Menu

Hypotheek Nieuwbouw

Hypotheek Nieuwbouw en zelfbouw als u zelf  een huis gaat bouwen of in eigen beheer gaat bouwen. Banken doen daar vaak moeilijk over. Wij kunnen u helpen zodat uw droomhuis haalbaar is.

 Vrije sector bouw of Projectbouw kunnen wij financieel voor u regelen. Zelf uw eerste huis bouwen is een fantastische aangelegenheid met een zelfbouw hypotheek. Inlichtingen over bouwbedrijven ook mogelijk.

Bereken hypotheek

  • Hidden
  • Bereken online uw maximale hypotheek tot 4 inkomens.


    Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek nieuwbouw
Hypotheek nieuwbouw

Nieuwbouw kopen energie zuinig en comfort

Bij nieuwbouw jarenlang woongenot en veel comfort zodat u de komende jaren geen kosten heeft. Nieuwste snufjes en gegarandeerd  beste energielabel.

Alles nieuw en onderhoudsvrij bouwen. U bent zelf de baas over uw nieuwbouw plannen. Huis bouwen of laten bouwen is wonen met garantie. Bouwbedrijf P. van Brenk  heeft basisontwerpen van waaruit u zelf uw eigen woning kan gaan vormgeven.

Na een persoonlijk gesprek gaan ze voor u tekenen zodat uw droomhuis steeds meer kenmerken krijgt zoals u het wenst. Betaalbaar bouwen met een comfortabele uitstraling omdat dat beter past in uw knip. Kijk ook even op de homepage van Peter van Brenk.

Nieuwbouw hypotheek

Een nieuwbouwhypotheek vraagt nooit om een taxatierapport, wel om een koopovereenkomst. Vaak zit bij een Nieuwbouwproject wel een badkamer maar geen keuken.

Dit doen ze omdat u dan zelf uw smaak kan bepalen. Anders dan bij een verbouwing van een bestaande woning kan u bij nieuwbouw de keuken in zijn geheel meefinancieren zonder eigen geld. Uiteraard moeten uw plannen wel passen bij uw inkomen. Voordeel van nieuw bouwen is dat u niet hoeft te overbieden. Gezien de situatie op de huizenmarkt is dat een voordeel.

Nieuwbouw projecten en Nieuwbouw hypotheek

Projectbouw

Projectbouw zijn meerdere huizen die gelijktijdig gebouwd zullen worden. Vaak worden alle woningen  gelijktijdig opgeleverd. Er moet bij projectbouw altijd sprake zijn van een koop- aannemingsovereenkomst. Het Waarborgcertificaat moet worden afgegeven door een instelling aan wie de Stichting Garantie Woning haar keurmerk heeft verleend. Afwijken niet mogelijk.

Hypotheek Vrije sector bouw

De grond wordt door een lossen koopovereenkomst verkregen of is reeds in uw eigendom. U moet een aannemingsovereenkomst hebben van een aannemer of bouwbedrijf die u zelf heeft uitgekozen. Waarborgcertificaat is afgegeven door een instelling aan wie de Stichting Garantie Woningen haar keurmerk heeft verleend.

Hypotheek Bouwen in Eigen Beheer

Ook hier moet de grond door een losse koopovereenkomst zijn verkregen of reeds in uw bezit zijn. U heeft meerdere aannemingsovereenkomsten, metselaar, elektricien, architect etc. De kosten van van de woningbouw worden vastgelegd door een bouwkundig bedrijf. Het moet een gespecificeerde bouwbegroting zijn.

Let op dat u in het bezit bent van een omgevingsvergunning. Deze moet u zelf regelen. Bij projectbouw wordt dit geregeld door een aannemer. U bent als het ware zelf de aannemer.

Zelfbouw Hypotheek

U gaat helemaal zelf bouwen zonder de tussenkomst van een aannemer. Hypotheekaanvragers bouwen dus zelf hun huis. De kosten van de woning moeten door een bouwkundig bedrijf volledig gespecificeerd worden. We noemen dat een gespecificeerde bouwbegroting.

Let op dat de omgevingsvergunning is afgegeven. De grond moet middels een losse koopovereenkomst zijn afgegeven of is reeds in eigendom.

Alle documenten aantonen voor Hypotheek

Nieuwbouw P. van Brenk
Nieuwbouw P. van Brenk

Het is logisch dat de bank om alle vermelde documenten zal vragen. Het ontbreken van documenten of wijzigingen aanbrengen zal nooit geaccepteerd worden. Er mogen geen afwijkingen zijn zoals hierboven vermeld.

Tijdelijk dubbele lasten Zelfbouw hypotheek of Nieuwbouw hypotheek

Als u nieuwbouw gaat kopen dan heeft u tijdelijk dubbele lasten. Uw huidige hypotheeklasten en de kosten van de nieuwbouwhypotheek. Gedurende de nieuwbouw word iedereen periodiek betaald om het huis af te bouwen. Uw nieuwbouw hypotheek wordt dus steeds hoger tot het bedrag zoals is besproken.

De bank wil graag zien dat u eventuele dubbele lasten kan betalen zodat u niet in de problemen komt . Denk er ook aan dat u geen overige betalingsverplichtingen heeft zoals kredieten etc. omdat dit  uw nieuwbouw of zelfbouwhypotheek verlaagt.

Samen bouwen met familie

Wilt u een huis kopen samen met familie dan zijn daar weinig banken voor die u willen helpen. Wilt u meer info over bouwbedrijven? Wij kunnen u dat geven. Wij kunnen indien u wenst u helpen met samen met familie bouwen en samen met familie een hypotheek. Vraag ons gerust om de hypotheek zelfbouw of de Hypotheek Nieuwbouw, kijk ook even op onze thuispagina en lees wat wij allemaal doen.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Groningen

Lees meer
Call Now Button