Menu

Hypotheek adviesgesprek

Hypotheek adviesgesprek

Hypotheek adviesgesprek

Wil jij een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek omdat jij:

  1. een huis wil financieren
  2. niet weet hoe je handig en veilig kan bieden
  3. meer wil weten over ontbindende voorwaarden en de koopakte
  4. de kans op een afwijzing wil minimaliseren

Gratis hypotheekadviesgesprek bij ons thuis of bij jou op locatie?

Ik wil een indicatie wat ik moet bieden voor de volgende woning:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek adviesgesprek gratis bij jou thuis

Vrijblijvend hypotheekadvies gesprek

Vrijblijvend hypotheekadvies gesprek

Woon jij in een straal van 20 kilometer rondom Rhenen dan komt Lexwonen.nl bij je thuis. Lexwonen werkt landelijk. Woon je verder weg dan ben je bij ons op kantoor welkom voor een vrijblijvend financieel adviesgesprek. Een vrijblijvend hypotheekadvies doen wij 7 dagen per week 24 uur per dag op afspraak.

Voor aanvang vrijblijvend adviesgesprek documenten mailen

Om goed hypotheekadvies te geven hebben wij de juiste informatie nodig. Mail ons altijd eerst van alle aanvragers een salarisstrook, werkgeversverklaring en BKR overzicht. Deze gegevens verwerken wij in onze adviesprogramma.

Adviesgesprek over nog aan te kopen huis

Wil jij een financieel adviesgesprek over de hypotheek van een woning die nog gekocht moet worden dan kijkt Lexwonen altijd naar de marktwaarde en status van de woning alsmede de wensen van de verkoper. Wij kunnen u dan meestal tijdens het hypotheekgesprek uitleggen hoe je zonder risico kan bieden zonder ontbindende voorwaarden. Alleen op deze wijze kan u een huis kopen. Deze service is gratis en u wordt beschermd tegen de 10% boete via onze verzekeraar.

Hoe veilig een bod uitbrengen

Gratis hypotheekgesprek

Gratis hypotheekgesprek

In principe helpen wij u gratis met een bod uitbrengen. Dat doen wij altijd als wij weten wat er in de BKR staat, uw overige betalingsverplichtingen weten, de marktwaarde weten via onze kanalen, de energielabel weten en het inkomen. Alleen dan kan je veilig een bod uitbrengen. Heeft u namelijk voldoende inkomen maar de woningwaarde is veel lager dan jouw bod? Er is dan veel eigen geld nodig. Veilig bieden met wel of geen voorwaarden gaan wij in het eerste hypotheekadvies gesprek met jou bespreken.

In gesprek over de koopakte

In het vrijblijvende hypotheekgesprek bespreken wij ook de juridische kant. De koopakte en taxatierapport zijn de belangrijkste documenten voor de aankoop van een woning en een advies gesprek. Invulling koopakte bepraten wij hier aan tafel en checken wij. Hoe interessant jij bent voor de verkopende partij staat in de koopakte vermeld.

Hypotheek adviesgesprek bepaald slagingskans aankoop huis

In het vrijblijvende hypotheekgesprek vertellen wij u kansen als je een woning op het oog hebt. Is er nog geen woning dan  vertellen wij u in het gesprek waar u aan moet denken. Uiteraard kan jij jezelf volledig ontzorgen en nemen wij alles over. Gaat de hypotheek niet door dan heb je aan ons geen kosten. Een afwijzing op de hypotheek kan alleen gebeuren als jij vooraf de zaken niet op orde hebt. kan jij niet slagen om een woning te kopen? Weet dat het mogelijk is om een hypotheek met familie af te sluiten. Met 4 personen kan je meer lenen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button