Menu

Hypotheek met BKR

Huis kopen met BKR A 1 codering is mogelijk. Heeft u een herstelde A1 codering of A1 zonder herstel dan kan u onder de volgende voorwaarden een hypotheek krijgen.

  1. Code A 1 zonder “h” herstel code kan maar dan moet u bewijs hebben dat de schuld is afgelost
  2. Code A met code “h”, betekent herstelcode kan zonder aantonen dat schuld is afgelost.

Hypotheek met BKR A 1 kan

Huis kopen met BKR A 1 kan dus als u een achterstand heeft opgelopen in het verleden op een financiering. U moet deze achterstand wel volledig hebben afgelost. Staat er vervolgens nog geen herstelcode “h” achter de negatieve A 1 code dan kan u toch een hypotheek krijgen als u kan aantonen dat vanaf uw eigen rekening daadwerkelijk de schuld is ingelost.

BKR overzicht aanvragen via internet. Vraag de gegevens gratis op en mail die ook naar ons. Heeft u een negatieve BKR maar de schuld is hersteld en wellicht afgelost dan maakt u dus toch direct kans op een huis. Heeft u meerdere achterstanden dan is het een huis kopen kansloos. Is er geen stabiliteit dan is het kansloze missie. Hypotheek met BKR lukt vaak via Lexwonen.

Hypotheek met BKR mogelijk

Huis kopen met BKR A 1

Huis kopen met BKR A 1

U ziet dus dat je met een A 1 code gewoon een huis kan kopen als de schuld is ingelost. Zorg wel dat u alles goed kan overleggen. Heeft u vandaag de schuld afgelost wacht dan nog een week of 4 met het zoeken naar huizen.

BKR A2, A3 of A4 hypotheek onmogelijk

Heeft u een A2, A3, A4 codering gehad dan moet u nadat de schuld is afgelost nog 5 jaar wachten. Lexwonen.nl heeft meegemaakt dat een student in 2007 een A2 heeft opgelopen en deze schuld in 2023 heeft afgelost. Hij zal moeten wachten tot 2028, je bent dan 21 jaar verder. Het oplopen van betalingsachterstanden kan grote gevolgen hebben voor mensen met een eigen bedrijf of particulieren die een huis zoeken. Laat het zover niet komen.

Voorbeeld van een huis kopen met een BKR

Jannie en Bea, twee zusjes kochten via Lexwonen een huis omdat een huis kopen met familie anders gaat dan reguliere hypotheken. Bea had een achterstand opgelopen op een leasecontract voor de auto. Of dit nu kwam door nalatigheid of geen geld, dit maakt niet uit als je een BKR codering oploopt. Bea had een BKR A1 codering wat bij de meeste geldverstrekkers funest is. Zij heeft de ‚ā¨ 1.100,- afbetaald en aan Lexwonen het aflosbewijs gegeven. Hierdoor was een huis kopen met een BKR codering mogelijk. Een hypotheek ondanks een BKR registratie doen wij wekelijks.

Kan ik met een A1 code uit de BKR een huis kopen en een hypotheek krijgen ?

Heeft u een negatieve BKR codering A 1 en is de schuld afgelost dan kan u een hypotheek krijgen. Lees alles over hypotheek met BKR A 1 met of zonder herstel.

Ik heb een huis gezien die ik wil kopen ondanks mijn A1 code, hoe nu verder?

Lees deze blog in 1 minuut en vul dit formulier in. U krijgt bijna direct de uitslag. Wij regelen dan de hypotheek voor u.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button