Menu

Gesodemieter op de woningmarkt juli 2022

Gesodemieter op de woningmarkt juli 2022

Gesodemieter op de woningmarkt juli 2022

Sterk dalend aantal bezichtigingen zorgt voor gesodemieter op de woningmarkt in juli 2022. Wel meer lucht voor startende huizenkopers. Wat is er aan de hand?

Crash op woningmarkt afgewend

Eigenlijk al sinds mei is het gesodemieter op de woningmarkt begonnen. Mijn onderzoek beperkt zich op eigen klanten en klantenkring. Wat gebeurd er op de woningmarkt? In mei zijn de bezichtigingen 30% tot 70% gedaald. Makelaars zetten gewoon een woning opnieuw te koop maar dan voor een lagere prijs. Het lijkt of de woning net te koop staat maar dat is niet zo. Moest je in Utrecht in maart nog € 75.000 tot € 150.000,- overbieden?  Dit geld is bijna als sneeuw voor de zon verdwenen voor huizenkopers die het laatste anderhalf jaar hebben overboden. Een crash op de huizenmarkt is niet ver weg.

Starters ga je gang

Starters op de woningmarkt ga je gang. Het is nu de tijd om te profiteren van de dalende huizenprijzen. Gesodemieter op de huizenmarkt door de helft minder bezichtigingen. De hogere rentes zijn hier debet aan. Wil je een huis kopen op dit moment dan moet je een haalbaarheidscertificaat hypotheek en een biedcertificaat hebben. Lexwonen verstrekt deze gratis bij de financiering en aankoop. Bereken eens wat je kan lenen.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek precies?

Lees meer
Call Now Button