Menu

Hypotheek voor militairen

Werkt u bij defensie als militair en u wilt een huis kopen met een hypotheek? Uw bezoldiging , FPS fase 1 en uw arbeidsverleden tellen via Lex Wonen 100% mee ook al heeft u geen vaste dienst. 

Bereken hypotheek samen met ouders, vrienden of familieleden tot aan 4 personen. Vul uw mobiele nummer in en u wordt gebeld

Hypotheek et 3 of 4 personen is uitsluitend voor mensen die nog nooit een eigen huis hebben gehad.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Heeft 1 van de aanvragers na 2001 een eigen woning gehad? Ja/Nee*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek voor militairen

Hypotheek voor militairen

Hypotheek voor militairen

Werkt u als militair dan kan Lex Wonen de extra beslaglegging altijd meenemen voor de hypotheek, ook als deze niet vast is. U moet denken aan:

  • Persoonlijke toeslag
  • Gevaren toeslag
  • Overwerkvergoeding
  • Onregelmatigheidstoeslag

Lex Wonen gaat inventariseren of u beter af bent met een werkgeversverklaring of een  ander specifiek document, wordt later besproken.

Net militair toch een hypotheek

Wellicht bent u nog geen jaar in dienst als militair. Er zijn mogelijkheden voor u als defensiemedewerker om toch een hypotheek te verkrijgen. FPS fase 1 of FPS fase 2? Voor ons is dit totaal niet interessant. Lex Wonen kijkt meer naar de persoon, zijn huidige situatie en het verleden. Lex Wonen bepaald zelf of u contract waardig bent voor een hypotheek.

Wel is het van belang dat er niets in de BKR staat. In 95% van de gevallen die niet doorgaan zit een bkr probleem en geen FPS fase.

Laagste hypotheekrentes hypotheek voor militairen

Rentes van 1,01%, 1,66% en 1,98% zijn keurige rentes die bij een rentevast periode van 10 jaar horen. Wenst u 20 jaar vast dan is 1,56% een normale hypotheekrente. Reeds veel militairen gingen u voor. Lex Wonen helpt u ook met de aankoop van een huis. Een huis kopen met minder eigen geld kunnen wij regelen, ook voor militairen.

Militair FPS fase 1 en hypotheek

Bent u dus militair met FPS fase 1, hypotheek is vaak mogelijk. Uw eigen instelling is zeker belangrijk. Ga nu naar mijn UWV en log in.  Kijk onder mijn arbeidsverleden en download uw verzekeringsbericht. Mail ons dit bericht. Wij vertellen u direct welk huis haalbaar is.

Lex Wonen voor hypotheek en aankoop woning

Als militair heb je geen zin en tijd in talloze hypotheekafspraken. Stuur ons via What’s App uw droomhuis door en u hoort de marktwaarde. Omdat wij erkend aankoopbemiddelaar zijn helpen wij u ook met de woning, koopakte en notaris. Geen aanvullende kosten. Alles vooraf bekend en……..minder eigen geld nodig voor de hypotheek.

Te weinig inkomen om te kopen?

Heeft u te weinig inkomen om als militair te kopen? Omdat de huizen steeds duurder worden willen klanten steeds vaker samen met een broer of zus een huis kopen.

Ook gebeurd het regelmatig dat er met andere familieleden zoals ouders een huis wordt gekocht. Kijk op onze homepage voor onze activiteiten.

Hypotheek gedekt bij overlijden tijdens militaire operaties

Uiteraard houd ons werk niet op met het bepalen van:

  • maximale hypotheek voor militairen
  • Waardebepaling van de droomwoning
  • Bestuderen en produceren van de koopakte

Voor militairen die deelnemen aan gevechtshandelingen in oorlogsgebieden tijdens oorlogsmissies en humanitaire missies regelen wij een specifieke overlijdensrisicoverzekering. Deze keert uit aan de bank mocht u onverhoopt als militair komen te overlijden.

De hypotheek van de nabestaande wordt dan verlaagd tot het afgesproken bedrag. Lex Wonen kijkt standaard naar de draagbaarheid van de hypotheeklasten van mogelijke nabestaanden. Iedereen moet met een goed gevoel een hypotheek afsluiten, dat geld ook voor militairen die meer risico lopen dan een visboer op de markt.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button