Menu

Hypotheek via Facetime

Huis kopen en een hypotheek afsluiten via Facetime⭐. Bespaar met name in het begin veel tijd aan inventariseren ✅. Lex Wonen helpt u met aankoop en hypotheek via:

 • Face Time
 • What’s App
 • E mail
 • Teamviewer
 • Mobiel

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

 • Hidden

 • Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek via Facetime

Hypotheek via Facetime

Hypotheek via Facetime afsluiten

Hypotheekadvies via Facetime volgen. woningwaarde opvragen via de mail of What’s App? Bespaar veel tijd in onnodig reizen en gedoe. Zwaai even met uw:

 1. Legitimatie
 2. Salarisstrook
 3. Werkgeversverklaring/ UWV verzekeringsbericht

Een druk op de knop en Lex Wonen heeft uw documenten compleet om het juiste advies te geven. Uiteraard volgen wij de regels en zullen wij uw legitimatie ooit moeten zien.

Hypotheek via What’s App en Face-Time dagelijks gebruik

Ongeveer 75% van onze klanten willen graag in het begin mobiel hypotheekadvies. Lekker makkelijk, nergens aan gebonden en volledig kosteloos. Zolang u geen huis heeft gekocht heft u geen kosten aan ons.

Hypotheekinformatie GRATIS via Lex Wonen

Gratis Hypotheekinformatie 7 dagen per week

Gratis Hypotheekinformatie 7 dagen per week

Om u juist te informeren en om het betaalbaar te houden is online hypotheekinformatie via Lex wonen GRATIS.  Bereken de woningwaarde zodat u een indicatie heeft van woningprijzen

Hypotheekinfo via Face Time lekker snel

Wilt u snel antwoord op uw vragen app LexWonen, heeft u de benodigde info gevonden dan gaan we snel Face timen. Uiteraard mag u ons ook documenten mailen. Klanten waarderen ons veelal met een 10 omdat LexWonen veel werk bij u weghaalt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Startershypotheek Tilburg

Lees meer
Call Now Button