Menu

Huis te koop Rhenen

Huis te koop in Rhenen?

Huis te Koop Rhenen is een pagina die woningen van verkopers een krachtige boost geeft via Google, Twitter en Facebook zodat deze onder de juiste kopers onder de aandacht komen.

Huis te koop Rhenen

Huis te koop Rhenen

Wij wachten weer op nieuwe woningen

Wij zijn in afwachting van nieuwe woningen welke hier spoedig geplaatst gaan worden.

Multimedia plan de campagne

Lexwonen.nl heeft jaren gewerkt om een hoge Ranking te krijgen bij Google. Wij hebben vele pagina’s op Google staan met top 3 klasseringen van de 900.000 adverteerders. Wij garanderen maximale aandacht zodat de verkoper zijn huis met of zonder makelaar kan verkopen. Niemand kent uw woning zo goed als u zelf, houd zelf uw rondleiding het scheelt u duizenden euro’s. Als erkend aankoopbemiddelaar kunnen wij u helpen met aankoop van een woning en hypotheek.

Boost door Facebook, twitter, Google en eventueel Funda

Door het mengen van alle media op ” Huis te koop Rhenen” krijgt uw woning extra veel aandacht. Lexwonen.nl beschikt over een database vol met starters die hun eerste woning zoeken. Kopers kunnen tevens berekening maken om te kijken of uw woning haalbaar is. Starterslening en subsidie wordt aan de koper vermeld en berekend. Bel ons voor info.

Wonen in Rhenen

Rhenen is een stad die ligt aan de Neder-Rijn en heeft ongeveer 20.000 inwoners. Rhenen ligt aan de Utrechtse Heuvelrug en straalt een dorps karakter uit met een grote historie. De Grebbeberg ligt tussen Rhenen en Wageningen in.

Jaarlijks komen op de Grebbeberg  duizenden mensen tezamen om de oorlogsslachtoffers uit 1940-1945 te herdenken.  De betuwse plaatsen Kesteren, Opheusden, Maurik en Tiel zijn te bereiken via een grote brug. Rhenen ligt vlak aan de A 15 welke binnen 10 minuten bereikbaar is. De Gemeente Rhenen bestaat uit Elst (U), Achterberg,Laareind en Remmerden. Scholen, peuterspeelzaal en peuteropvang zijn in Rhenen aanwezig.

Voor uw dagelijkse boodschappen is de middenstand ruim vertegenwoordigd. De gezellige warenmarkt is op donderdag ochtend tot 12.30 uur. Diverse kramen zoals vers vlees, kaas, vis en bloemen zijn vast vertegenwoordigd daar.

 Bereken hieronder uw maximale lening

Bereken standaard hypotheek

  • Hidden
  • Bereken eerst hoeveel hypotheek u kan krijgen, lees dan verder.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Welk matras past bij mij?

Lees meer
Call Now Button