Menu

Hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring

Hypotheek zonder vast contract hoeft geen probleem te zijn.

Een Hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring dat kan via Lex van de Straat Wonen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Bereken online uw maximale hypotheek . Geen vaste baan of intentieverklaring dan de jaaropgaven invullen.


Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring

Hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring

Ook geen werkgeversverklaring nodig indien u de drie voorafgaande jaren wel heeft Huis kopen zonder vaste baan kan! De jaaropgaven van de laatste drie jaren mogen van diverse werkgevers zijn. Vaste contracten worden steeds zeldzamer banken lopen niet voorop om u een hypotheek te geven.  Bel ons gerust voor meer informatie.

UWV bericht nog makkelijker

Het kan nog makkelijker. Ga naar de website van het UWV. Gebruik uw DigiD en ga naar persoonlijke gegevens. Kijk onder het kopje arbeidsverleden en download uw verzekeringsbericht in pdf. Met dit verzekeringsbericht kunnen wij wel ergens terecht.

Werkgever kan u geen juiste werkgeversverklaring verstrekken

Er zijn veel werkgevers die gewoon geen werkgeversverklaring verstrekken omdat u te kort in dienst bent. Dit zou geen reden mogen zijn om een werkgeversverklaring te verstrekken. Het gaat om de inhoud.

Advies in het belang van een klant

Hypotheek zonder vaste baan en zonder een intentieverklaring is natuurlijk geweldig maar er moet wel uitzicht zijn op een blijvende gezonde situatie. Laat ik het zo zeggen, als de kans groot is dat u eind van dit jaar zonder werk komt te zitten dan moet je dit niet willen. Ik hoor wekelijks klanten roepen:

Ik betaal mij scheel aan huur, waarom kan ik niet kopen?

Het is allemaal waar en moeilijk uit te leggen. Een ding moet u goed onthouden, als uw offerte u verteld dat u de komende 10 jaar € 550,00 netto aan hypotheek en aflossing betaald per maand dat dit na 10 jaar ook € 980,00 kan worden. Als u nu dan € 695,00 aan huur betaald is dat dan slecht? Het is afwegen en beslissen. Zekerheid van werk in de toekomst is dus zeker van belang.

30 jaar rentevast geeft zekerheid

Uiteraard bepaald het klantenprofiel vaak wat in uw situatie het beste is. Wordt het 10 jaar of 30 jaar rentevastperiode. Denk goed na al mag ik dat zelf niet pushen maar waarom geen 30 jaar als u de hypotheek vaak toch mee kan nemen naar de volgende woning. Ja u betaald paar tientjes meer maar wel zekerheid gedurende uw hypotheekperiode.

Wat doen wij

Wij zorgen voor de aankoop van de woning, hypotheek, ontbindende voorwaarden, koopakte, notaris en wij doen de inspectie van de woning op de dag van de overdracht.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U kan het net zo bont maken als u wilt maar u kan zelf ook veel. Bespreek met ons de mogelijkheden. Mail ons eens wat u graag zou willen i.v.m. aankoop woning en hypotheek!

Een hypotheek zonder vast contract of intentieverklaring kan via Lex van de Straat Wonen, bel ons gerust.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen

Gezinshypotheek

Lees meer
Samen met ouders een huis kopen

Samen met ouders een huis kopen

Lees meer

Familiehypotheek

Lees meer
Call Now Button