Menu

Hypotheek met krediet er naast

Hypotheek met krediet er naast kan vaak wel

Hypotheek met krediet er naast kan vaak wel

Ja, een hypotheek is vaak mogelijk ondanks dat u een krediet heeft. Een huis kopen met een bestaande lening daar heeft Lex Wonen een oplossing voor. Door het omzetten van een doorlopend krediet en door het afsluiten van de hypotheek bij de juiste bank is een hypotheek vaak mogelijk. Misschien heeft u wel een passend krediet nodig voor de kosten koper? Vraag Lex Wonen om de oplossing om toch een hypotheek te kunnen sluiten ondanks een krediet.

Bereken GRATIS hoeveel hypotheek u kan krijgen ondanks uw leningen of kredieten

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Direct antwoord, gegarandeerd HOGERE hypotheek via onze bank.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een hypotheek met krediet er naast regelen wij? U heeft een bestaand krediet maar wil ook een huis kopen.

 

U ZAL HET NIET GELOVEN MAAR VIA LEX WONEN WORDEN DE KREDIETEN MINDER ZWAAR GEWOGEN VOOR DE HYPOTHEEK.

Maak snel online de berekening, direct antwoord op uw hypotheek berekening! Lopende lening geen probleem voor hypotheek.

Meest gestelde vragen voor hypotheek met lening

Kan ik ondanks mijn krediet een huis kopen?

Kan ik ondanks mijn krediet een huis kopen?

  • Ik heb een krediet kan ik toch een huis kopen met hypotheek?
  • Wat is mijn maximale hypotheek met mijn krediet er naast?
  • Kan ik een hypotheek krijgen naast mijn studiefinanciering van DUO.
  • Ik heb leningen maar ook wat spaargeld, wat is het beste?
  • Bel ons nu voor uw situatie.

Hypotheek met krediet er naast lukt vaak

Heel vaak is het toch mogelijk om een hypotheek met een schuld ernaast te regelen⭐. Banken tellen de kredieten u zwaar aan. Via Lex Wonen tellen de kredieten vaak maar voor de helft mee. Soms door oversluiten en soms een andere bank pakken, op deze wijze is een hypotheek ondanks een krediet vaak mogelijk. Eindelijk een eigen woning kopen zonder zware lasten.

Voorbeeld hypotheek met bestaand krediet

Uw maximale hypotheek bedraagt € 250.000. U heeft een krediet van € 5000,00 waarvan nog € 2000,00 open staat. Door het limiet van uw krediet is uw maximale hypotheek nog maar € 225.000. U wil een huis kopen voor € 230.000. incl. kosten koper. Dat gaat dus niet lukken. Ons eerste voorstel is dat u uw bestaande lening over sluit naar een lager bedrag met een limiet van € 2.000. Uw maximale hypotheek wordt nu € 240.000. Huis is haalbaar. Laat ons rekenen.

Let op! Gaat u een bestaande lening oversluiten vraag naar de kosten. Zonder krediet bent u altijd zekerder van uw zaak. Per geval zullen wij bekijken of in uw specifieke situatie een huis kopen naast een bestaande lening verantwoord is. Er zijn situaties denkbaar waarin wij zeggen dat het beter is om eerst uw krediet kwijt te zijn.

In de meeste situaties kunnen wij u helpen aan een hypotheek ondanks een lening.

Hoe luidt formule minder hypotheek door krediet

Onderstaande formule is een voorbeeld en slechts indicatief, bel ons altijd voor een exacte berekening. Het gaat er hier om dat u een inschatting kan maken. Heeft u een doorlopend krediet of een  lening dan 5 x  kredietlimiet krijgt u minder aan hypotheek (indicatie). Heeft u een DUO studiefinanciering dan krijgt u 2,1 X de limiet minder aan hypotheek.

Laura uit Veenendaal kon niet kopen.

Laura dacht dat zei alleen een roodstand mogelijkheid had bij een bank. Helaas had ze ook nog een telefoonkrediet(abonnement mobiel) aflopend, een verzendhuis krediet en een creditcard. Hierdoor was er € 17.250,- minder aan hypotheek mogelijk. Hierdoor is een huis kopen onmogelijk voor Laura.

Voorbeeldberekening Hypotheek met krediet er naast

Stel u kan  € 225.000 aan hypotheek krijgen op basis van uw salaris. U heeft een krediet die nog € 1000,-bedraagt. De limiet is  € 5500,- . Dat betekend dat u 4,5 X € 5500,-  is totaal € 22.000 minder aan hypotheek krijgt. Dus € 225.000 –  € 22.000 = € 203.000 aan maximale hypotheek.

Hypotheek met lening ernaast via LexWonen is hoger!

Verschil tussen de bank en LexWonen hoogte hypotheek

Verschil tussen de bank en LexWonen hoogte hypotheek

Hypotheek naast krediet regelen

Heeft u dus een bestaande lening dan gaan wij bekijken of een hypotheek mogelijk is. Past de hypotheek naast de lening dan kunnen wij voor u ook de aankoopbemiddeling regelen zodat een huis kopen zonder eigen spaargeld tot de mogelijkheden behoort.

Niet uw kredietsaldo maar limiet is van belang

Vaak hoor ik mensen roepen dat die kredieten geen probleem zijn. Er zal zo’n € 2000 open staan. Het saldo zegt helemaal niets. Het gaat hem om de totale limiet. Het oorspronkelijke bedrag dus. Je kan ook zeggen de maximale hoogte op startdatum. Als je dat weet dan kom je er achter dat het meestal niet lukt. Check BKR via onze homepage staat een link. Weet wat u kan.

Waar zijn wij goed in

Stel dat u een woning ziet van € 220.000 dan zou dat wellicht mogelijk kunnen zijn door:

  • Schenking van € 2000 zodat € 9.000 meer hypotheek,
  • Door onze onderhandelingen huis goedkoper aankopen
  • Lening omzetten waardoor hypotheek past.

Lees meer over ons.

Hypotheek met krediet er naast bel ons

Doordat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn ( hypotheekadviseur en aankoopadviseur) regelen wij de koopakte met ontbindende voorwaarden en doen wij ook kadastraal onderzoek naar uw droomhuis. Hierdoor weet u snel de marktwaarde zodat u minder eigen geld nodig heeft en ook nog eens de mogelijkheid heeft van een hypotheek met krediet er naast!

Als een hypotheek niet lukt

Lukt het u niet om een huis te kopen? Heeft te weinig eigen geld of te weinig inkomen? LexWonen regelt ook hypotheken met broer of zus.

Ik heb geen geld voor de hypotheekkosten te betalen kan ik dat met een krediet regelen?

Heeft u voldoende financiële ruimte dan is het mogelijk om een krediet te nemen zodat u de kosten koper kan betalen, bereken dit nu.

Kan ik een huis kopen terwijl ik een krediet heb op dit moment?

Heeft u op dit moment een krediet dan moeten we dit omzetten naar een persoonlijke lening met een lage werkelijke last. Vaak is het dan mogelijk om toch een huis te kopen.

Ik heb een krediet met een A als codering, kan ik toch een woning kopen?⭐

Heeft u een krediet met een A in de BKR of met een A die hersteld is dan is het vaak mogelijk om toch een huis te kopen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Lastig huis te kopen

Lees meer
Call Now Button