Menu

Het geheim van toch een huis kunnen kopen met te weinig inkomen

Het geheim van toch een huis kunnen kopen met te weinig inkomen

Het geheim van toch een huis kunnen kopen met te weinig inkomen

Wat is het geheim van toch een huis kunnen kopen met te weinig inkomen? Dagelijks ontvangen wij tientallen mails van huizenzoekers die te weinig inkomen hebben maar wel ruim willen wonen. Ook meer dan 30 telefoontjes per dag, met name op zaterdag en zondag. Een appartement ziet u niet zitten en een hypotheek van € 4.500,- ziet u niet zitten. Lexwonen heeft de oplossing.

Hoeveel huizenzoekers hebben wel niet te weinig inkomen?

Huizenmarkt is behoorlijk uit zijn slof geschoten de laatste 10 jaar. Hoeveel huizenzoekers hebben niet hetzelfde probleem als u? Ik schat even dat 65% geen royale Vila kan kopen omdat er te weinig verdiend wordt. Sterker nog, een gewoon rijtjeshuis van € 300.000,- tot € 500.000,- kan je alleen of zelfs samen niet kopen. Huizenprijzen zijn in 5 jaar verdubbeld, uw inkomen is dat ook verdubbeld?

Uw inkomen niet verdubbeld en toch riant huis kunnen kopen  

Wellicht denkt u dat dit een spam pagina is maar dat is niet zo. Wij helpen mensen met de aankoop en een woning. Een riante woning van tussen de € 600.000.- en de € 1.500.000,- terwijl u zelf geen riant inkomen heeft.

Hoe regelt u een woning van 1 miljoen euro terwijl er te weinig inkomen is?

Het geheim is heel simpel, als u niet alleen kan kopen doe het dan samen. Kan u het niet samen doe het dan met drie inkomens. Kan u met zijn drieën geen huis kopen doe jet dan met 4 inkomens.

Hypotheek met vieren riant wonen

Voorbeeldberekening. Jullie zijn met 4 vrienden of familieleden en verdienen € 39.000,- per persoon. Een huis kopen van € 750.000,- tot € 825.000,- is onder voorwaarden mogelijk. Dit ligt aan:

  • de stand van de hypotheekrente
  • BKR gegevens
  • Studieleningen

Ik hoor u al denken: “wij gaan toch niet met vreemden kopen”? Nee dat hoeft ook niet. Denk aan een hypotheek met ouders, vrienden kennissen of overige familieleden. De helft van de lezers zien dit zitten en de andere helft haakt af. De afhakers bellen vaak na een half jaar op voor informatie. Hier vindt u informatie over hypotheek met vieren.

Mat mag er wel en wat niet

U moet in ieder geval met zijn allen onder een dak wonen en ingeschreven staan. Gemeentes werken mee. Altijd even vragen. Jouw eigen bank doet dit niet. Via lexwonen kan dit wel, u krijgt namelijk extra informatie.

Stel je nu voor dat je 12 jaar samen een huis koopt? Na 12 jaar gaat iedereen zijn eigen weg. Overwaarde verdelen, meer inkomen en zelf wat kopen. Let op, de laatste jaren zijn woningen sterk in prijs gestegen, dit kan anders worden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button