Menu

Groter Wonen

Groter Wonen

Groter Wonen

Groter huis kopen kan als u minimaal 3,5 jaar een eigen huis heeft. Ruimer wonen zonder dat u echt veel meer maandlasten heeft. Wilt u ruimer wonen dan kan dat omdat:

  • U na 3,5 jaar veel overwaarde heeft zodat u groter kan wonen
  • De hypotheekrente de helft lager is waardoor u meer hypotheek krijgt
  • Duurdere woningen iets minder concurrentie op zit
  • U makkelijker kan overbieden zodat kopen makkelijker wordt

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groter wonen met Lex Wonen

Hogere hypotheek en groter wonen kan

Hogere hypotheek en groter wonen kan

LexWonen kan u helpen met hypotheek en aankoop van een groter huis. Wij zijn zowel erkend aankoopbemiddelaar als hypotheekadviseur. Vaak hebben wij landelijk woningen die nog niet eens op Funda staan. In sommige gevallen kunnen wij u ook helpen aan een hypotheek zonder eigen geld.

Voorbeeld van groter wonen

U heeft in 2017 een huis gekocht in Veenendaal van € 220.000,-. Op dit moment zal de verkoopprijs ongeveer € 325.000,- bedragen.  U kan een groter huis kopen die waarschijnlijk € 175.000,- duurder is. U kan niet alleen € 105.000,- meer lenen maar ook nog eens veel meer lenen door de lage hypotheekrente.

Overbieden betekent ruimer wonen

Omdat u kan overbieden op een huis kan u groter wonen. U betaald het overbieden eigenlijk met het spaargeld van uw huis. LexWonen helpt landelijk aan een groter huis zodat u meer luxe heeft.

Groter wonen door lage hypotheekrente

Hogere hypotheek mogelijk door lagere hypotheekrente dan de laatste 35 jaar. Hoe lager de rente hoe lager de maandlasten en dat betekend dat u meer kan lenen en dus groter huis kan kopen.

Versteld staan van maandlasten groter huis

U zal versteld staan van uw maandlasten terwijl u een groter huis koopt. Vaak is er een partner bijgekomen of tussendoor iets meer gaan verdienen. Bereken hierboven voor hoeveel geld u kan kopen en de maandlasten van groter wonen.

Groter wonen lukt niet

Lukt het financieel niet om een hypotheek te verkrijgen voor groter huis? U kan ook samen met ouders een woning kopen, tot 4 personen een hypotheek met familie kan.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Welk matras past bij mij?

Lees meer
Call Now Button