Menu

Hypotheek met BKR

Een hypotheek met BKR, huis kopen met bkr kan vaak🏠. Heeft u een negatieve BKR notering ( A (H), A1 (H)⭐ dan kan het zijn dat u toch in aanmerking komt voor een hypotheek. Dus heeft u een negatieve codering met herstel (H) dan kan u een huis kopen. Door uitspraak van de Hoge Raad meer mogelijk als u een A1 of A2 heeft.

Staat er geen H achter dan kan je niet direct kopen, vervolgactie gewenst. Een A2 met of zonder “H” betekent ook dat een huis kopen zou moeten kunnen onder voorwaarden.  Bereken hieronder uw hypotheek met bkr mogelijkheid. De meeste banken willen je niet helpen met een hypotheek als u een negatieve bkr registratie heeft staan. Wij hebben een bank die een hypotheek met bkr aanvaard. Gaat het om een A1 of A2 codering dan hebben we nog de advocaat die u kan helpen als de codering u onrechtmatig beïnvloed.

Bereken hypotheek terwijl u een A1 H code in de BKR heeft staan

  • Hidden
  • Bereken online uw maximale hypotheek.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BKR overzicht aanvragen via internet. Vraag de gegevens op en mail die ook naar ons. Heeft u een negatieve BKR maar de schuld is hersteld en wellicht afgelost dan maakt u toch direct kans op een huis. Heeft u meerdere achterstanden dan is het een huis kopen kansloos. Is er geen stabiliteit dan is het kansloze missie. Hypotheek met BKR lukt vaak via Lexwonen.

Hypotheek met BKR kan

Huis kopen met BKR

Huis kopen met BKR

Het belangrijkste is dat u eerlijk bent en geen onwaarheden verteld. Banken hebben toegang tot meer registers dan u denkt. Als u een verhaal verteld over uw ex-vriend of een uitkering dan is dat zo uitgezocht. U zal altijd aanvullend bewijsmateriaal aan moeten leveren. Hypotheek met BKR wordt steeds makkelijker via Lexwonen. De lening hoeft niet eens te zijn afgelost, als er maar een H (herstelcode) vermeld wordt.

Verteld u ons bijvoorbeeld dat u door werkeloosheid u twee jaar geleden het krediet niet heeft kunnen betalen dan moet u contact opnemen met diegene waar de lening loopt. Zij zijn de enige die kunnen herstellen. Heeft u een A2 of A3 codering? Lexwonen heeft goede betaalbare advocaten die u kunnen helpen met het  verwijderen van een bkr codering.

Hypotheek met een negatieve BKR registratie

Wilt u ondanks de negatieve BKR registratie toch een huis te kopen? Maak een compleet dossier, gedateerd en uitvoerig uw probleem omschreven. Zeg het met uw eigen woorden zo uitgebreid mogelijk. Zorg er voor dat er geen andere schulden lopen en dat bij controle van uw bankrekening geen rare transacties zijn. Zijn die er wel graag motiveren. Ga nooit op een maximale hypotheek zitten. Het zal duidelijk zijn dat uw verklaring van 5 zinnen geen hypotheek zal leveren van € 200.000. Laat ons weten hoe het zit. Een hypotheek met bkr kan als u altijd in het verleden heeft meegewerkt aan de oplossing en als u op dit moment een stabiele financiële situatie heeft.

Onze werkzaamheden

Wij regelen eerst een advocaat voor u. Daarna regelen wij de hypotheek voor de woning.
Mocht de bank vooraf akkoord gaan met uw problematiek dan is het nog niet zeker dat u een hypotheek krijgt. U zal ook aan alle voorwaarden moeten voldoen zoals iedereen.
Een huis kopen zonder eigen geld of met minder spaargeld behoort zeker tot de mogelijkheden. Huis kopen met BKR is mogelijk via lexwonen.

Uitleg negatieve BKR notering

Door transparantie en eerlijkheid en openbaring van alle cijfers en feiten maakt u de meeste kans op een hypotheek met BKR.  Heeft u nog kredieten lopen die niet afgelost zijn en u betaald deze netjes? Dat zegt iets over uw betalingsmoraal. Zit u aan uw maximale hypotheek en geen euro op de bank dan wordt het lastig verhaal. U mag ons ook bellen voor informatie over een hypotheek met BKR notering.

Huis kopen met BKR lees ook dit

Het is verstandig dat je vooraf informatie vraagt via lexwonen. Vraag ook jezelf af of je wel een woning kan kopen gezien het inkomen en de woningwaarde. Huizenprijzen zijn hoog en u heeft zeker wat eigen geld nodig om een woning te kunnen kopen. Hypotheek met BKR lukt wel maar er moet wel geld zijn. Wij helpen onze klanten met een biedcertificaat en haalbaarheidstoets, anders heb je bijna geen kans op de huidige woningmarkt.

Voorbeeld van een hypotheek met bkr

Teus uit Veendam had een negatieve BKR op een doorlopend krediet uit 2019. Deze was opgelopen doordat hij tijdelijk geen werk had. Binnen 1 jaar had hij het gehele krediet afbetaald. Een negatieve bkr blijft altijd 5 jaar staan als hij is afgelost. Omdat Teus keurig had afgelost en mee had gewerkt aan de afbetaling en omdat hij nu een betaalbaar huis kon kopen werd de bkr verwijderd en kon de hypotheek worden afgesloten. De inbreuk die een bkr teweeg brengt mag niet onevenredig zijn. Hierdoor kan lexwonen u vaak helpen aan een hypotheek ondanks BKR.

 

Is het mogelijk om met een negatieve BKR registratie toch een hypotheek te krijgen om een huis te kopen?

Heeft u een herstelde A of A1 codering dan hebben wij hier wel een bank voor. Heeft u een A1 of A2 codering dan hebben wij een advocaat die voor u aan de slag kan. Hij gaar dan een verzoekschrift maken voor de verwijdering. Dit kan uiteraard pas alles hij alles van u weet. Uitspraak van de hoge raad is positief voor huizenkopers die geen hypotheek kunnen krijgen i.v.m. negatieve b.k.r. Steeds vaker wordt proportionaliteit afgewogen. Dit betekent veel meer kans op een hypotheek. Vaak proberen klanten de registratie aan te vechten maar dat heeft meestal geen zin. Kan u echter aantonen dat u zwaar gestraft wordt en dat de straf onevenredig is? Onze advocaat kan u helpen.

Ik heb wel wat in de BKR staan maar geen negatieve BKR. Hoe moet ik dit zien en kan ik nu wel een woning kopen?

Heeft u een aantekening in de BKR met een bedrag staan zonder een A bij bijzonderheden dan kan u alleen minder lenen. Ongeveer 5 keer de bedragen in de BKR krijgt u minder aan hypotheek op inkomen. Dus heeft u een mobiel leasecontract van € 700,- en een mogelijkheid op rood staan van € 1000,- bij een bank dan kan u ongeveer € 8.500,- minder lenen. Zodra er bij bijzonder heden een A staat dan is er een achterstand opgetreden. Mail Lexwonen uw bkr gegevens zodat u zekerheid heeft en lees deze blog voor meer uitleg.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button