Menu

Hoe koop ik mijn eerste huis

Hoe koop ik mijn eerste woning

Hoe koop ik mijn eerste woning

U koopt uw eerste huis door uw maximale hypotheek te laten berekenen rekeninghoudend met uw betalingsverplichtingen, kwaliteit van het huis, de woningwaarde en op basis van uw eigen geld. Wilt u eerst weten hoeveel u kan lenen om te kunnen kopen?

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe koop ik mijn eerste huis met te weinig inkomen?

Heeft u te weinig inkomen dan zijn er toch mogelijkheden om een eigen huis te kopen. Wellicht heeft u er nooit aan gedacht. Een woning kopen met uw broer of zus regelt LexWonen. Samen kan u veel meer kopen zodat het eerste huis toch haalbaar is.

Kan ik mijn eerste huis kopen met familie?

Ja u kan samen met ouders een huis kopen. U kan met beide ouders of andere familieleden een huis kopen. U kan met 4 aanvragers en dus 4 eigenaren uw eerste huis kopen. Handig als u alleen geen huis kan kopen.

Eerste huis kopen eerst naar de notaris

Als u uw eerste eigen huis koopt samen met een partner of familielid dan is het belangrijk dat u vooraf de notaris bezoekt. De notaris regelt een testament, samenlevingscontract met eventueel partnervrijstelling voor de erfbelasting.

Woning kopen en de BKR

Maak niet de fout die 70% van de huizenzoekers wel maken. Vraag gratis een bkr overzicht op via bkr.nl. Hier staan uw financieringsregelingen vermeld. Denk aan de mogelijkheid op rood staan, mobiele lease contracten, kredieten en private lease. Zonder zo’n overzicht loopt u een groot risico dat de koop van uw eerste eigen huis niet door gaat maar wel kosten maakt.

Koop uw eerste eigen huis veilig

Laat altijd uw eigen huis bouwkundig keuren. Weet welke kosten u binnenkort en op termijn moet maken. Laat uw eerste eigen koopwoning niet een blok aan het been worden.

LexWonen voor starters

Lex Wonen is er speciaal voor starters die hun eerste eigen huis gaan kopen. Neem een kijkje op onze homepagina welke specifieke hypotheken wij regelen.

Hoe koop ik mijn eerste huis?

Maak een maximale hypotheekberekening en gebruik hierbij ook de woningwaarde en de bkr. Suggestie: Lees deze blog met starter tips.

Als ik te weinig verdien hoe kan ik dan toch kopen?

U kan een huis kopen met broer zus of andere familieleden zodat eerste eigen huis haalbaar is. Suggestie: Lees meer over de mogelijkheden van hypotheek met familie tot 4 personen.

Waar onderscheid LexWonen zich in met andere hypotheekadviseurs?

LexWonen is hypotheekadviseur en erkend aankoopbemiddelaar waardoor mij kennis van zaken hebben van de totale woningmarkt en niet alleen hypotheken. Kennis is noodzakelijk om niet te veel te betalen voor een huis. Door goede contacten kan u wel een eerste eigen huis kopen.

✔ Ik heb een huis gezien hoe nu verder?⭐

Mail LexWonen de adresgegevens van uw eerste eigen huis. Wij kijken naar de marktwaarde en helpen u dan vervolgens verder met de benodigde documenten, de bank, de hypotheek, de taxateur en de notaris. No cure-no pay.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Inkopen in huis van ouders

Lees meer
Call Now Button