Menu

Hypotheek nieuws voor eerste eigen huis

Hypotheek nieuws voor eerste eigen woning

Rachid Gefeliciteerd met je huis in Cuijk! Rachid had te weinig geld voor de hypotheek en daar moesten wij alle zeilen bijzetten om dit realiseerbaar te maken. Uiteindelijk door een goedkope aankoop van ons en een juiste offerte van de bank is het gelukt om een huis aan te kopen zonder eigen geld. Alles liep soepel met hypotheek en taxatie, uiteindelijk een eigen bijdrage van € 900. Dat zat er nog wel in. Klasse Rachid, en je hebt de woning nog wel zelf aangekocht! Dit was goed nieuws voor jouw eerste eigen woning.

Hypotheek nieuws voor eerste eigen huis

  • 27 juni 2017

Laat altijd een bouwkundige keuring verrichten voordat u een woning koopt. Er is altijd wel wat aan de hand met een bestaande woning (ook met nieuwbouw!). Het gaat er om dat u op de hoogte bent van de  gebreken en dat u dat in de toekomst ook financieel kan behappen. Stel dat u slechts € 5000 aan spaargeld over heeft en de bouwkundige komt met en prognose van € 22.000 aan kosten binnen 5 jaar. Handig om dit te weten voordat de woning gekocht is. Past de woning nog bij uw financiële plaatje. Altijd woning kopen onder voorbehoud van een keuring.

Bovenstaand gebrek is een scheur welke is ontstaan door nieuwbouwwerkzaamheden op 20 meter afstand. Verzakkingen zijn de oorzaak. Als u een bestaande woning koopt en u ziet in de buurt nieuwbouw of ze gaan bouwen wees alert. Dit soort scheuren kunnen ook gebeuren doordat het verkeer plotseling drukker wordt in de straat. Door meer trillingen kan na verloop van tijd kleine of grotere verzakkingen optreden.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Alles wat je over het plaatsen van spouwmuren wil weten

Lees meer
Call Now Button