Menu

Huizenmarkt op slot

Huizenmarkt op slot

Huizenmarkt op slot

De huizenmarkt op slot is een veel gehoord probleem. Met een beetje fantasie kan Lexwonen jullie toch helpen aan een huis. Huizencrisis zit niet alleen bij jou. Kijk om je heen wie met de woningcrisis te maken heeft. Juist iedereen dus. Lexwonen heeft de oplossing om samen met anderen tot 4 personen een huis te kopen. Denk aan:

  • Huis kopen met ouders
  • Met vrienden een hypotheek
  • Huis kopen met broer of zus

Bereken eerst hoeveel hypotheek u ongeveer kan krijgen met maximaal 4 personen.

  • Hidden

  • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Huizenmarkt op slot biedt kansen

Woningmarkt op slot

Woningmarkt op slot

Lexwonen biedt jullie de oplossing om een vastgeroeste woningmarkt voor jullie open te breken. Weet dat jullie met 4 keer modaal inkomen bijna 1 miljoen kan lenen. Kan je daar voor een huis kopen? Minder concurrentie omdat je in een andere koopmarkt zit. De huizenmarkt zit voor jullie niet op slot als je met 4 personen koopt. Huizenprijzen zijn plotseling weer binnen handbereik.

  1. samen meer inkomen
  2. meer eigen geld om te overbieden

Gewoon bij een bank een hypotheek met kopers die je goed kent. Alleen zal je nooit meer kunnen kopen. Samen met 2 personen dat is nog de vraag. Zijn er voldoende huizen in 2032? Huizenmarkt op slot maar niet voor jullie. Lexwonen opent de woningmarkt als jullie samen willen kopen.

Woningmarkt op slot, Lexwonen heeft de sleutel

Crisis op de woningmarkt

Crisis op de woningmarkt

Zit voor jou de huizenmarkt op slot? Lexwonen heeft de sleutel van een huis voor  meerdere personen. De sleutel van de deur die de huizenmarkt voor iedereen doet openen. Als je met meerdere personen koopt dien je ook met zijn allen op dat adres te wonen en ingeschreven te staan. Je kan niet zomaar de woning verlaten. Denk jij dat voor jou de woningmarkt op slot is? Zoek gelijk gestemde en bereken of neem contact op.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button