Menu

Hypotheek aanvragen

Een hypotheek aanvragen voor starters die hun eerste huis kopen kan voor € 995,- als ze een hypotheekadvies hebben. Een hypotheekaanvraag doen mag in Nederland uitsluitend als er een hypotheekadvies aan vooraf is gegaan.

Hypotheek aanvragen zonder advies onmogelijk

Om een klant te beschermen heeft u altijd een hypotheekadvies nodig voordat u een hypotheek kan aanvragen. Er zijn uitzonderingen. U moet dan door middel van een toets laten blijken dat u voldoendekennis heeft en dus de hypotheek kan aanvragen zonder advies.

Lexwonen.nl vond dit lastig want aansprakelijkheid ligt op de hoek. Welke vragen moeten wij stellen? Vraagt iemand een hypotheek aan zonder advies en blijkt hieruit dat er geen rekening is gehouden met het hypotheekverleden? Of vraagt iemand in box 1 hypotheek aan terwijl een klein gedeelte in box 3 moet zitten?

Bij check door de fiscus zullen klanten altijd wijzen naar de bank of de adviseur. Lexwonen doet de hypotheekaanvraag zonder advieskosten als u kan aantonen dat u bij een financiële dienstverlener advies heeft gekregen en dat dit advies is betaald. De adviseur moet in het bezit zijn van een AFM vergunning. Bereken wat u kan lenen en zou moeten bieden.

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek aanvragen

Hypotheek aanvragen

Hypotheekadvies € 995,- voor dat de hypotheekaanvraag wordt verzonden

Wilt u een hypotheek aanvragen en u heeft geen hypotheekadvies dan kan u dit bij Lexwonen opvragen voor € 995,-. Ook dit bedrag is afhankelijk van de persoonlijke situatie en de werkzaamheden. In principe is een starter voor een hypotheekaanvraag en hypotheekadvies € 995,- kwijt.

Koopt u uw eerste huis en heeft u van alles in de BKR staan wat er uit moet of bent u 2 keer gescheiden en net een andere baan zonder intentieverklaring?  Iedereen begrijpt dat voor het aanvragen van een hypotheek dan andere kennis en kunde nodig is. Dit kost veel meer tijd. Zouden wij voor het gehele pakket € 2.500,- tot € 3.900,- vragen dan is het logisch dat dit er bij hoort.

Ook een woning kopen zonder eigen geld of een woning kopen met broer of zus vereist andere vaardigheden. In alle gevallen geld dat een klant voorafgaande weet hoeveel hij of zij betaald voor het hypotheekadvies en de hypotheekaanvraag. Vervolgens wordt dit vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening (OTD).

Hypotheekadvies en hypotheekaanvraag in delen betalen

Het is mogelijk dat u de hypotheekaanvraag en het hypotheekadvies apart betaald. Het hypotheekadvies staat los van de aanvraag . Gaat de hypotheek niet door dan moet het advies meestal wel betaald worden. Dat wij de hypotheekaanvraag hebben gedaan en als de hypotheek niet door gaat dan is dit vervelend en berekenen wij niet de aanvraag.

Hypotheek aanvragen , hypotheekadvies, aankoopbemiddeling of woning verkopen zijn allen verschillende activiteiten. Het een kan niet zonder het andere,  maar voor alle activiteiten bestaat er een prijs.  Gaat u met het vliegtuig op vakantie naar een goed hotel op Gran Canaria dan zal u zowel het vliegtuig als het hotel moeten betalen. Zonder het een heeft u ook niet het ander. Zo werkt het ook in hypothekenland en makelaarsland.

Waarom hypotheek aanvragen via Lexwonen?

Lexwonen is de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland met diverse activiteiten op de woningmarkt. Lexwonen is:

  1. verkoopmakelaar
  2. aankoop makelaar
  3. hypotheekadviseur
Hypotheekaanvraag € 995,-

Hypotheekaanvraag € 995,-

Door al deze werkzaamheden en inzichten is Lexwonen in trek. Samenwerking met business partners zorgt er voor dat marktwaarde en het juiste bod om te kopen snel op tafel ligt. Door rechtstreekse aanstellingen snel werken en snel de uitslag van de bank. Vaak de volgende dag al een bindende offerte, uiteraard afhankelijk compliciteit case, vakantietijd, juistheid van documenten. Lexwonen heeft nog nooit langer dan 3 dagen hoeven wachten op akkoord van de bank, ook niet tussen kerst en oud en nieuw.

Totale kosten van hypotheken met 4 personen

Alle hypotheken zijn complex maar niet altijd tijdrovend. Iedereen begrijpt dat als je een hypotheek met 4 personen regelt en waarbij er ook nog 2 huizen verkocht moeten worden dat hier andere vaardigheden nodig zijn. Uitsluitend voor een hypotheek met 4 personen betaal je tussen de € 3.900,- en de € 5.000,- totaal aan advies en bemiddeling.

Lexwonen heeft innovatieve hypotheken en prijzen en is verreweg de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland. Veel landelijke huizenzoekers doen hypotheek aanvragen via Lexwonen.

Wat minimaal aanleveren voor wij aan het werk gaan?

Voordat wij de hypotheek gaan aanvragen dient u onderstaande documenten minimaal te mailen.

  1. Werkgeversverklaring
  2. BKR (bkr.nl)
  3. Salarisstrook
  4. UWV verzekeringsbericht (zonder BSN nummer)

U gaat naar https://www.uwv.nl/particulieren/. Vervolgens inloggen met DigiD. U gaat naar persoonlijke gegevens links van het scherm. Vervolgens naar arbeidsgegevens controleren. Aan de rechterzijde ziet u het verzekeringsbericht staan in pdf. Download dit bericht echter zonder dat het vakje voor BSN is aangevinkt. Deze moet uit staan. Mail ons dit UWV verzekeringsbericht. op deze wijze. Pas dan kunnen wij de hypotheek voor u aanvragen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Huis bouwen en aannemer niet betalen

Lees meer
Call Now Button