Menu

Hypotheek afgewezen

Hypotheek afgewezen

Hypotheek afgewezen

Hypotheek afgewezen wat nu? U heeft een afwijzing op een hypotheekaanvraag gehad omdat u een lening heeft die zwaar drukt? Dreigt de koopovereenkomst te worden ontbonden? Second hypotheek opinion? Is uw hypotheek afgewezen door bank of adviseur? Wilt u toch graag een huis kopen? Heeft u een negatieve BKR A2 A3 of zit u in de schuld hulpverlening dan gaat het  niet lukken.

Heeft u een A1 met een H, of andere redenen dat de hypotheek niet door gaat  vul hieronder alles in. Bij omschrijving de redenen van de afwijzing. Wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoeveel kan ik op die woning bieden ZONDER VOORBEHOUD VAN FINANCIERING & ZONDER RISICO en past de hypotheek op het inkomen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Ik wil GRATIS het ‘Overbieden huis’ whitepaper ontvangen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afwijzing hypotheek

Afwijzing hypotheek

Afwijzing hypotheek

Weet u dat wij verschillende hypotheken toch kunnen redden✔️. Wellicht naar een andere bank of door aanvullende informatie te verstrekken als uw hypotheek is afgewezen. Kan u minder hypotheek krijgen omdat een krediet te zwaar drukt op de maximale hypotheek? Lees meer over hypotheek naast een krediet.

Hypotheek afgewezen door nieuwe baan?

Wellicht werkt u net bij een nieuwe werkgever? Ook dan kunnen wij vaak iets regelen bij sommige banken. Let op: met een BKR  A2 of A3 kunnen wij niets, ook al zijn deze hersteld. Afgewezen hypotheek door baanwisseling hoeft niet. Laat ons wel de werkgeversverklaring en het arbeidscontract zien.

Eerlijk zijn en volledig over afwijzing van de hypotheek

Vertelt u ons alles eerlijk en niet de helft, u weet ook alles over ons.. Weten wij waar daadwerkelijk het probleem ligt dan kunnen wij intern met accountmanagers van de banken ons verhaal kwijt. Wel is het zo dat alles op papier moet. Een afgewezen hypotheek kunnen wij dan wellicht elders succesvol afsluiten.

Misschien niet dit huis maar een andere woning kopen 

Gratis hypotheekscreening of kopen lukt

Gratis hypotheekscreening of kopen lukt

Wellicht is dit huis al verkocht aan een ander? Laat ons u gratis screenen zodat de volgende hypotheek wel gaat lukken. U kan ons ook bellen op 06-83944458.

Afwijzing hypotheek door BKR

Heeft u dus een negatieve BKR A2 of A3 dan is invullen zinloos. Met een A1 H code kunnen wij wel wat voor u betekenen. Ook met een A code die reeds is afgelost en hersteld ook.

Werkgeversverklaring niet positief?

Werkt u al enige tijd, wellicht niet bij dezelfde werkgever? U werkt al wel minimaal drie jaren? Neem contact op met ons, vaak kunnen wij een hypotheek regelen zonder dat deze wordt afgewezen. Ook als uw werkgever geen positieve werkgeversverklaring invult kan kopen mogelijk zijn.

WWW.UWV.NL

Ga inloggen bij UWV met uw DigiD en ga naar uw persoonlijke omgeving. Ga naar arbeidsverleden en download verzekeringsbericht. Hier staan sinds 1998 al uw werkgevers op. Ook diverse jaar en maandinkomens. Hiermee kunnen wij een hypotheek zonder afwijzing regelen.

Afwijzingsbrief koper niet voldoende

Wilt u als koper een huis kopen en u krijgt de hypotheek niet rond? U zal denken dat 1 afwijzingsbrief voldoende is. U heeft als koper ALTIJD EEN INSPANNINGSVERPLICHTING. U moet aan kunnen tonen dat u er alles aan heeft gedaan om te kunnen kopen. In sommige situaties is 1 afwijzing niet voldoende.

Koopt u als koper 3 maanden later een ander huis in dezelfde prijsklasse of duurder dan is het mogelijk dat u een proces aan de broek krijgt. Waarom lukt het nu wel en toen niet. Leg maar uit hoe uw financiële plaatje is veranderd met 3 maanden geleden.

In het verleden gebeurde het regelmatig dat er plotseling een andere woning te koop stond waar de kopers meer belangstelling voor hadden. U begrijpt dat dit niet kan. Een boete van 10%, de proceskosten en overige kosten is een fors bedrag waar u jaren lang last van kan hebben.

Hypotheekformule maximale hypotheek berekening

Berekening maximale hypotheek

Berekening maximale hypotheek

Maximale hypotheek is afhankelijk van het toet inkomen echter de maximale hypotheek mag niet hoger zijn dan de taxatiewaarde. Soms kan u een woning kopen zonder spaargeld als taxatie hoger is. Dus als eigen geld een probleem is zou dat de oplossing kunnen zijn.

Voorbeeld maximale hypotheek

Areza en Mauro konden aan inkomen via Lex Wonen een hypotheek krijgen van € 567.000,-. Beiden wilden een huis kopen van € 495.000,- in Haarlem. Ik heb hun gewezen op het feit dat de waarde € 25.000 lager lag. In de regio zijn namelijk soortgelijke woningen voor minder verkocht. Mauro bedankte mij voor het advies en ging op eigen houtje verder.

Hypotheek werd afgewezen. Door een gebrek van € 44.000,- aan eigen geld is die hypotheek niet doorgegaan. Mauro dacht dat hij dit makkelijk kon meefinancieren desnoods met een krediet. Areza en Mauro hadden geen BKR opgevraagd ondanks onze uitdrukkelijk wens.

Minimaal te toetsen door koper

Werkgeversverklaring-BKR-Aanwezig spaargeld-Taxatiewaarde aan te kopen woning.

Kopers let op! Er zijn nog steeds makelaars die u 2 afwijzingen in de maag splitsen. Dat betekend dat als de hypotheek niet lukt dat u dan bij nog een bank alles moet laten toetsen. Jaren geleden is dat afgeschaft. U hoeft slechts genoegen te nemen met 1 afwijzing tenzij koper en verkoper dit vooraf uitdrukkelijk overeenkomen. Houdt zelf de ontbindende voorwaarden in handen en check de koopovereenkomst. Vraag Lex Wonen om meer info.

Mijn hypotheek is afgekeurd en + ” IK WIL GRAAG EEN SECOND OPINION ZODAT DE HYPOTHEEK TOCH DOORGAAT, KAN DAT+ “?

Zeker, u krijgt vrijwel direct antwoord of vragen van ons. Vermeld zoveel mogelijk details in het veld opmerkingen. Bijvoorbeeld wanneer de ontbindende voorwaarden verlopen. De reden van afwijzing is echter het belangrijkste. Wij zitten niet verlegen om 40 geldverstrekkers, wij kijken serieus hier naar.

Hypotheek +” AFGEWEZEN DOOR EEN BKR CODERING MAAK IK DAN NOG KANS OP EEN AKKOORD VAN DE BANK”+ “?

Heeft u een A codering of een A1 codering in de BKR dan zijn er mogelijkheden. Alle andere coderingen zijn onmogelijk.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button