Menu

Hypotheek voor Supermarktmedewerkers

Speciale Hypotheek voor Supermarktmedewerkers. Werkt u in de detailhandel zoals in een supermarkt dan maakt u diverse soorten uren. Het is belangrijk dat overuren en toeslagen voor 100% worden meegenomen voor de hypotheek. Huis op het oog en zin om eindelijk te kopen?

Graag meer informatie over een huis kopen, de maximale hypotheek en eventueel de waarde van de woning die wij op het oog hebben.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek voor Supermarktmedewerkers

Hypotheek voor Supermarktmedewerkers

Medewerker van supermarkt en overwerk

Bent u een medewerker van een supermarkt en heeft u een leuk huis gezien? Heeft u allerlei toeslagen dan is het belangrijk dat alle inkomensbestandsdelen  voor 100%  worden meegenomen in de hypotheek.

Woningwaarde weten en hypotheek

Het is belangrijk dat u als startende huizenkoper de waarde van een woning weet. Vraag naar de woningwaarde van uw droomhuis.

Personeel in de supermarkten kunnen over het algemeen slecht vrij krijgen. Toch zal u eerst de woning moeten bezichtigen. Een vraagprijs van een woning is niet de marktwaarde. Lex Wonen verstrekt aan u een indicatie woningwaarde en zorgt later voor de marktwaarde.

Goed indelen van uw vrije tijd is belangrijk als u een huis gaat kopen. Lex Wonen weet wat het inhoud als u als medewerker van een supermarkt een hypotheek afsluit.

Update 7 april 2020

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button