot € 12.000,- voor duurzame energie.

Ga jij de zonnepanelen meefinancieren samen met de airco dan zijn de hypotheeklasten € 45,- per maand.

Huis kopen en energieverbruik aanpakken via lexwonen

Wil je een woning kopen en direct duurzaam wonen met betaalbare maandlasten? Je energieverbruik aanpakken? Bel lexwonen voor de financiering.

 

 

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Laagste hypotheeklasten

Lees meer
Call Now Button