Menu

Erkend Aankoopbemiddelaar

 ERKEND AANKOOPBEMIDDELAAR  helpt u met aankoopbemiddeling woning en een hypotheek ✅

Uniek is dat u hierdoor vaak GEEN EIGEN MIDDELEN NODIG HEEFT voor de hypotheek.

Bereken online voor hoeveel geld je een huis kan kopen zonder eigen geld.

 • Velden met een * verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Erkend Aankoopbemiddelaar
Erkend Aankoopbemiddelaar

Werkzaamheden erkend aankoopbemiddelaar

 • Bezichtigingen
 • Kadastraal onderzoek eigendom
 • Kadastraal onderzoek marktwaarde
 • Onderhandelingen voeren
 • Regelen bouwkundige keuring en hypotheek
 • Inspectie woning op de dag van de overdracht.

Alle werkzaamheden die wij gaan verrichten zullen vooraf met u worden besproken zodat het mogelijk is om met minder eigen geld een huis te kopen.

 

Erkend aankoopbemiddelaar voor succesvol wonen

Als u een huis wilt kopen dan komt er veel op uw af.

 • Wat is mijn maximale hypotheek?
 • Hoe is de bouwkundige staat van de woning?
 • Wat is de laagste hypotheekrente?
 • Is de vraagprijs niet te hoog?
 • Wat staat er allemaal in de koopakte?

Voor al deze werkzaamheden heeft u altijd meerdere bedrijven nodig wat veel geld kost. Bij uw erkend aankoopbemiddelaar Lex van de Straat Wonen hebben wij alles onder een dak. Vraag ons gerust naar de kosten zodat u alles vooraf weet.

Wat anderen vertellen over Lex Wonen

Wij hebben al jaren landelijk werk als aankoopbemiddelaar en hypotheekadviseur. Wij vinden het fijn dat u ook kan lezen wat anderen van ons vinden.

Erkend aankoopbemiddelaar gerust gevoel

Een erkend aankoopbemiddelaar is opgeleid via Hoffelijk Financieel, regelmatig krijgen wij updates om actueel te blijven. Tevens zijn wij verplicht verzekerd via de BAVAM. Door de ideale combinatie aankoop en hypotheek hebben wij altijd veel kennis in huis. Dat is voor de klant een geruststellende gedachte.

Hypotheek berekenen, kadastraal onderzoek en bezichtiging van woningen is ons werk zodat wij u van goed advies kunnen voorzien.

Erkend aankoopbemiddelaar wijst u op hypotheekrenteaftrek

Uiteraard is de hypotheekrenteaftrek een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij zullen u vooraf duidelijk maken hoeveel de aftrek is. Als erkend aankoopbemiddelaar hebben wij een vak welke niet ophoud bij het bezichtigen en aankopen van de woning. Wij hopen u snel te mogen begroeten als klant. Ook voor alleen informatie bent u van harte welkom.

Minder eigen geld nodig bij erkend aankoopbemiddelaar Lex Wonen

Het gebeurd regelmatig dat wij voor de klant een besparing hebben van € 3000 tot € 9000. Als wij uw woning onder de marktwaarde aankopen dan kan u meer financieren, geen eigen geld nodig of minder eigen geld nodig voor de hypotheek. 

Specialist in Hypotheek en aankoop

Wilt u meer weten over onze hypotheek specialiteiten ? U heeft geen flauw idee wat uw erkend aankoopbemiddelaar voor u kan betekenen.

 

Onderzoek naar marktwaarde door erkend aankoopbemiddelaar 

Uw droomwoning gevonden en de vraagprijs is binnen het budget. Wij gaan onderzoeken in het kadaster of de marktwaarde klopt. U wil toch niet teveel betalen? Samen met u bespreken we het bod op de woning en de bijbehorende maandlast. Samen met een erkend aankoopbemiddelaar naar uw droomhuis.

Op dit moment worden in veel plaatsen huizen verkocht boven de marktwaarde. Dat betekend dat u heel veel eigen geld nodig heeft om een huis te kopen. Vraag ons om informatie.

 

Erkend aankoopbemiddelaar ook als u geen vast dienstverband heeft

Al jaren bent u van plan om een huis te kopen maar u heeft geen eigen geld. Waar moet u eigenlijk beginnen? Bij het huis of bij uw inkomen? Uw erkend aankoopbemiddelaar is dusdanig opgeleid dat hij die verantwoordelijkheid zelf kan overnemen.

Een erkend aankoopbemiddelaar kent alle belangrijke facetten in het koopproces van een huis. U heeft nog geen vast dienstverband en wellicht ook geen intentieverklaring. Het is dan nog steeds mogelijk om een huis te kopen. Uw adviseur zal u alles uitleggen zodat u begrijpt wat wij doen.

 

Indien aankoop woning niet door gaat?

Mocht de aankoop van een huis niet door gaan dan ontvangt u van ons geen nota i.v.m. aankoopbemiddeling woning. Eventuele andere kosten zoals taxatie etc. dient u wel te betalen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Huis kopen onder voorbehoud bouwkundige keuring

Laat altijd een huis bouwkundig keuren. Neem geen onnodige risico’s. Een likje verf hier en een kozijntje daar zien we allemaal. Een bouwkundige keuring vertelt u ook veel over eventuele kosten in de toekomst. U moet op de hoogte zijn van de te verwachte kosten op korte en lange termijn. Uw woning moet betaalbaar blijven. Heeft u een woning gezien? Bent uw nieuwsgierig naar al onze werkzaamheden lees dan meer over Lex Wonen.

Update 5 mei 2019, 21.28 uur