Menu

Hypotheek met BKR

Een hypotheek met BKR, huis kopen met bkr kan vaak. Heeft u een negatieve BKR notering ( A (H), A1 (H) dan kan het zijn dat u toch in aanmerking komt voor een hypotheek. Dus heeft u een negatieve codering met herstel (H) dan kan u een huis kopen.

Staat er geen H achter dan kan je niet kopen. Een A2 of A3 met of zonder “H” is onmogelijk kopen.  Bereken hieronder uw hypotheek met bkr mogelijkheid⭐. De meeste banken willen je niet helpen met een hypotheek als u een negatieve bkr registratie heeft staan. Wij hebben een bank die een hypotheek met bkr aanvaard.

Bereken hypotheek terwijl u een A1 H code in de BKR heeft staan

  • Hidden
  • Bereken online uw maximale hypotheek.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hypotheek met BKR

Hypotheek met BKR

BKR overzicht aanvragen via internet. Vraag de gegevens op en mail die ook naar ons. Heeft u een negatieve BKR maar de schuld is hersteld en wellicht afgelost dan maakt u toch kans op een huis. Heeft u meerdere achterstanden dan is het een huis kopen kansloos. Hypotheek met BKR lukt vaak via Lexwonen.

Hypotheek met BKR kan

Huis kopen met BKR

Huis kopen met BKR

Het belangrijkste is dat u eerlijk bent en geen onwaarheden verteld. Banken hebben toegang tot meer registers dan u denkt. Als u een verhaal verteld over uw ex-vriend of een uitkering dan is dat zo uitgezocht. U zal altijd aanvullend bewijsmateriaal aan moeten leveren. Hypotheek met BKR wordt steeds makkelijker via Lexwonen. De lening hoeft niet eens te zijn afgelost, als er maar een H (herstelcode) vermeld wordt.

Verteld u ons bijvoorbeeld dat u door werkeloosheid u twee jaar geleden het krediet niet heeft kunnen betalen dan moet u contact opnemen met diegene waar de lening loopt. Zij zijn de enige die kunnen herstellen.

Hypotheek met een negatieve BKR registratie

Wilt u ondanks de negatieve BKR registratie toch proberen om een huis te kopen? Maak een compleet dossier, gedateerd en uitvoerig uw probleem omschreven. Zeg het met uw eigen woorden zo uitgebreid mogelijk. Zorg er voor dat er geen andere schulden lopen en dat bij controle van uw bankrekening geen rare transacties zijn. Zijn die er wel graag motiveren. Ga nooit op een maximale hypotheek zitten. Het zal duidelijk zijn dat uw verklaring van 5 zinnen geen hypotheek zal leveren van € 200.000. Laat ons weten hoe het zit.

Onze werkzaamheden

Wij zullen alle contacten met het intermediair of de bank voeren en u op de hoogte houden. Wij regelen ook de koopakte en ontbindende voorwaarden.
Mocht de bank vooraf akkoord gaan met uw problematiek dan is het nog niet zeker dat u een hypotheek krijgt. U zal ook aan alle voorwaarden moeten voldoen zoals iedereen.
Een huis kopen zonder eigen geld of met minder spaargeld behoort zeker tot de mogelijkheden. Huis kopen met BKR is mogelijk via lexwonen.

Uitleg negatieve BKR notering

Door transparantie en eerlijkheid en openbaring van alle cijfers en feiten maakt u de meeste kans op een hypotheek met BKR.  Heeft u nog kredieten lopen die niet afgelost zijn dan is het lastig. Zit u aan uw maximale hypotheek en geen euro op de bank dan wordt het lastig verhaal. U mag ons ook bellen voor informatie over een hypotheek met BKR notering.

Huis kopen met BKR lees ook dit

Het is verstandig dat je vooraf informatie vraagt via lexwonen. Vraag ook jezelf af of je wel een woning kan koper gezien het inkomen en de woningwaarde. Huizenprijzen zijn hoog en u heeft zeker een slordige € 40.000,- eigen geld nodig om hoger te bieden en voor de kosten koper. Hypotheek met BKR lukt wel maar er moet wel geld zijn. Wij helpen onze klanten met een biedcertificaat en haalbaarheidstoets, anders heb je bijna geen kans op de huidige woningmarkt.

Is het mogelijk om met een negatieve BKR registratie toch een hypotheek te krijgen om een huis te kopen?

De meeste geldverstrekkers verstrekken geen hypotheek met een bkr registratie, via lexwonen is het mogelijk om een hypotheek aan te vragen met BKR code. Het mag dan alleen gaan om de volgende registraties: A(H), A1(H). Het mag nooit om meer gaan dan 1 negatieve A codering. Beide coderingen moeten dus voorzien zijn van een “H”.

Ik heb wel wat in de BKR staan maar geen negatieve BKR. Hoe moet ik dit zien en kan ik nu wel een woning kopen?

Heeft u een aantekening in de BKR met een bedrag staan zonder een A bij bijzonderheden dan kan u alleen minder lenen. Ongeveer 5 keer de bedragen in de BKR krijgt u minder aan hypotheek op inkomen. Dus heeft u een mobiel leasecontract van € 700,- en een mogelijkheid op rood staan van € 1000,- bij een bank dan kan u ongeveer € 8.500,- minder lenen. Zodra er bij bijzonder heden een A staat dan is er een achterstand opgetreden. Mail Lexwonen uw bkr gegevens zodat u zekerheid heeft en lees deze blog voor meer uitleg.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Met deze tips maak je als starter meer kans op de huizenmarkt

Lees meer
Call Now Button