Menu

Erkend Aankoopbemiddelaar

Erkend aankoopbemiddelaar

Erkend aankoopbemiddelaar

Wat doet erkend aankoopbemiddelaar Lex Wonen? Wij helpen u met de aankoop, koopakte, ontbindende voorwaarden en met de hypotheek. U kan een huis gaan kopen als u alles weet over de woning en de hypotheek. Aankopend makelaar en hypotheekadviseur Lex Wonen helpt u landelijk.

Bereken hypotheek en ontvang GRATIS Woningwaarderapport van uw droomhuis

 • Hidden
 • Bereken maximale hypotheek en ontvang GRATIS WONINGRAPPORT van uw droomhuis incl. referentiewoningen


  Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkzaamheden erkend aankoopbemiddelaar

 • Bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek eigendom
 • Onderzoek Woningwaarde
 • Verantwoord overbieden op een huis
 • Onderhandelingen voeren
 • Regelen bouwkundige keuring en hypotheek
 • Inspectie woning op de dag van de overdracht.

Alle werkzaamheden die Lex Wonen gaat verrichten zullen vooraf met u worden besproken. Betaal niet teveel voor een huis en schakel Lex Wonen in voor aankoop en hypotheek met minder eigen geld.

Erkend aankoopbemiddelaar voor succesvol wonen

Gratis WONINGWAARDE rapport van erkend aankoopbemiddelaar

Gratis WONINGWAARDE rapport van erkend aankoopbemiddelaar

Als u een huis wilt kopen dan komt er veel op uw af.

Voor al deze werkzaamheden heeft u altijd meerdere bedrijven nodig wat veel geld kost. Bij uw erkend aankoopbemiddelaar Lex van de Straat Wonen hebben wij alles onder een dak. Vraag ons gerust naar de kosten zodat u alles vooraf weet.

Wat anderen vertellen over Lex Wonen

Wij hebben al jaren landelijk werk als aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Wij vinden het fijn dat u ook kan lezen wat anderen van ons vinden.

Erkend aankoopbegeleider gerust gevoel

Een erkend aankoopbegeleider is opgeleid door Rob Timmermans, regelmatig krijgen wij updates om actueel te blijven. Tevens zijn wij verplicht verzekerd via de BAVAM. Door de ideale combinatie aankoop en hypotheek hebben wij altijd veel kennis in huis. Dat is voor de klant een geruststellende gedachte.

Hypotheek berekenen, kadastraal onderzoek en bezichtiging van woningen is ons werk zodat wij u van goed advies kunnen voorzien. Aankoopmakelaar Lex Wonen op basis van No cure no Pay.

Erkend aankoopbemiddelaar wijst u op hypotheekrenteaftrek

Uiteraard is de hypotheekrenteaftrek een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij zullen u vooraf duidelijk maken hoeveel de aftrek is. Als erkend aankoopbemiddelaar hebben wij een vak welke niet ophoud bij het bezichtigen en aankopen van de woning. Wij hopen u snel te mogen begroeten als klant. Ook voor alleen informatie bent u van harte welkom.

Minder eigen geld nodig bij erkend aankoopbemiddelaar Lex Wonen

Het gebeurd regelmatig dat wij voor de klant een besparing hebben van € 3000 tot € 9000. Als wij uw woning onder de marktwaarde aankopen dan kan u meer financieren, geen eigen geld nodig of minder eigen geld nodig voor de hypotheek. 

Specialist in Hypotheek en aankoop

Wilt u meer weten over onze hypotheek specialiteiten ? U heeft geen flauw idee wat uw erkend aankoopbemiddelaar voor u kan betekenen.

Onderzoek naar woningwaarde door erkend aankoopbemiddelaar 

Uw droomwoning gevonden en de vraagprijs is binnen het budget. Wij berekenen uw marktwaarde. U wil toch niet teveel betalen? Samen met u bespreken we het bod op de woning en de bijbehorende maandlast. Samen met een erkend aankoopbemiddelaar naar uw droomhuis.

Op dit moment worden in veel plaatsen huizen verkocht boven de marktwaarde. Dat betekend dat u heel veel eigen geld nodig heeft om een huis te kopen. Vraag ons om informatie.

Erkend aankoopbemiddelaar ook als u geen vast dienstverband heeft

Al jaren bent u van plan om een huis te kopen maar u heeft geen eigen geld. Waar moet u eigenlijk beginnen? Bij het huis of bij uw inkomen? Uw erkend aankoopbemiddelaar is dusdanig opgeleid dat hij die verantwoordelijkheid zelf kan overnemen.

Een erkend aankoopbemiddelaar kent alle belangrijke facetten in het koopproces van een huis. U heeft nog geen vast dienstverband en wellicht ook geen intentieverklaring. Het is dan nog steeds mogelijk om een huis te kopen. Uw adviseur zal u alles uitleggen zodat u begrijpt wat wij doen.

Indien aankoop woning niet door gaat?

Mocht de aankoop van een huis niet door gaan dan ontvangt u van ons geen nota i.v.m. aankoopbemiddeling woning. Eventuele andere kosten zoals taxatie etc. dient u wel te betalen. Vraag gerust om meer informatie via LexWonen.

Huis kopen onder voorbehoud bouwkundige keuring

Laat altijd een huis bouwkundig keuren. Neem geen onnodige risico’s. Een likje verf hier en een kozijntje daar zien we allemaal. Een bouwkundige keuring vertelt u ook veel over eventuele kosten in de toekomst. U moet op de hoogte zijn van de te verwachte kosten op korte en lange termijn. Uw woning moet betaalbaar blijven. Heeft u een woning gezien? Bent uw nieuwsgierig naar al onze werkzaamheden? Lees meer op de homepage van Lex Wonen.

Wat doet een Erkend aankoopbemiddelaar?

Erkend aankoopbemiddelaar helpt u met zowel de aankoop van een woning als met de hypotheek. U heeft alles onder 1 dak

Waarom zou ik een erkend aankoopbemiddelaar nemen en geen aankoopmakelaar?

Een erkend aankoopbemiddelaar maakt een passend hypotheekadvies bij uw aan te kopen woning. Als u wilt verbouwen dan weet u direct of de hypotheek past of niet.

Wat doet een erkend aankoopbemiddelaar nog meer?

Een erkend aankoopbemiddelaar regelt de koopakte met ontbindende voorwaarden, bouwkundige keuring, taxateur en hypotheek.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button