Menu

Hoogste hypotheek

Hogere financiering

Hogere financiering

Waar krijg ik de hoogste hypotheek? Meeste hypotheek krijg je door meerdere delen hypotheekdelen te nemen met de bijbehorende hypotheekrentes te optimaliseren naar een gemiddelde van 1,01% of 1,51%. Meer financieren kan je uitsluitend als je rekening houd met :

  • Bkr gegevens uit bkr.nl
  • Optimaliseren van hypotheekrentes door meerdere delen
  • Overige betalingsverplichtingen
  • Hoge taxatie aan te kopen huis
  • Hogere taxatie huidige woning indien aanwezig

Meeste hypotheek laten berekenen

Grootste lening

Grootste lening

Zoek jij de hoogste hypotheek dan kan je dit nooit online berekenen. Slimme methode is de meerdere delen hypotheek met diverse hypotheekrentes. Door gemiddeld uit te komen op 1,01% of op 1,51% krijg je de hoogst mogelijke hypotheek. Als woningzoekende kan je dat nooit zelf omdat je doodeenvoudig niet de juiste programmatuur en de kennis voor hebt.

Stel je wil een hypotheek van 400.000 maar je kan slechts 360.000,- lenen?  Door optimalisatie van meerdere delen te maken kan je bijna € 400.000 lenen. Het kan zijn dat u 1 deel hypotheek krijgt van € 336.000,- en het tweede deel hypotheek van € 64.000,-. Een en ander is afhankelijk van de hypotheekrente van de bank.

BKR verlaagt hogere lening

Iedereen begrijpt dat alimentaties en leningen een hoge hypotheek in de weg zitten. Ik kan schitterende  berekeningen maken en hogere lening regelen door rentes te optimaliseren. Heb je echter van alles in de bkr staan dan is dit niet mogelijk. Ongeveer 6 x de bedragen in de BKR is het bedrag wat je minder kan lenen om een huis te kopen, hoge financiering niet mogelijk.

Hogere financiering indien hogere taxatie

Taxatie hoger financiering hoger

Taxatie hoger financiering hoger

Je krijgt de meeste hypotheek als je een hoge taxatie krijgt op de nieuwe woning. Stel dat je een huis ziet van € 350.000 vraagprijs, vaak moet je overbieden met € 50.000,- om te kunnen kopen.

Je bod is dus € 50.000,- hoger dan de vraagprijs. Je hoogst haalbare financiering bedraagt 100% van de taxatiewaarde. Stel nu dat het huis € 375.000 aan taxatie krijgt? Hoogst mogelijke hypotheek bedraagt dan € 375.000,- en je hebt dus € 25.000,- extra spaargeld nodig buiten de kosten koper om.

Lexwonen zoekt naar de hoogste taxatie en doet aan rente optimalisatie zodat je hogere lening krijgt.

Hoge hypotheek middels financieringsopzet aantonen

Gaat u nu een bod uitbrengen dan heeft u alleen maar kans als u uw hoger bod motiveert met een financieringsopzet. Onderbouwen hoe u aan uw geld komt en waarom u dit bod doet brengt u verder. Vermijd zomaar een hoger bod uit te brengen als u de hoogte van de hypotheek niet weet.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button