Menu

Hypotheek regelen

Hypotheek regelen ???? is niet voldoende om een huis te kunnen kopen⭐. Bereken maximale hypotheek en de waarde van uw droomhuis, geef ons ook de adresgegevens.

Bereken hypotheek en maandlasten bij opgegeven woning

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Vul inkomen(s) in en adres aan te kopen woning. U ontvangt direct de marktwaarde en de maandlasten bruto.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek regelen

Hypotheek regelen

Hypotheek geregeld nu nog de waarde van de woning

Wilt u een hypotheek regelen dan moet u ook de marktwaarde van een huis weten. Wellicht kan u op inkomen wel € 400.000,- hypotheek regelen. Stel dat u een koophuis ziet met een vraagprijs van € 325.000,- kosten koper. Denkt u dan dat u dit huis zo kan kopen?

Marktwaarde en BKR gooien roet in het eten

Een hypotheek regelen zonder dat u op de hoogte bent van de marktwaarde is onmogelijk. Stel dat bovenstaande woning met de vraagprijs van € 325.000,- een warde heeft van € 300.000,-. U heeft dan € 40.000,- eigen geld nodig , heeft u dat?

Uw maximale hypotheek is de marktwaarde en die bedraagt € 300.000,-. U moet dan € 25.000,- betalen en nog eens € 15.000,- voor de kosten koper.

Voor wat betreft de BKR het volgende

Heeft u een mogelijkheid om rood te staan op de bank? Hypotheek kan verlaagd worden met € 10.000,-. Al heeft u er € 20.000 spaargeld op staan, elke euro die u rood mag staan krijgt u 6 keer minder aan hypotheek. Regel dat de roodstand er af gaat zodat u niet in de problemen komt.

Kredieten, creditcards en lease auto’s zetten meestal een streep door de hypotheek. Vraag altijd een bkr document op, regel dat gratis en binnen paar minuten op tafel. Kan u niet genoeg lenen? Lexwonen regelt hypotheek met ouders.

 

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button